עבור לתוכן
Itamar Koren

צפייה במטוסים בנתב"ג

Recommended Posts

פורסם

אכן אדון ברק יש חברת צ'רטר HEMUS לא יודע מאיזה מדינה שמגיעה לפה בטיסה 893 וחוזרת ב-894 הטייסים הם תת רמה כמו הרבה צ'רטרים דוגמת FLY שלא פעם שמעתי שלא יודע לבצע את דינה1.

ובקשר לסקנרים הייתי בלונדון לפני שבוע וראיתי סקנרים כאשר הטובים שרציתי לקנות עלו בסביבות 350-450 פאונד(!!!) לא קניתי זה גדול על הכיס שלי. למרות שהם היו ממש ממש טובים, נדמה לי פחות ממה"צ על 3000 מה"צ בלי קפיצות (!!!). חבל שהכל כל כך יקר שם באנגליה.

פורסם

היי נועם,

קודם כל אני לא ממתפלא שהטייסים של החברות האלה לא יודעים מהחיים שלהם הרי המחיר שהנוסעים משלמים זה "גרושים" וככה גם נראית המשכורת של הטייסים שלא יודעים לפי דעתי 50% מכל העסק..

אז אני איתך פה ב-100%..

גם המטוס שלהם נראה מוזנח...על FLY AIR דווקא אני טיפה מותפע לא יותר מדי חח פשוט המטוסים מושקעים מבחוץ וחבר שלי טס איתם אמר שהייתה טיסה בסדר חוץ מזה שהוא טס עם A300 מתפרק אבל ככה זה צ'ארטר..

אני מה אכפת לי?...עוד כמה שעות על 777 של אלעל שם אני מקווה הם יודעים דינה1 !!! :D

ביי ביי

פורסם

מצומת בית דגן ממשיכין לכיוון יהוד, עוברים הגשר של מחלף שפירים וממשיכים ליהוד(כביש 412). עוברים כמה רמזורים עד שמגיעים לצומת שיש בה תחנת דלק.

בצד ימין תוכל לראות כביש עם שלט אין כניסה עם שלט שכתוב עליו- "פרוייקט נתב"ג 2000"

נכנסים לכביש הזה (כן נכנסים באין כניסה) וממשיכים על הכביש אתה כבר תראה את התאורת גישה של מסלול 12. עוברים בודקה מצד שמאל וממשיכים עוד כמה מאות מטרים עד שתראה שביל עפר על השביל ממשיכים עד שתגיע לרחבה מול מסלול 12 (סוף התאורת גישה).

ליסוע בזהירות בשביל עפר יש בו קטעים קשים ולהיזהר מניידות שנכנסים באין כניסה.

ודבר אחרון- לא לגעת בגדר של השדה היא אלקטרונית ותקפיץ את כל הביטחון לשם.

בדרך כלל בלילות אתה תזהה את המקום כי יש שם מלא רכבים.

מקווה שעזרתי.

פורסם

שלום!!

הודעה שמחה לכל מי שרוצה לקנות סקאנר!

באתר שאיתמר נתן (http://www.transair.co.uk/system/index.html).

מצאתי שם שתי סקאנרים אחד אנאלוגי ואחד דיגיטלי כמו בטח שאתם יודעים האנאלוגי עולה 30 פאונד ואחד 80 פאונד שלחתי מייל לאחד מהאתר שם ושאלתי אותו כמה יעלה לי לשלוח אחד לישראל ואז הוא שאל אותי באיזה מכשיר אני מעוניין עניתי לו ובינתיים אני מחכה לתשובה ממנו לי זה נראה שבאמת אפשר לקבל אחד ולא להגיע לסכום של ה-800 שקל אפילו!!! אני אעדכן אתכם בקשר למחיר המשלוח.

פורסם

אני הגעתי לשם באוטבוס שיצא מהתחנה המרכזית בת"א, הקו לנתב"ג, אבל יורדים לפני בשביל לא ללכת הרבה.

בנוסף לאוטבוס לתחנה עצמה, עלה לי 10 שקל כל צד.

במונית, תלוי איפה אתה גר כמובן, יעלה הרבה הרבה יותר.

פורסם

עידכון חשוב לכל המופרעים (כמוני) בגלל עליית הכונונות של הפיגועים הוצבה שם אבטחה של מג"ב\משטרה שיושבת על הרחבה.

הקטע הממש נחמד שהם מאפשרים ליצפות בנחיתות כמה שרק תירצו אבל יש צורך בתעודות זהות. אני לא יודע מה היא הקביעות שלהם שם אבל רק ליידע אתכם שתיהיו מוכנים..

בעלי הסקנרים....היזהרו למרות שהם מגניקים ולא בטוח שהם יעשו לכם עם זה בלאגאן

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...