Izik Bakshi פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 שלום חברים יקרים כולכם מוזמנים מחר להגיע לרחבה של 12 בסביבות השעה 14:00. כל בעיה וטענה ניתן לפנות אלי או להגיב להודעה. אני מבקש לא לפתוח עוד הודעות בנושא :!:
Barak פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 חבר'ה אני לא רוצה להרוס לאף אחד אבל שמעתי מכמה חברים שהיו שם אתמול לפנות בוקר הגיע לאיזור מסוק משטרתי וניידות בבהלה לאיזור ספק אם בגלל התרעה או סחר בסמים אבל המזל שהם יצאו כמה דקות לפני. תחשבו טוב טוב לפני..
Itai Ganor פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 חבר'ה אני לא רוצה להרוס לאף אחד אבל שמעתי מכמה חברים שהיו שם אתמול לפנות בוקר הגיע לאיזור מסוק משטרתי וניידות בבהלה לאיזור ספק אם בגלל התרעה או סחר בסמים אבל המזל שהם יצאו כמה דקות לפני.תחשבו טוב טוב לפני.. מי שמגיע לשדה לפנות בוקר זה באמת חשוד אנחנו בצהרים
Izik Bakshi פורסם מאי 7, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 7, 2004 לא צריך להתרגש ממשטרה או משהו כזה לי אין שום כוונה רעה שאני שם ואני בטוח שגם לכל מי שמגיע אין, לכן אם תגיע משטרה ותבקש מאיתנו ללכת אז נלך כי אנחנו אזרחים שומרי חוק.
Or Netzer פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 להבא כשיש מפגש אפשר להודיע קצת מיום לפני? למה יש לי תמיד אימונים בכדורעף כל יום ואני לא מתכוון להפסיד.. אז אני צריך לסדרלי
Izik Bakshi פורסם מאי 7, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 7, 2004 שלום חברים הרגע חזרתי מהמפגש היה ממש נהדר, בהתחלה ההינו איזה שעה וחצי ליד 12 עד שהגיעה משטרה וביקשה יפה שנלך, משם עברנו לגשר ממול שם יש תצפית יפה על השדה.
moti פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 הייתי אתמול בפיינל ומג"ב אמרו לנו שהביטחון מסתכל עלינו וביקשו שנלך. נשארנו שם ובא הביטחון גדר של נתב"ג והמאבטח שאל אותי כל מיני שאלות.. עניתי יפה וברצינות והוא אפילו לא ביקש שנעזוב. לתשומת לבכם!
Itai Ganor פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 היה ממש כיף ! מחכה לעוד רון ונבו(מדגיש) ואביב אתם משוגעים על ככל הראש :wink: :wink:
ron פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 היה ממש אחלה נהניתי להכיר את כולם יבל באמת שמגרשים אותנו כל פעם שאנחנו קצת יותר מ 4-5 אנשים...
Itai Ganor פורסם מאי 8, 2004 דיווח פורסם מאי 8, 2004 למה להרגע אמרתי לך לחכות קצת עד שיגיעו התמונות לא שמעתי קללה במשפט זה :wink:
e_dor פורסם מאי 8, 2004 דיווח פורסם מאי 8, 2004 למה להרגע אמרתי לך לחכות קצת עד שיגיעו התמונות לא שמעתי קללה במשפט זה :wink: "לא יקרה לך כלום", לחשוב שהתלוננתי....