Shmulik Lin פורסם מרץ 7, 2008 דיווח פורסם מרץ 7, 2008 נצר הצעיר הרבה מזל"ט לך ליו"ה ה-19 עליך נאמר ,שלמרות היותך "טיח משה" (מישהו יודע מה זה?) אתה תורם ותתרום לא רק פה ,אלא בחיים כאופי,תתגאה בזה! (מוצר במחסור) בריאות ואושר
Or Netzer פורסם מרץ 7, 2008 דיווח פורסם מרץ 7, 2008 תודה רבה לכולם אחרי 21 ארוך ומייגע טוב להכנס ולקרוא את הברכות =] שמוליק, כרגיל עם הברכות החידונניות והססגוניות - תודה :] ואל תיהיה צעיר עוד לא הרווחת לשים את התג בפרופיל שלך, אני אספר למפקדים שלך, נראה מה הם חושבים למען האמת בדיוק השבוע קיבלנו את התג של 188 אז הוא כבר מתנוסס על כתפי השמאלית, כנ"ל סיכת שריון, ועוד שלושה שבועות בדיוק כומתה + רגילה :] הבנאדם נושם שמן, שובר את הגב בניסיון להחליף זחל, רץ כמו מטורף בלי מטרה, עושה צורות לא מוסברות.... נושם שמן כן, שובר את הגב בנסיון להחליף זחל לא.. אני עושה מתח זחל לא מחליף אותו :] בשביל זה יש את הטענג'רים (טענים), רק כמו מטורף? למה נראה לך? אני תותחן.... אני חפש"ן.. יושב בכיסא שלי משחק בפלייסטישן... תאכל אבק ותשתה שמן, יהפוך אותך לגבררר. BEEN THERE DONE THAT
אריק א. פורסם מרץ 8, 2008 דיווח פורסם מרץ 8, 2008 מזל"ט אור! בהצלחה בהמשך השירות, ובאזרחות (כשהיא מגיעה מדי פעם )