אורח פורסם מרץ 14, 2008 דיווח פורסם מרץ 14, 2008 שלום, אני מעוניין ליצור קובץ AFCAD אז הורדתי את התוכנה של לי סורדי גרסה 2.21 הכל טוב ויפה עד שאני פותח את התוכנה ואני מקבל הודעה שהגרסה שלי ישנה ואני צריך להוריד חדשה מAvsim אז נכנסתי לAvsim ולא מצאתי גרסה חדשה אז חיפשתי בגוגל וגם שם יש הודעות בפורומים שונים וכתוב שם שאין גרסה חדשה אז איך אני יכול ליצור אפקדים לFS9?
ha5mvo פורסם מרץ 14, 2008 דיווח פורסם מרץ 14, 2008 שלום, אני מעוניין ליצור קובץ AFCAD אז הורדתי את התוכנה של לי סורדי גרסה 2.21 הכל טוב ויפה עד שאני פותח את התוכנה ואני מקבל הודעה שהגרסה שלי ישנה ואני צריך להוריד חדשה מAvsim אז נכנסתי לAvsim ולא מצאתי גרסה חדשה אז חיפשתי בגוגל וגם שם יש הודעות בפורומים שונים וכתוב שם שאין גרסה חדשה אז איך אני יכול ליצור אפקדים לFS9? ignore that message, it will make no difference. You can make perfectly fine AFCAD files with the version you have.
אורח פורסם מרץ 14, 2008 דיווח פורסם מרץ 14, 2008 שלום, אני מעוניין ליצור קובץ AFCAD אז הורדתי את התוכנה של לי סורדי גרסה 2.21 הכל טוב ויפה עד שאני פותח את התוכנה ואני מקבל הודעה שהגרסה שלי ישנה ואני צריך להוריד חדשה מAvsim אז נכנסתי לAvsim ולא מצאתי גרסה חדשה אז חיפשתי בגוגל וגם שם יש הודעות בפורומים שונים וכתוב שם שאין גרסה חדשה אז איך אני יכול ליצור אפקדים לFS9? ignore that message, it will make no difference. You can make perfectly fine AFCAD files with the version you have. Thank! בהתחלה זה עבד, אבל מחקתעי את זה בטעות והורדתי עוד פעם וזה נתקע כל פעם שנכנסים מה לעשות?
Ido Rosenthal פורסם מרץ 14, 2008 דיווח פורסם מרץ 14, 2008 ההודעה לא אומרת לך שיש גרסא חדשה היא אומרת שעבר הרבה זמן מאז שפורסמה הגרסא הזו וכדאי לבדוק באבסים אם יש עדכון. 2.21 זו הכי חדשה שיש