4X-IDS פורסם מרץ 23, 2008 דיווח פורסם מרץ 23, 2008 אהלן חברים אני מחפש את הצביעה לספיט של AEROPLANE HEAVEN שנעשתה על ידי אביב מנחם לצערי הרב הצביעה ירדה מAVSIM ואינני מוצא אותה ברשת אם למישהו יש את הצביעה או יודע מאיכן אוכל להוריד אותה, אשמח לדעת. שיהיה שבוע טוב עידו
AaronDagan פורסם מרץ 24, 2008 דיווח פורסם מרץ 24, 2008 היי, עידו, הדבר הכי קרוב לצביעה שאתה מחפש היא בקובץ שנקרא SPIIAF1.ZIP אותו תוכל למצוא באתר הידוע בשם FLIGHTSIM.COM, דרך תפריט חיפוש ואיתור קבצים. אני זוכר שנתקלתי פעם בצביעה השחורה (מספר מטוס 57 אם אני לא טועה), ואשתדל לחפש במאגר הפרטי שלי בהזדמנות ראשונה. אם אמצא, איידע אותך. למען הסדר הטוב, להלן עותק של קובץ ה-README מתוך הקובץ הנ"ל: Textures for the Spitfire MkIX/XVI of Paul Rebuffat, file: sptmxvi.zip for FS2002/2004 Texture templates by Dan Swart, IAF textures: Jindrich Barta These textures represent Spitfire LF MkIXE of Israeli Air Force 101sq. piloted by Ezer Weizmann. Installation: Copy texture.csr to main Spitfire folder. Open aircraft.cfg file with notepad and add this text to the aircraft.cfg file : [fltsim.x] title=Spitfire IX IAF1 sim=spitLF9e model= panel= sound= texture=IAF1 KB_checklists= ui_manufacturer=Supermarine ui_type=Spitfire LF MkIXE ui_variation=Israeli Air Force 1949 KB_checklists= kb_reference= atc_airline= atc_id=18 atc_flight_number= atc_heavy=0 description= Jindrich Barta bartajindrich@seznam.cz Czech Republic מקווה שהייתי לעזר. יום טוב.