אורח פורסם מרץ 26, 2008 דיווח פורסם מרץ 26, 2008 אני מנסה לצבוע את הCHJ של FN תעופה ואני מנסה לצבוע אותו בפוטושופ (איך לא), פתחתי את הDXTbmp והגדרתי את פוטושופ כעורך הטקסטורות שלי הכל טוב ויפה ואני מתחיל לצבוע ואז אני עושה SAVE והולך לDXTbmp ועושה Refresh After Edit אבל אז אני לא רואה את מה שצבעתי אלא את הטקסטורות הריקות כמו בהתחלה מישהו יודע מה לעשות? ד.א הטקסטורות הם של הC172R של Flight1 והן בפורמט PDF
Michael R פורסם מרץ 26, 2008 דיווח פורסם מרץ 26, 2008 בר תדבר איתי מחר במסנג'ר, אני ינסה להסביר לך טוב יותר מה צריך לעשות
Niv Malin פורסם מרץ 26, 2008 דיווח פורסם מרץ 26, 2008 בר תדבר איתי מחר במסנג'ר, אני ינסה להסביר לך טוב יותר מה צריך לעשות מיכאל, עבור שוב על סעיף 11 בתקנון הפורום, והקטן את תמונת הפרופיל שלך למקסימום 100X100. 11. חתימות וסימלונים: מותר להשתמש בתמונה אחת בלבד בתוך החתימה שלכם. גודל תמונה זאת לא יעלה על רוחב של 300 פיקסל וגובה של 100 פיקסל. חריגה מגודל זה תתאפשר אך ורק עבור חתימות רשמיות של החטיבה או החברות הוירטואליות המאושרות ע"י סגל החטיבה ומנהלי הפורומים. תמונת הסמלון (AVATAR) תהיה מקסימום 100*100 פיקסלים.
Michael R פורסם מרץ 26, 2008 דיווח פורסם מרץ 26, 2008 בר תדבר איתי מחר במסנג'ר, אני ינסה להסביר לך טוב יותר מה צריך לעשות מיכאל, עבור שוב על סעיף 11 בתקנון הפורום, והקטן את תמונת הפרופיל שלך למקסימום 100X100. 11. חתימות וסימלונים: מותר להשתמש בתמונה אחת בלבד בתוך החתימה שלכם. גודל תמונה זאת לא יעלה על רוחב של 300 פיקסל וגובה של 100 פיקסל. חריגה מגודל זה תתאפשר אך ורק עבור חתימות רשמיות של החטיבה או החברות הוירטואליות המאושרות ע"י סגל החטיבה ומנהלי הפורומים. תמונת הסמלון (AVATAR) תהיה מקסימום 100*100 פיקסלים. עכשיו זה בסדר?
Niv Malin פורסם מרץ 26, 2008 דיווח פורסם מרץ 26, 2008 בר תדבר איתי מחר במסנג'ר, אני ינסה להסביר לך טוב יותר מה צריך לעשות מיכאל, עבור שוב על סעיף 11 בתקנון הפורום, והקטן את תמונת הפרופיל שלך למקסימום 100X100. 11. חתימות וסימלונים: מותר להשתמש בתמונה אחת בלבד בתוך החתימה שלכם. גודל תמונה זאת לא יעלה על רוחב של 300 פיקסל וגובה של 100 פיקסל. חריגה מגודל זה תתאפשר אך ורק עבור חתימות רשמיות של החטיבה או החברות הוירטואליות המאושרות ע"י סגל החטיבה ומנהלי הפורומים. תמונת הסמלון (AVATAR) תהיה מקסימום 100*100 פיקסלים. עכשיו זה בסדר? בסדר גמור.
AsafSaar פורסם מרץ 27, 2008 דיווח פורסם מרץ 27, 2008 אני מנסה לצבוע את הCHJ של FN תעופה ואני מנסה לצבוע אותו בפוטושופ (איך לא), פתחתי את הDXTbmp והגדרתי את פוטושופ כעורך הטקסטורות שלי הכל טוב ויפה ואני מתחיל לצבוע ואז אני עושה SAVE והולך לDXTbmp ועושה Refresh After Edit אבל אז אני לא רואה את מה שצבעתי אלא את הטקסטורות הריקות כמו בהתחלה מישהו יודע מה לעשות?ד.א הטקסטורות הם של הC172R של Flight1 והן בפורמט PDF :wink: אני מנסה לצבוע את הCHQ ולא הולך לי.... תגיד מז"א בפורמט PDF? תסביר את עצמך בהצלחה בצביעה!
Michael R פורסם מרץ 27, 2008 דיווח פורסם מרץ 27, 2008 אני מנסה לצבוע את הCHJ של FN תעופה ואני מנסה לצבוע אותו בפוטושופ (איך לא), פתחתי את הDXTbmp והגדרתי את פוטושופ כעורך הטקסטורות שלי הכל טוב ויפה ואני מתחיל לצבוע ואז אני עושה SAVE והולך לDXTbmp ועושה Refresh After Edit אבל אז אני לא רואה את מה שצבעתי אלא את הטקסטורות הריקות כמו בהתחלה מישהו יודע מה לעשות?ד.א הטקסטורות הם של הC172R של Flight1 והן בפורמט PDF :wink: אני מנסה לצבוע את הCHQ ולא הולך לי.... תגיד מז"א בפורמט PDF? תסביר את עצמך בהצלחה בצביעה! PDF זה הפורמט של הפוטושופ אפשר לשמור בפורמט הזה אם צריך לשנות את הקובץ בעתיד, הקובץ נשמר עם כל השכבות וכדומה...
noamkn פורסם מרץ 27, 2008 דיווח פורסם מרץ 27, 2008 אני מנסה לצבוע את הCHJ של FN תעופה ואני מנסה לצבוע אותו בפוטושופ (איך לא), פתחתי את הDXTbmp והגדרתי את פוטושופ כעורך הטקסטורות שלי הכל טוב ויפה ואני מתחיל לצבוע ואז אני עושה SAVE והולך לDXTbmp ועושה Refresh After Edit אבל אז אני לא רואה את מה שצבעתי אלא את הטקסטורות הריקות כמו בהתחלה מישהו יודע מה לעשות?ד.א הטקסטורות הם של הC172R של Flight1 והן בפורמט PDF :wink: אני מנסה לצבוע את הCHQ ולא הולך לי.... תגיד מז"א בפורמט PDF? תסביר את עצמך בהצלחה בצביעה! פעם הבאה אני מעביר לדיתי שלא הקשבת לה בשיעור! חוצפן!
AsafSaar פורסם מרץ 27, 2008 דיווח פורסם מרץ 27, 2008 אני מנסה לצבוע את הCHJ של FN תעופה ואני מנסה לצבוע אותו בפוטושופ (איך לא), פתחתי את הDXTbmp והגדרתי את פוטושופ כעורך הטקסטורות שלי הכל טוב ויפה ואני מתחיל לצבוע ואז אני עושה SAVE והולך לDXTbmp ועושה Refresh After Edit אבל אז אני לא רואה את מה שצבעתי אלא את הטקסטורות הריקות כמו בהתחלה מישהו יודע מה לעשות?ד.א הטקסטורות הם של הC172R של Flight1 והן בפורמט PDF :wink: אני מנסה לצבוע את הCHQ ולא הולך לי.... תגיד מז"א בפורמט PDF? תסביר את עצמך בהצלחה בצביעה! PDF זה הפורמט של הפוטושופ אפשר לשמור בפורמט הזה אם צריך לשנות את הקובץ בעתיד, הקובץ נשמר עם כל השכבות וכדומה... חשבתי הPDF של האקרובט!!! אופס :oops: נעם אני מקשיב יותר ממך, אני מלשין לפרחיה שקיללת אותה. [לא מצאתי משהו יותר טוב
noamkn פורסם מרץ 27, 2008 דיווח פורסם מרץ 27, 2008 אני מנסה לצבוע את הCHJ של FN תעופה ואני מנסה לצבוע אותו בפוטושופ (איך לא), פתחתי את הDXTbmp והגדרתי את פוטושופ כעורך הטקסטורות שלי הכל טוב ויפה ואני מתחיל לצבוע ואז אני עושה SAVE והולך לDXTbmp ועושה Refresh After Edit אבל אז אני לא רואה את מה שצבעתי אלא את הטקסטורות הריקות כמו בהתחלה מישהו יודע מה לעשות?ד.א הטקסטורות הם של הC172R של Flight1 והן בפורמט PDF :wink: אני מנסה לצבוע את הCHQ ולא הולך לי.... תגיד מז"א בפורמט PDF? תסביר את עצמך בהצלחה בצביעה! PDF זה הפורמט של הפוטושופ אפשר לשמור בפורמט הזה אם צריך לשנות את הקובץ בעתיד, הקובץ נשמר עם כל השכבות וכדומה... היא יודעת שקיללתי אותה כי אמרתי לה את זה בפרצוף חשבתי הPDF של האקרובט!!! אופס :oops: נעם אני מקשיב יותר ממך, אני מלשין לפרחיה שקיללת אותה. [לא מצאתי משהו יותר טוב