Erez Savir פורסם מאי 8, 2004 דיווח פורסם מאי 8, 2004 אני עושה עכשיו פרויקט קטן שאני לוקח מכול מיני אתרים Flightplans (כמובן אני יביא קרדיט לאתרים)וגם אני מוסיף לכול חברה גם את הצביעות שלה(אני יביא הכול Projectai)... בקרוב אחרי שאני יתקין את הכול יהיה תמונות ואני מקווה שהפרויקט יצליח ביותר... אני חייב לציין שהחברות שיהיו בפרויקט יהיו רק חברות זרות ולא יהיה אל על סאן דור ישראיר ארקיע וכאלה... יכול להיות אני לא בטוח שאני יוסיף טיסות של חיל האוויר שאני עשיתי(כמובן שהם לא לפי זמן אמיתי כי אי אפשר לדעת..)אבל זה ממש לא בטוח אני צריך לחשוב להוסיף וזה... אז מה אתם אומרים?
the pilot פורסם מאי 8, 2004 דיווח פורסם מאי 8, 2004 בהצלחה!!!! כל עוד זה לא ישפיע משמעית על מהירות המחשב :wink:
Erez Savir פורסם מאי 9, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 9, 2004 אני לוקח מאתרים Flightplans של נתב"ג!רק של נתב"ג שם את הכול בקובץ אחד ושם צביעות(Textures) ואז זה מתקין לבד ויש לך תנועה כמעט הכי טובה שיש לנתב"ג
Ido Rosenthal פורסם מאי 10, 2004 דיווח פורסם מאי 10, 2004 ארז, לקחת תוכניות טיסה שאנשים אחרים עשו ולעשות אותם בקובץ אחד זה פגיעה בזכיויות היוצרים של אותם אנשים, תשים לב שאתה מבקש מהם אישור. או שתעשה את זה בדרך הקשה ותכנס לאתרים של חברות תעופה ותחבר את התוכניות בעצמך.
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 10, 2004 דיווח פורסם מאי 10, 2004 כנ"ל לגבי הטקסטורות. תכתוב לכל בעלי הקבצים שאתה רוצה לכלול בחבילה שאתה בונה, ותבקש אישור להפיץ את עבודתם כחלק מהפרוייקט שלך.