TDK פורסם מרץ 31, 2008 דיווח פורסם מרץ 31, 2008 זיו , בקשר לציוד וכל זה זו לא הפעם הראשונה וגם לא השניה שיש חדר בקרה .
Barak פורסם אפריל 1, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 1, 2008 רבותיי נא להצביע.. מבחינתי מחר ב-12 בצהריים אני סוגר את ההצבעה אז זו ההזדמנות האחרונה. תודה והמשך ערב טוב !
AaronDagan פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 רבותיי נא להצביע..מבחינתי מחר ב-12 בצהריים אני סוגר את ההצבעה אז זו ההזדמנות האחרונה. תודה והמשך ערב טוב ! שלום כולם, נכון להיום 2.4.08 שעה 0940 ז.מ. ישראל - החטיבה הישראלית VATIL מונה 2770 חברים רשומים.... אם נוריד 70 אחוז - נשארים 830. אם נוריד 70 אחוז - נשארים 250 אם נוריד 70 אחוז - נשארים (טוב, בערך....) עד עכשו נמנו 49 - כן 49 - הצבעות לגבי חד"ב פסח, יום עצבנות (עצמאות....) וכל היתר. אז אל תבואו בטענות שלא ידעתם, לא התחשבו בכם, לא שמעו את דעתכם - בקיצור: תצביעו!!!!!!! השמיעו עמדתכם !!!!!!! את דעתי והצעתי בנידון אתם כבר יודעים. יום טוב.
אורח פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 רבותיי נא להצביע..מבחינתי מחר ב-12 בצהריים אני סוגר את ההצבעה אז זו ההזדמנות האחרונה. תודה והמשך ערב טוב ! שלום כולם, נכון להיום 2.4.08 שעה 0940 ז.מ. ישראל - החטיבה הישראלית VATIL מונה 2770 חברים רשומים.... אם נוריד 70 אחוז - נשארים 830. אם נוריד 70 אחוז - נשארים 250 אם נוריד 70 אחוז - נשארים (טוב, בערך....) עד עכשו נמנו 49 - כן 49 - הצבעות לגבי חד"ב פסח, יום עצבנות (עצמאות....) וכל היתר. אז אל תבואו בטענות שלא ידעתם, לא התחשבו בכם, לא שמעו את דעתכם - בקיצור: תצביעו!!!!!!! השמיעו עמדתכם !!!!!!! את דעתי והצעתי בנידון אתם כבר יודעים. יום טוב. טעות בסיסית, אל תסתכל בכמות המשתמשים הרשומים לפורום VATIL, זה כולל הרבה בוטים של ספאם למיניהם כמו מחלקי הויאגרה ושות'. את כמות חברי VATIL תומר יכול לספק ממערכת הרישום של VATSIM. הערכה גסה כיום פעילים לא יותר מ 100 חברים (וזה סופר אופטימי). כך ש 49 הצבעות לא כולל הצבעות חיילים וחברים שנמצאים בחול ולא הגיעו לשגרירויות VATSIM השונות לתת קולם :wink:
AaronDagan פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 רבותיי נא להצביע..מבחינתי מחר ב-12 בצהריים אני סוגר את ההצבעה אז זו ההזדמנות האחרונה. תודה והמשך ערב טוב ! שלום כולם, נכון להיום 2.4.08 שעה 0940 ז.מ. ישראל - החטיבה הישראלית VATIL מונה 2770 חברים רשומים.... אם נוריד 70 אחוז - נשארים 830. אם נוריד 70 אחוז - נשארים 250 אם נוריד 70 אחוז - נשארים (טוב, בערך....) עד עכשו נמנו 49 - כן 49 - הצבעות לגבי חד"ב פסח, יום עצבנות (עצמאות....) וכל היתר. אז אל תבואו בטענות שלא ידעתם, לא התחשבו בכם, לא שמעו את דעתכם - בקיצור: תצביעו!!!!!!! השמיעו עמדתכם !!!!!!! את דעתי והצעתי בנידון אתם כבר יודעים. יום טוב. טעות בסיסית, אל תסתכל בכמות המשתמשים הרשומים לפורום VATIL, זה כולל הרבה בוטים של ספאם למיניהם כמו מחלקי הויאגרה ושות'. את כמות חברי VATIL תומר יכול לספק ממערכת הרישום של VATSIM. הערכה גסה כיום פעילים לא יותר מ 100 חברים (וזה סופר אופטימי). כך ש 49 הצבעות לא כולל הצבעות חיילים וחברים שנמצאים בחול ולא הגיעו לשגרירויות VATSIM השונות לתת קולם :wink: אין לי בעייה עם מספר החברים אלא עם שיטת "הרוב קובע", כי אני מאמין גדול בדמוקרטיה, וכפי שזה נראה כרגע, 49 זה לא רוב כידוע. אני רוצה לראות מתוך ה-100 שלכאורה פעילים לפחות מצביעים !!!! איך זה?
Almog Atar פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 רבותיי נא להצביע..מבחינתי מחר ב-12 בצהריים אני סוגר את ההצבעה אז זו ההזדמנות האחרונה. תודה והמשך ערב טוב ! שלום כולם, נכון להיום 2.4.08 שעה 0940 ז.מ. ישראל - החטיבה הישראלית VATIL מונה 2770 חברים רשומים.... אם נוריד 70 אחוז - נשארים 830. אם נוריד 70 אחוז - נשארים 250 אם נוריד 70 אחוז - נשארים (טוב, בערך....) עד עכשו נמנו 49 - כן 49 - הצבעות לגבי חד"ב פסח, יום עצבנות (עצמאות....) וכל היתר. אז אל תבואו בטענות שלא ידעתם, לא התחשבו בכם, לא שמעו את דעתכם - בקיצור: תצביעו!!!!!!! השמיעו עמדתכם !!!!!!! את דעתי והצעתי בנידון אתם כבר יודעים. יום טוב. טעות בסיסית, אל תסתכל בכמות המשתמשים הרשומים לפורום VATIL, זה כולל הרבה בוטים של ספאם למיניהם כמו מחלקי הויאגרה ושות'. את כמות חברי VATIL תומר יכול לספק ממערכת הרישום של VATSIM. הערכה גסה כיום פעילים לא יותר מ 100 חברים (וזה סופר אופטימי). כך ש 49 הצבעות לא כולל הצבעות חיילים וחברים שנמצאים בחול ולא הגיעו לשגרירויות VATSIM השונות לתת קולם :wink: אין לי בעייה עם מספר החברים אלא עם שיטת "הרוב קובע", כי אני מאמין גדול בדמוקרטיה, וכפי שזה נראה כרגע, 49 זה לא רוב כידוע. אני רוצה לראות מתוך ה-100 שלכאורה פעילים לפחות מצביעים !!!! איך זה? אחר כך אל תגידו שהתאריך לא נוח, הייתה לכם את ההזדמנות לבחור אז, שלא יעבדו עליכם
uvdude פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 אני אשתף אתכם ואצהיר שאני לא הצבעתי - וזה פשוט בגלל שלא משנה לי התאריך ואין לי עניין להטות את הסקר לטובת אפשרות כלשהי על חשבון אנשים שכנראה שבאמת יש להם שיקולים חשובים על התאריך. לקחת גם את זה בחשבון.
Barak פורסם אפריל 2, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2008 ערב טוב, התאריכים שנבחרו ברוב קולות הם ימים שישי ושבת בחודש, 25-26 באפריל. תודה על ההצבעה ובהצלחה לכולם !