E.Z פורסם אפריל 1, 2008 דיווח פורסם אפריל 1, 2008 בקיץ התחלתי את קורס ה 767 ובגלל אילוצים אישיים לא השלמתי אותו , העברתי את שיעור הבסיס- 767 מערכות ו FMC ונותר לי שיעור אוטומציה וזרימת טיסה אני מעוניין להעביר בתאריכים הבאים בשעות אחר הצהריים את השיעורים במתחם אלעל: 21.4- טיסה אוטומאטית 23.4 זרימת טיסה. השיעורים יהיו פתוחים למשתתפי הקורס המקוריים מי שיכול ובנוסף למי שמעוניין על בסיס מקום פנוי עם הגבלת גיל נכון לעכשיו - 16 ומעלה המעונינים מתבקשים לשלוח עם התחייבות הגעה את הפרטים הבאים - שם, ת.ז כתובת מייל וסלולארי לכתובת vatil2@vatil.org הקורס מכוון במיוחד באזור חול המועד אחר הצרהריים על מנת שכולם יוכלו להשתתף. בהצלחה
Etai Charit פורסם אפריל 1, 2008 דיווח פורסם אפריל 1, 2008 21.4- טיסה אוטומאטית חבר'ה מהציים האחרים, יש לנו הרבה מה ללמוד בנושא הזה מה-76ים. רמת אוטומציה מתקדמת להפליא, אפילו פרוצדורת כיבוי מנוע הוא יודע לעשות אוטומטית...
E.Z פורסם אפריל 1, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 1, 2008 21.4- טיסה אוטומאטית חבר'ה מהציים האחרים, יש לנו הרבה מה ללמוד בנושא הזה מה-76ים. רמת אוטומציה מתקדמת להפליא, אפילו פרוצדורת כיבוי מנוע הוא יודע לעשות אוטומטית... חניך תורן תיזהר שמחר באימון אתה לא תצטרך לצייר תצוגות FMA באימון 737 אחרי ביקור שלי במוקאפ. :mrgreen:
אורח פורסם אפריל 1, 2008 דיווח פורסם אפריל 1, 2008 21.4- טיסה אוטומאטית חבר'ה מהציים האחרים, יש לנו הרבה מה ללמוד בנושא הזה מה-76ים. רמת אוטומציה מתקדמת להפליא, אפילו פרוצדורת כיבוי מנוע הוא יודע לעשות אוטומטית... חניך תורן תיזהר שמחר באימון אתה לא תצטרך לצייר תצוגות FMA באימון 737 אחרי ביקור שלי במוקאפ. :mrgreen: כמו שזה ניראה גם ככה המוקאפים רק מציירים ציורים :|
Almog Atar פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 21.4- טיסה אוטומאטית חבר'ה מהציים האחרים, יש לנו הרבה מה ללמוד בנושא הזה מה-76ים. רמת אוטומציה מתקדמת להפליא, אפילו פרוצדורת כיבוי מנוע הוא יודע לעשות אוטומטית... עזוב אותך כיבוי, קודם שיניע :mrgreen:
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 21.4- טיסה אוטומאטית חבר'ה מהציים האחרים, יש לנו הרבה מה ללמוד בנושא הזה מה-76ים. רמת אוטומציה מתקדמת להפליא, אפילו פרוצדורת כיבוי מנוע הוא יודע לעשות אוטומטית... עזוב אותך כיבוי, קודם שיניע :mrgreen: אני לא יודע לגבי האמיתי, אבל בסימולטור יש כבוד גם ל-73 וגם ל-74, ועדיין אין על ה- 76
אורח פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 21.4- טיסה אוטומאטית חבר'ה מהציים האחרים, יש לנו הרבה מה ללמוד בנושא הזה מה-76ים. רמת אוטומציה מתקדמת להפליא, אפילו פרוצדורת כיבוי מנוע הוא יודע לעשות אוטומטית... עזוב אותך כיבוי, קודם שיניע :mrgreen: אני לא יודע לגבי האמיתי, אבל בסימולטור יש כבוד גם ל-73 וגם ל-74, ועדיין אין על ה- 76 מספיק ביקור קצר במוקאפ באלעל כדי לראות למי יש יותר כבוד
Etai Charit פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 21.4- טיסה אוטומאטית חבר'ה מהציים האחרים, יש לנו הרבה מה ללמוד בנושא הזה מה-76ים. רמת אוטומציה מתקדמת להפליא, אפילו פרוצדורת כיבוי מנוע הוא יודע לעשות אוטומטית... עזוב אותך כיבוי, קודם שיניע :mrgreen: אני לא יודע לגבי האמיתי, אבל בסימולטור יש כבוד גם ל-73 וגם ל-74, ועדיין אין על ה- 76 מספיק ביקור קצר במוקאפ באלעל כדי לראות למי יש יותר כבוד איך אמרתי היום בחונכות לחבר'ה שתמהו על הבעיות במוקאפ 73 - המערכת של ה-73 היא מאוד לא יציבה, להבדיל מהמוקאפ 76, ששם הבנתי שהיא יחסית יציבה... מצד שני אח"כ החבר'ה מה-76 הולכים למטוס ושם המערכת לא יציבה...
E.Z פורסם אפריל 2, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2008 21.4- טיסה אוטומאטית חבר'ה מהציים האחרים, יש לנו הרבה מה ללמוד בנושא הזה מה-76ים. רמת אוטומציה מתקדמת להפליא, אפילו פרוצדורת כיבוי מנוע הוא יודע לעשות אוטומטית... עזוב אותך כיבוי, קודם שיניע :mrgreen: אני לא יודע לגבי האמיתי, אבל בסימולטור יש כבוד גם ל-73 וגם ל-74, ועדיין אין על ה- 76 מספיק ביקור קצר במוקאפ באלעל כדי לראות למי יש יותר כבוד איך אמרתי היום בחונכות לחבר'ה שתמהו על הבעיות במוקאפ 73 - המערכת של ה-73 היא מאוד לא יציבה, להבדיל מהמוקאפ 76, ששם הבנתי שהיא יחסית יציבה... מצד שני אח"כ החבר'ה מה-76 הולכים למטוס ושם המערכת לא יציבה... גם החונך של ה 737 לא יציב כמו חלק מהתצוגות של המטוס נעלם שצריך אותו אחרי הארוחת צהריים :mrgreen:
Etai Charit פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 21.4- טיסה אוטומאטית חבר'ה מהציים האחרים, יש לנו הרבה מה ללמוד בנושא הזה מה-76ים. רמת אוטומציה מתקדמת להפליא, אפילו פרוצדורת כיבוי מנוע הוא יודע לעשות אוטומטית... עזוב אותך כיבוי, קודם שיניע :mrgreen: אני לא יודע לגבי האמיתי, אבל בסימולטור יש כבוד גם ל-73 וגם ל-74, ועדיין אין על ה- 76 מספיק ביקור קצר במוקאפ באלעל כדי לראות למי יש יותר כבוד איך אמרתי היום בחונכות לחבר'ה שתמהו על הבעיות במוקאפ 73 - המערכת של ה-73 היא מאוד לא יציבה, להבדיל מהמוקאפ 76, ששם הבנתי שהיא יחסית יציבה... מצד שני אח"כ החבר'ה מה-76 הולכים למטוס ושם המערכת לא יציבה... גם החונך של ה 737 לא יציב כמו חלק מהתצוגות של המטוס נעלם שצריך אותו אחרי הארוחת צהריים :mrgreen: אופה, נכנסנו ללכלוכים... :wink:
E.Z פורסם אפריל 5, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2008 שימו לב - המיכסה המינימאלית לקיום הקורס הוא 12 איש במידה וההענות תיהיה דלה הקורס לא יתקיים.