lavan פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 היום יתקיימו באל על דיונים באשר לגורלו של צי ה-742, לאחרונה הפסיק הצי להוביל סחורות למזרח, נקווה שאל על לא תסגור את הצי המדהים הזה שכרגע טסים בו רק 2 מטוסים :cry:
Almog Atar פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 אם אני סופר נכון יש את AXM AXK AXL וAXF, זה ארבעה, או שמכרו שתיים ?
אורח פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 אם אני סופר נכון יש את AXM AXK AXL וAXF, זה ארבעה, או שמכרו שתיים ? ספרת נכון. בוא נספור עוד קצת, ברגע זה רץ קורס קליטה 742 לעוד כמה קציצים ראשונים מסכנים אז כניראה שהם עדיין טסים :wink:
lavan פורסם אפריל 2, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2008 כרגע יש שניים AXM ו-AXF, השניים האחרים בתיקון, הקורס עדיין נמשך למרות הדיונים.
Etai Charit פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 כשמדברים על דיונים כנ"ל, מדובר תמיד בהסתכלות קדימה. אם יוחלט בדיונים כרגע על סגירת הצי, אני חושב שניתן לצפות למכירה הדרגתית של המטוסים בצי ולסגירה סופית של עוד שנתיים לפחות. זו הסיבה גם שהדיונים נערכים עכשיו, דמיינו מה יהיה מצב המטוסים בעוד שנתיים, "הם לא נעשים צעירים יותר". כמובן שתחזוקה טובה פותרת הכל, הבעיה היא שככל שהמטוס מזדקן ויותר, התחזוקה נעשית יקרה בהרבה. שמעתי שמתכננים להוסיף לצי ה-400 מטוסי מטען ולהעביר את נושא הקרגו לטיפול ה-400, אם זה אכן המצב, ברגע שימצאו עוד מטוסי מטען זמינים לצי ה400 באמת שלא תהיה סיבה הגיונית להחזיק את ה-200 בשירות. זה רק עניין של זמן, שנתיים לכאן או לכאן.
Almog Atar פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 כשמדברים על דיונים כנ"ל, מדובר תמיד בהסתכלות קדימה. אם יוחלט בדיונים כרגע על סגירת הצי, אני חושב שניתן לצפות למכירה הדרגתית של המטוסים בצי ולסגירה סופית של עוד שנתיים לפחות. זו הסיבה גם שהדיונים נערכים עכשיו, דמיינו מה יהיה מצב המטוסים בעוד שנתיים, "הם לא נעשים צעירים יותר". כמובן שתחזוקה טובה פותרת הכל, הבעיה היא שככל שהמטוס מזדקן ויותר, התחזוקה נעשית יקרה בהרבה.שמעתי שמתכננים להוסיף לצי ה-400 מטוסי מטען ולהעביר את נושא הקרגו לטיפול ה-400, אם זה אכן המצב, ברגע שימצאו עוד מטוסי מטען זמינים לצי ה400 באמת שלא תהיה סיבה הגיונית להחזיק את ה-200 בשירות. זה רק עניין של זמן, שנתיים לכאן או לכאן. לא במקרה של ה767 שגם אלוהים לא יכול להציל אותו :mrgreen:
Doron_Angel פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 כשמדברים על דיונים כנ"ל, מדובר תמיד בהסתכלות קדימה. אם יוחלט בדיונים כרגע על סגירת הצי, אני חושב שניתן לצפות למכירה הדרגתית של המטוסים בצי ולסגירה סופית של עוד שנתיים לפחות. זו הסיבה גם שהדיונים נערכים עכשיו, דמיינו מה יהיה מצב המטוסים בעוד שנתיים, "הם לא נעשים צעירים יותר". כמובן שתחזוקה טובה פותרת הכל, הבעיה היא שככל שהמטוס מזדקן ויותר, התחזוקה נעשית יקרה בהרבה.שמעתי שמתכננים להוסיף לצי ה-400 מטוסי מטען ולהעביר את נושא הקרגו לטיפול ה-400, אם זה אכן המצב, ברגע שימצאו עוד מטוסי מטען זמינים לצי ה400 באמת שלא תהיה סיבה הגיונית להחזיק את ה-200 בשירות. זה רק עניין של זמן, שנתיים לכאן או לכאן. לא במקרה של ה767 שגם אלוהים לא יכול להציל אותו :mrgreen: ממש מעודד !!! בעוד 7 שעות אני ממריא בו ליוהנסבורג. אני בטח ארגיש בו כמו מטען... :roll:
Waheb פורסם אפריל 2, 2008 דיווח פורסם אפריל 2, 2008 כשמדברים על דיונים כנ"ל, מדובר תמיד בהסתכלות קדימה. אם יוחלט בדיונים כרגע על סגירת הצי, אני חושב שניתן לצפות למכירה הדרגתית של המטוסים בצי ולסגירה סופית של עוד שנתיים לפחות. זו הסיבה גם שהדיונים נערכים עכשיו, דמיינו מה יהיה מצב המטוסים בעוד שנתיים, "הם לא נעשים צעירים יותר". כמובן שתחזוקה טובה פותרת הכל, הבעיה היא שככל שהמטוס מזדקן ויותר, התחזוקה נעשית יקרה בהרבה.שמעתי שמתכננים להוסיף לצי ה-400 מטוסי מטען ולהעביר את נושא הקרגו לטיפול ה-400, אם זה אכן המצב, ברגע שימצאו עוד מטוסי מטען זמינים לצי ה400 באמת שלא תהיה סיבה הגיונית להחזיק את ה-200 בשירות. זה רק עניין של זמן, שנתיים לכאן או לכאן. לא במקרה של ה767 שגם אלוהים לא יכול להציל אותו :mrgreen: ממש מעודד !!! בעוד 7 שעות אני ממריא בו ליוהנסבורג. אני בטח ארגיש בו כמו מטען... :roll: אל תדאג כל עוד יש חלונות אתה יכול להיות רגוע וטיסה נעימה
avigilad99 פורסם אפריל 3, 2008 דיווח פורסם אפריל 3, 2008 מקסימום...קצת אש מכיוון הכנף והמנוע....שום דבר חריג ב767... :mrgreen: