עבור לתוכן
Tomer Haim

הרצאה על VATIL בארגון EAA הישראלי

Recommended Posts

פורסם

ארגון EAA ישראלית היא חלק מארגון EAA העולמי המונה 1200 איש, בישראל היא מונה כמה עשרות, פועלו של ארגון זה הוא בריכוז כלל האנשים שבונים מטוסים מבניה עצמית ואותם אנשים שמתחזקים מטוסים צבאיים ישנים ומשפצים אותם.

בישראל יש 2 מטוסי RV7 ועוד 2 אחרים עוד בבניה, ובכפר אזר, יש אדם שביום הוא קברניט 767 ובלילה משפץ מטוסים ממלחמת העולם השניה, בנוסף יש עוד "משוגעים" כאלו ברחבי הארץ.

פנה אליי מיקי רביב מארגון EAA וביקש הרצאה על הסימולטור ועל VATIL, ההרצאה כנראה תהיה חלק ממפשג חברתי של בוני מטוסים ומיום של הרצאות נוספות.

בנוסף הארגון מעוניין להרצות בפני חברי VATIL על בניה של מטוס באופן עצמאי ע"י חובב

הכל תלוי בכמות האנשים שיגיעו

מדובר ביום שבת 3/5 מהבוקר בהרצליה

מי שמעוניין להגיע להרצאה כזו (שלנו ושלהם) בתור צופה שישלח מייל ל jltmm@bezeqint.net

בנוסף נשמח אם מישהו יכול להביא מחשב נייד עם סימולטור מותקן עליו לטובת הרצאה על VATIL

פורסם

יש לי נייד שמריץ את ה SIM אבל לא בגרפיקה מקסימלית

מדבור ב DELL INSPIRON 1525

סביר להניח שאני אבוא באוטו אז יהיה איתי 4 מקומות פנויים ...

אני אשלח מייל ברגע שאהיה סגור 100%

פורסם

שלום לכולם

אני מיקי רביב, ממקימי ה-EAA הישראלי, כיום משמש מזכיר וגזבר בעמותה.

ראשית, תודה לצבי רודס אשר עשה לי הכרות עם הנושא ודחף אותי קלות (כח פיזי מתון) לבוא "לטוס" איתו. תודה גם לתומר על הגישה החיובית בעניין שת"פים אפשריים.

אני לא טס בסימולטור, לפחות עדיין לא. כמו חברים אחרים בעמותה שלנו, אני בונה כלי טייס "אמיתיים". הפרוייקט המשפחתי שלי הוא מטוס דו-מושבי מסוג RV7A , גמור 80%, עוד 80% להשלים...

יחד עם כמה חברים בנינו שני מטוסי ULTRALIGHT אשר כבר טסים, ה-"ODYSSEY" רשום כ-4X-ODY וה-GULL 2000 רשום כ- 4X-OGL.

לבסוף תיקון קטן לתומר: ב-EAA העולמי פעילים כיום יותר מ-200,000 חברים.

BSTRGRDS

מיקי

פורסם

שלום לכולם:

מפגש VATIL עם אנשי ארגון EAA יתקיים ב 3/5 זה יוצא יום שבת במנחת אז"מים ראשון לציון

במועדון יעלים שעה 20:00, זהו מועדון מצויד שבו תתקיים הרצאה על VATIL והרצאה של אדם הבונה מטוס בהרכבה עצמית.

כולכם מוזמנים - לא לשכוח לשלוח לי מייל

פורסם

מי שבעד ספורט מוזמן לבוא אלי חצי שעה-שעה לפני תחילת ההרצאה,ומהבית שלי נלך לשם ברגל ונחפור אחד לשני .

פורסם
מי שבעד ספורט מוזמן לבוא אלי חצי שעה-שעה לפני תחילת ההרצאה,ומהבית שלי נלך לשם ברגל ונחפור אחד לשני .

:shock: :shock: :shock:

:lol: ?

פורסם

חברי החטיבה היקרים, אני זקוק לעזרתכם עם מחשב נייד שמותקן עליו סימולטור לטובת ההרצאה, כמובן שאני לוקח אחריות על לקיחת המחשב והחזרתו בשלמות עוד באותו יום.

תודה מראש.

פורסם

היה אחלה! לא ידעתי שזה קיים...

עכשיו כל פעם שאני מטיס במנחת טיסנים אני יכול לקפוץ

ולהגיד שלום לחברה מהEAA...כד עכשיו קפצתי לאולטרלייטים..ולא מעט..

אבל לא הכרתי שם אף אחד...

VATIL...תודה!

פורסם

מקווה שזה יצליח, היו שם אנשים מאוד איכותיים ורציניים, זה יכול לתרום רבות לחטיבה.

אני רוצה לציין את בקשי שלקח על עצמו הובלה מלאה של הציוד והאירגון יחד עם שאר החיילים שהיו שם :lol: והרימו שם אחלה הדגמה.

בתור אחד שאחרי על קונסטרוקצית החד"בים בחטיבה הזו :lol: אני כבר יכול להגיד לכם להתחיל לחפש אוטובוס שמגיע למנחת ראשון לחד"ב אוגוסט :mrgreen: יש שם אחלה

מקום! הנושא יבדק לעומק מול הבעלים.

פורסם

כמות קטנה של אנשים אבל איכות גדולה, הם אנשים שבונים מטוסים בהרכבה עצמית, המטוסים האלו הם אז"מים, אבל בניגוד לסטיגמה, המטוסים שלהם יותר מתקדמים מהססנות של GA, חלקם GLASS COCKPIT, אחד הבונים הוא טייס באלעל שטס על אותם אז"מים, מה שיפה באוכלוסיה זו, שהם אוהבים את החופש שבטיסה על כלים שלהם, והם לא מרגישים "קברניטים"

אותו טייס מאלעל התלהב מאוד שאיציק הראה לו את ה767 של LVL D עם כל המערכות פועלות.

בהתחלה נתקלנו, בהערות נורמטיביות על סימולטור (אבל רק מחלק מהמשתתפים) ובסוף היום אני שמח שכל האנשים שהיו שם, ביקשו את כתובת אתר VATIL, ואמרו שכשהם חוזרים הביתה, הם מתקינים את הסימולטור.

פורסם

אהלן חברים.

היה בהחלט ערב מהנה אתמול, וכמו שרשמו לפני יצרנו פתח לסוג של שיתוף פעולה עם עמותת EAA ואולי גם עם עמותת "יעלים" (פרטים בלינק על עמותת "יעלים": http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/718/214.html

בהרצאה הדגמנו להם את הסימולטור FS2004 בעזרתו של תומר, לאחר מכן הסבר על רשת VATSIM ו VATIL, והתוספים של FS2004.

מאחר ורוב החברים ב-EAA הם כאלה שגם בונים מטוסים (רק שהם באמת טסים עליהם) שיתפנו אותם בכמה תמונות מהקוקפיטים של דודי ופינקלס, וקינוח עם הסרטון של דודי ELY355.

וכמה תודות שחשוב להגיד.

תודה רבה למר מיקי רביב, מזכיר עמותת EAA שאפשר את הערב המהנה שהיה.

תודה רבה לצבי רודס היקר שבלעדיו כלל לא היה נוצר הקשר עם עמותת EAA

תודה רבה לתומר חיים, ואמיר פז על העזרה בהרצאה.

תודה לרב"ט אביב קרבל שיועלה בקרוב לסמל :lol:

ותודה למשה בנסל היקר, שעזר לנו שם עם ציוד מהבית.

יאלה, אוטוטו נפתח הקיץ.... 8)

פורסם

איציק,

קודם כל אין בעד מה, העזרה היתה בכיף,

הכי חשוב, בלינק שנתתה למעלה ל'יעלים' לא מגיב

כי יש סוגריים מיותרים בסוף, כדאי לערוך את ההודעה.

ד"א

הסרטון שהם הציגו היה נחמד, ידוע לך אם יש לינק אליו באיזשהו מקום?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...