Izik Bakshi פורסם מאי 8, 2004 דיווח פורסם מאי 8, 2004 שלום חברים אני מקווה שכולכם נהנהתם באירוע היום כמו שאני נהנהתי לכן אני שמח לבשר לכם על האירוע הבא, מדובר ביוזמה הפעם של החטיבה היוונית שיוזמת אירוע רחב מאוד בואטסים לקראת האוליפיאדה והחטיבה הישראלית שלנו לוקחת חלק בו. האירוע נקרא האש האולימפית ולא סתם, הרעיון של האירוע הוא: שמטוסים של יוון יצאו מאתונה לכל בירה בעולם שרוצה להשתתף באירוע זה ואותם מטוסים בעצם ישאו את האש האולימפית כאשר המטוס היווני ינחת בארץ המטרה שלנו היא להפיץ כביכול את האש האולמפית לכל שדה בארץ מה שיגרום בעצם לאירוע פנים ארצי בכל מדינה שתשתף בנושא. החטיבה היוונית מתכוונת ליישם את הרעיון היפה הזה והיא כבר הכינה עמוד הרשמה לטייסים וגם עמוד לאירוע (שיפורסם בהמשך השבוע) עם כל הפרטים. תאריך היעד הוא ה 5 ליוני שזה יוצא יום שבת, אני מתכוון ליישם את הרעיון שלהם ולעזור להם בכל מה שאפשר אז תתחילו לחשוב לאיזה שדה אתם רוצים להביא את האש האולימפית. שבוע טוב לכולם
Itay Zecharia פורסם מאי 8, 2004 דיווח פורסם מאי 8, 2004 ממש רעיון מדהים... אני בטוח שרובנו נשמח לקחת חלק כטייסים או פקחים באירוע. וכמו תמיד... נשמח להביא את האש האולימפית לבן גוריון!
Omer k פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 רעיון גדול!!! אני מתנדב לכל שדה חח ד"א מתי האולימפידאה?
Noam פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 שימו לב שבאוליפידת אתונה 2004 חברת "ארקיע" היא המובילה הרשמית של המשלחת הישראלית.
Or Netzer פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 אני יביא את האש האולימפית לצפון לראש פינה בטיסת CVFR
×�פיק פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 אני מביא את האש האולמפית אליי הביתה למנחת פיק שברמת הגולן (LLPK) אשמח מאוד להביא אותו מהמרכז(אני משער שזה יהיה מבן גוריון לא?). תודה.
אורח פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 אני מביא את האש האולמפית אליי הביתה למנחת פיק שברמת הגולן (LLPK)אשמח מאוד להביא אותו מהמרכז(אני משער שזה יהיה מבן גוריון לא?). תודה. פיק מופיע ב FS ? בכל מיקרה ד"ש לדנינו
Omer k פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 הם ינחתו בטח בירושלים - העיר הבירה אני מתנדב לטוס צפונה צפונה לקרית שמונה!
Itay Zecharia פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 האירוע יוצא בידיוק ביום ההולדת שלי אחלה מתנה.. מזל טוב רון!
ron פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 האירוע יוצא בידיוק ביום ההולדת שלי אחלה מתנה.. מזל טוב רון! תודה.. :wink:
×�פיק פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 לרן! כן פיק מופע בפלייט! ומאיפה אתה מכיר את דנינו? אני ימסור לו.
Almog Atar פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 איציק האם יהיה אפשר לטוס נגיד לאתונה או מאתונה בלי שום קשר ליוונים או משהו כזה?
iroth פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 אפיק, מאחר וטסתי פעם במציאות למנחת פיק, חיפשתי אותו בסימולטור ומעולם לא מצאתי - אנא גלה לי את הסוד... ישראל
Almog Atar פורסם מאי 10, 2004 דיווח פורסם מאי 10, 2004 אפיק,מאחר וטסתי פעם במציאות למנחת פיק, חיפשתי אותו בסימולטור ומעולם לא מצאתי - אנא גלה לי את הסוד... ישראל הוא קיים רק ב2004 והקוד שלו בסימולטור הוא QUSQ משהו כזה תחפש מזרחית לכינרת
×�פיק פורסם מאי 11, 2004 דיווח פורסם מאי 11, 2004 לכל הטסייסים האמיתיים לפיק שאינם מוצאים אותו בסימולטור: אני לא יודע את הקוד של פיק בסימולטור, במציאות הוא LLPK. אבל אם תטוסו לשם פיזית בסימולטור צגלו שיש שם מסלול לכל דבר. כרגע אני מחפש מישהו שיודע לבנות סינרים שיירצה לבנות סינרי לפיק, מכיוון שאני מכיר הרבה אנשים בסימולטור שאוהבים לטוס לשם ראייה. לכן אם מישהו מעוניין, שיפנה אליי ואני יספק את כל התמונות שצריך, ואם זה יעזור, גם מהאוויר. תודה.
אורח פורסם מאי 11, 2004 דיווח פורסם מאי 11, 2004 יכול להיות שאני אהיה בפיק או השבוע או שבוע הבא. תמונות עלי. כמוכן אם אני לא אהיה בפיק אהיה במנחת ערד וכמו שהבטחתי לעידו תמונות עדכניות של המנחת עלי גם. להית', רן.
×�פיק פורסם מאי 12, 2004 דיווח פורסם מאי 12, 2004 אתה מגיע לאירוע הבינלאומי של האגודה? הם עוברים דרך פיק ביום שישי. ואם לא באיזה נסיבות אתה מגיע לפיק? בשביל מה? ומתי?
Noam פורסם מאי 12, 2004 דיווח פורסם מאי 12, 2004 אלמוג, נראה לי שאתה צודק. כי בסימולטור רמת הגולן נחשבת שטח לא ישראלי, אז יש סיכוי שיש לו קוד אחר.
Almog Atar פורסם מאי 12, 2004 דיווח פורסם מאי 12, 2004 אלמוג, נראה לי שאתה צודק. כי בסימולטור רמת הגולן נחשבת שטח לא ישראלי, אז יש סיכוי שיש לו קוד אחר. באמת הקוד שלו הוא סורי בסימולטור טעיתי קצת בקוד קוראים לו בסימולטור AI AI והקוד OS0Q
Aviv Giladi פורסם מאי 12, 2004 דיווח פורסם מאי 12, 2004 שימו לב שהוא רשום כמנחת בסוריה ולא בישראל ובשם AI AI כמו שאלמוג אמר.
Omer k פורסם מאי 12, 2004 דיווח פורסם מאי 12, 2004 מענין לא ידעתי שכבר החזרנו את השטחים האלה לסוריה... מה עם עזה?
Izik Bakshi פורסם מאי 19, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 19, 2004 עומר שלום אני רוצה להזכיר לך שהפורום לא דן בעיניינים פוליטים :!: לאלמוג אני חושב שכן...