yossid פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 חברים שלום, אתכבד להיות הראשון שכותב על האירוע. לא יודע מה איתכם אבל אני נהניתי. בשעה שש אחה"צ ביקשתי מירשה מלרנקה לבן גוריון ויצא לי הכבוד להיות הראשון שהמריא. המעברים בין התחנות השונות היו חלקים וללא כל בעיה ופרט לאלעד במגדל ש"התחרע" עלי כי במהלך הגישה לנחיתה על 30 התרחקתי יותר מדי הכל הלך אצלי חלק. כמובן שעשיתי גם טיסה מבן גוריון ללרנקה. ההמתנה ב-26 היתה ארוכה אבל שווה. גם כאן כלהמעברים בין התחנות היו חלקים. ניקוסיה קונטרול נתן ווקטורים במקום הליך של REXAL1A ואפילו נאלצתי ללכת סביב כיוון שלא הצלחתי להנמיך מספיק מבלי לצבור מהירות. לאיציק - תודה על האירגון ואני כבר מחכה לאירוע הבא ולא חשוב מי יארגן אותו. יוסי
E.Z פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 אין ספק היה כיף... רק חבל שלא ראיתי יותר קפריסאים יוצאים מבן גוריון . יוסי מתנצל מראש היה לי לחץ מהגישה ..אמיר הודיע לי שהמטוס שאחריך פותח את מססלול 12 לשימוש והייתי לחוץ שלא תגיע לנחיתה לפני שהוא יגיע למזלי אמיר הוריד אותו מהפיינל ושלח אותו לטיול סיום מעל ים מה שנתן מרווח זמן לנחיתה בטוחה שלך.
yossid פורסם מאי 9, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 9, 2004 אלעד, הדברים לא נאמרו בכעס חלילה אלא בהלצה. יוסי
Itay Zecharia פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 היה ממש אירוע מוצלח ומהנה... מי ששם לב היה עוד אירוע שיצא מבריטניה, היה ממש מטס מטוסים כמו שלנו.
Or Netzer פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 אין ספק היה כיף... רק חבל שלא ראיתי יותר קפריסאים יוצאים מבן גוריון .יוסי מתנצל מראש היה לי לחץ מהגישה ..אמיר הודיע לי שהמטוס שאחריך פותח את מססלול 12 לשימוש והייתי לחוץ שלא תגיע לנחיתה לפני שהוא יגיע למזלי אמיר הוריד אותו מהפיינל ושלח אותו לטיול סיום מעל ים מה שנתן מרווח זמן לנחיתה בטוחה שלך. זה הייתי אני!!!!!!!!!!!!!!! :evil: אררגגג ואמיר אמר לי שבגלל שהוא לא שמע שקראתי מיוצב!! אוווווווווווווווףףףףף כן אני הייתי השלישי שהמריא חפיף עבר חלק חוץ מהקטע של גישה חוזרת
E.Z פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 אין ספק היה כיף... רק חבל שלא ראיתי יותר קפריסאים יוצאים מבן גוריון .יוסי מתנצל מראש היה לי לחץ מהגישה ..אמיר הודיע לי שהמטוס שאחריך פותח את מססלול 12 לשימוש והייתי לחוץ שלא תגיע לנחיתה לפני שהוא יגיע למזלי אמיר הוריד אותו מהפיינל ושלח אותו לטיול סיום מעל ים מה שנתן מרווח זמן לנחיתה בטוחה שלך. זה הייתי אני!!!!!!!!!!!!!!! :evil: אררגגג ואמיר אמר לי שבגלל שהוא לא שמע שקראתי מיוצב!! אוווווווווווווווףףףףף כן אני הייתי השלישי שהמריא חפיף עבר חלק חוץ מהקטע של גישה חוזרת לא נורא הרווחת עוד טיסה בשמי הארץ תאמין לי שאמיר שולח טייסים הוא עושה את זה עם כל הלב . יוסי אני יודע שצחקת פשוט אני הייתי לחוץ וצרחתי על אמיר בערוץ סגור שלא תספיק לנחות עד שראיתי שהוא מוריד את המטוס מהגישה.. בקשר להמתנות...אין מה לעשות שני מסלולים צולבים זה לא יעיל..אולי יום אחד....יהיה לנו 26 L ו 26 R בנתב"ג..
אורח פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 לאומת אור אני מאוד נהנתי מההליכה סביב\ ריתור וכרגיל עם אמיר זה אף פעם לא ריתוק ימני סירון וכו' יענו סטנדרתי. שלח את אור ואותי דרומה בגבהים שונים, הכניס אותי לפני אור (תודה אמיר הצ'ק מאלעל בדרך אליך) והכל עם וקטורים שלא נגיע לשטח אש 22 חס וחלילה (ה EBU שלי עדיין לא מצוייד באמל"ח ומוצ\נורים ). אני מאוד נהניתי מהפיקוח, גם הקפריסאי וגם של החטיבה שלנו. חבל רק שלא יצא לי לעשות גיחה חזרה לקפריסין, לא נוראה בפעם הבאה. תודה לכל המארגנים ולפקחים, רן.
Or Netzer פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 חחח נהנים על חשבוני פה כן וקטורים שלא נגיע לשטח אש... כששמעתי שיש מטוס לפני שגם קיבל ריתוק קיבלתי חום! ועוד המטוס הזה הכריח אותי להוריד את המהירות וגיליתי שאני גרמתי למטוס להוריד את המהירות והוא מחזיר לי.. קיצר רן נהנה על חשוני.. אלעד ואמיר הולכים צעקות בערוץ סגור בלאגן אבל היה כיף.. גם במציאות זה ככה.. למשל ראיתי 747 עושה ריתוק פעם רחוק מהחוף... חפיף כל הכבוד לכולם!
Nir Portal פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 בעעעעעעעעעעעעעעעע גם אני רוצה!!! אבל אני לא מיומן מספיק בשביל זה אני צריך גם להתאמן וגם מחשב שיריץ לי את המשחק חלק בעעעעעעעעעעעעעעע
Or Netzer פורסם מאי 9, 2004 דיווח פורסם מאי 9, 2004 העיקר שנהנתם אורן צילמת תמונות מהאירוע? אני צילמתי זה בפורום של התמונות בהודעה שלי