adamzel פורסם אפריל 5, 2008 דיווח פורסם אפריל 5, 2008 לפני שבועיים הורדתי את התוכנה ולאחר שניסיתי והתלהבתי ממנה רציתי לרכוש אותה ,התברר לי שמכירת התוכנה הופסקה האם מישהו יודע איפה אפשר או איך אפשר לקנות את התוכנה הזאת בתודה למשיבים . אדם זליגר 4X-ADM
E.Z פורסם אפריל 5, 2008 דיווח פורסם אפריל 5, 2008 Kדעתי ויתקנו אותי אם אני טועה - לאחר שהמכירה שלה הופסקה בעצם היא עברה להיות חינמית.
ha5mvo פורסם אפריל 5, 2008 דיווח פורסם אפריל 5, 2008 Kדעתי ויתקנו אותי אם אני טועה - לאחר שהמכירה שלה הופסקה בעצם היא עברה להיות חינמית. You're wrong They stopped selling it though this doesn't turn it into freeware (nor abandonware)
E.Z פורסם אפריל 5, 2008 דיווח פורסם אפריל 5, 2008 Kדעתי ויתקנו אותי אם אני טועה - לאחר שהמכירה שלה הופסקה בעצם היא עברה להיות חינמית. You're wrong They stopped selling it though this doesn't turn it into freeware (nor abandonware) ידוע שזה לא מחייב אבל ספציפית על זאת איפה שהו שמעתי שהיא ניתנת להורדה בחינם אם טעיתי מבקש מחילה :mrgreen:
ha5mvo פורסם אפריל 5, 2008 דיווח פורסם אפריל 5, 2008 I believe the demo version is available, not 100% sure either - I never used it myself...