עבור לתוכן
AaronDagan

TFC - מתכוננים לקראת דרום-אפריקה

Recommended Posts

פורסם

לכל משתתפי TFC לדורותיהם, שלום,

שתי הערות לסדר:

1. לאור הנוכחות הדלה במפגשים השבועים האחרונים הוחלט שלפחות ב- 2 עד 3 הקטעים הבאים נחזור לטיסות "גובה רב".

לכן, בשבועיים הקרובים נטוס קטע אחד מנקודה כלשהי עד FYWH ובקטע השני מ - FYWH עד FACT.

התאריכים הינם: 10.4.08 - From ???? To FYWH

17.4.08 - From FYWH to FACT

2. מכיוון שהוחלט לקיים את חד"ב בחול המועד פסח - 25-26 לאפריל, ועקב חופשות, מסיבות, חגיגות,

חגים, אירועים שונים, TFC תשוב לפעילות בלי נדר ב- 15.5.08.

תדריכים יועלו בהתאם בבוא העת לאתר TFC.

שבוע טוב.

פורסם
לכל משתתפי TFC לדורותיהם, שלום,

שתי הערות לסדר:

1. לאור הנוכחות הדלה במפגשים השבועים האחרונים הוחלט שלפחות ב- 2 עד 3 הקטעים הבאים נחזור לטיסות "גובה רב".

לכן, בשבועיים הקרובים נטוס קטע אחד מנקודה כלשהי עד FYWH ובקטע השני מ - FYWH עד FACT.

התאריכים הינם: 10.4.08 - From ???? To FYWH

17.4.08 - From FYWH to FACT

2. מכיוון שהוחלט לקיים את חד"ב בחול המועד פסח - 25-26 לאפריל, ועקב חופשות, מסיבות, חגיגות,

חגים, אירועים שונים, TFC תשוב לפעילות בלי נדר ב- 15.5.08.

תדריכים יועלו בהתאם בבוא העת לאתר TFC.

שבוע טוב.

בהמשך לאמור בסעיף 1 למעלה, להלן כמה הצעות לקבצים שיישפרו את חווית הטיסות באיזור דרא"פ , להלן:

1. S.A. SRTM Mesh - (8 files 130MB) Worx101 to worx108.zip

2. FACT In't + City - Worx09.zip + Cape_town_srtm.zip

3. FAJS Airport - Worx01.zip + Worx01a.zip

4. Krupger Int'l - Worx11.zip

5. Kruger Park - Worx25.zip

כל הקבצים הנ"ל חינמיים וניתנים להורדה מ- AVSIM, ולפחות ממה שראיתי לאחר שהתקנתי אותם, יש שיפור לטובה במראה השטח שבו נטוס בבוא העת.

ישנן כמובן עוד הרבה תוספות לשיפור התכסית, כל אחד לטעמו האישי ולפי סוג הסימולטור שבשימוש. הקבצים למעלה מיועדים כמעט בלעדית עבור FS2004.

תהנו.

פורסם

לצערי גם השבוע לא אוכל להצטרף ל TFC בגלל ארוע משפחתי.

לגבי חד"ב - נהוג בדרך כלל לעשות TFC במתכונת חד"ב יציאה מישראל לאיזה לג קוויקי באזור אגן הים התיכון ולסחוב אותו אל תוך השעות הקטנות פעם קודמת זה היה לסלוניקי.

פורסם
פעם קודמת זה היה לסלוניקי.

נכון... זה היה בדיוק כשהזלין שלי חנה שם בסוף המקטע הרביעי של המסע שלי מצ'כיה לארץ. מאד שמחתי לביקור של החבר'ה 8)

פורסם
לצערי גם השבוע לא אוכל להצטרף ל TFC בגלל ארוע משפחתי.

לגבי חד"ב - נהוג בדרך כלל לעשות TFC במתכונת חד"ב יציאה מישראל לאיזה לג קוויקי באזור אגן הים התיכון ולסחוב אותו אל תוך השעות הקטנות פעם קודמת זה היה לסלוניקי.

אוקיי, הבנתי את הרעיון, וכאן אני מציב אתגר לברק + צוות ארועים במסגרת חד"ב הקרוב:

לרגל פתיחת החומה בין שני חלקי קפריסין הטורקי והיווני והאיחוד שלהם.

אני מציע כיעדים את השדות הפעילים שם (לרנקה, ניקוסיה, פאפוס, אקרוטירי, פמגוסטה - הבנתם את הרעיון) בתיאום וגיבוי של המקומיים (פיקוח נרחב) לטיסות נכנסות ויוצאות.

אפשר לתכנן טיסות איזוריות מיעדים בטורקיה,יוון מצריים, לבנון, ירדן ואולי איטליה, כנ"ל גם מערבה ומזרחה לפי המקרה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...