Aeroflot פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 טוב אני חושב זה הולך לשגע את הפורום ולתת נקודה מבט אחרת לגמרי על הדרך שאני ואתם טסים שמעתם על המוצר TRACKIR כן זה היקר הזה ב200 דולר אז אתם יכולים לא לחשוב על זה יותר ולקבל משהו חינם כן חינם ותאמינו לי זה עובד המוצרים הדרושים : מצלמת אינטרנט נורות LED כמה דקות של יצירה ותראו מה יוצא : http://www.free-track.net/english/ תודות על התגלית יתקבלו בברכה :mrgreen:
איליה פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 זה בהחלט פטנט מצוין! אם לא הייתי מקבל את TrackIR שלי במתנה (כן, זה קורה לפעמים כשיש חברים טובים בארה"ב) - הייתי בונה לעצמי מערכת Free-Track
yoyoo פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 אתה יכול להסביר לי מזה נורות LED ומאיפו אפשר להשיג אותם?
Aeroflot פורסם אפריל 8, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 8, 2008 אתה יכול להסביר לי מזה נורות LED ומאיפו אפשר להשיג אותם? כנס לאתר יש שם את כל המידע האפשרי נורות LED זה המנורות הקטנות הללו שיש בכל שלט בכל פנס לאופניים מחזיק מפתחות וכד' כדי לבנות משהו פשוט כמו מה שאני בניתי צריך לקנות 3 נורות וכבלים שיחזיקו אותם קיצר פשוט פשוט פשוט
yoyoo פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 ואאווו ממדהים :shock: רק מה ההבדל בין המכשיר הזה לTRACKIR יתרונות חיסרונות?חוץ מאשר שהוא בחינם יש סיבה שהוא בחינם כי אם זה היה אותו דבר אז אנשים לא היו קונים :?
TDK פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 חח לא ממש חדש פירסמו את זה בפורם בניית קוקפיט. אבל תודה בכל זאת
yoyoo פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 מוכר...ראיתי גם מדריך בעיברית לזה,אבל תודה אתה יכול להביא בקשה לינק
Ido Rosenthal פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 פרסמתי את זה לפני חצי שנה בערך וגם אני לא גיליתי את אמריקה :wink:
Idan Traub פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 מז זבה בידיוק עושה איך זה עוזר לחווית הטיסה ?
Shireto Shahar פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 TRACKIR מקורי זה מכשיר שאתה שם על המסך ואתה צריך גם לשים קליפס על האוזניות, ואז שאתה מזיז את הראש המכשיר קולט את התנועה ומזיז את המבט במטוס כפי שאתה מזיז. הנה סרטון להמחיש
Idan Traub פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 יאווווווווווווווווווווווו :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: אני בהלם אני פשוט חייב אחד כזה ......... זה ענק לטיסות ראיה והקפות .............. בפסח אני ינסה להרכיב כזה דבר בעבודה של אבא שלי