4X-CDA פורסם אפריל 14, 2008 דיווח פורסם אפריל 14, 2008 אז כמו שחלקכם שמתם לב אינני פעיל בזמנים האחרונים בחטיבה בסימולטור ובכלל בהתכתבות עם החברים, בעודי נזכר בימים שעו שהיתי בין החברים פה החלטתי לומר כמה דברים לסיום סופי ! לא ללכת בלי לומר משהו שיגע לכמה אנשים בלב. רציתי להודות לכמה אנשים במיוחד (הרבה אנשים) שעשו את הימים שעוד הייתי פעיל למצחיקים מלאי אקשן מאתגרים והנאה גדולה : עומר אפרת, שכרגע בצבא...מי שלימד אותי לטוס בסימולטור הזה-המון המון תודה לך ! לכל החברים : אלעד לוי, חן כהן, אורן טרנר, אביב קרבל, שחר שירטו, רן בונפיל, רז גורפינקל, ברק פלשינצקי, אביכי קור, ניב מלין, שי ביאנקי, מושיקו בילר, טל קפלן, תומר עינבר, אבי מרקוביץ' ועוד ועוד ועוד. תודה רבה לכל אחד ואחד מכם, שלימד, עזר, נתן, צחק, טס ונהנה איתי בכל רגע. לכל כלל החטיבה שיהיה לכם בהצלחה בהמשך הדרך, תמשיכו להתמיד כמו תמיד, לצעירים שבחטיבה בינינו בהצלחה לכם, תשקיעו תלמדו תצברו ניסיון ותהנו ! הסיבה אולי לא תעניין אתכם אך כרגע אני ממשיך להתעסק עם המסוקים ולהמשיך להתאמן לאליפות ארצות הברית שמדורגת כתחרות מס' 2 בעולם (אפשר לומר תחרות עולם קטנה שבה גם עידו שגב יהיה) ולכן אין לי זמן כל כך להתעסק בדברים ה"קטנים". תודה רבה על כל שנייה שהייתם פה בשבילי או נגדי (מקווה שלא נגדי ) דניאל
crazyblat פורסם אפריל 14, 2008 דיווח פורסם אפריל 14, 2008 תהיה בריא אח שלי שמור על עצמך ומקווה מאוד שתחזור עוד מעט..כי תתגעגע אליינו
Barak Palesznicki פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 שיהיה לך רק בהצלחה באליפות דניאל!, ואל תשכח לשמור על קשר מדי פעם, אגב זה אומר אתה גם מפסיק לעבוד בפיצריה?
avigilad99 פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 בהצלחה אחי...איפה שלא תלך....בכל מקרה שמור על קשר....ומי יודע....אולי נתראה בXFC... או שאני סתם אראה את השם שלך לוקח את מאירי הטייס החלוד שלא התאמן הררבבה זמן.... (טוב...גם לו יש משהו אחר...XXX-XXX) :wink:
4X-CDA פורסם אפריל 15, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 15, 2008 ברק, לצערי בפיצה אני ממשיך בשביל לסוע לארה"ב מי יודע ? אולי אחרי ארה"ב אני יפסיק לעבוד לטובת הלימודים וספונסר אמיתי יממן את כל הוצאות הנסיעות הבאות במידה ויהיו... יש לי צ'אנס אחד ואני רוצה להפיק ממנו את המירב שאני יכול. תודה רב על התגובות
Shlomlux2 פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 אז כמו שחלקכם שמתם לב אינני פעיל בזמנים האחרונים בחטיבה בסימולטור ובכלל בהתכתבות עם החברים, בעודי נזכר בימים שעו שהיתי בין החברים פה החלטתי לומר כמה דברים לסיום סופי ! לא ללכת בלי לומר משהו שיגע לכמה אנשים בלב.רציתי להודות לכמה אנשים במיוחד (הרבה אנשים) שעשו את הימים שעוד הייתי פעיל למצחיקים מלאי אקשן מאתגרים והנאה גדולה : עומר אפרת, שכרגע בצבא...מי שלימד אותי לטוס בסימולטור הזה-המון המון תודה לך ! לכל החברים : אלעד לוי, חן כהן, אורן טרנר, אביב קרבל, שחר שירטו, רן בונפיל, רז גורפינקל, ברק פלשינצקי, אביכי קור, ניב מלין, שי ביאנקי, מושיקו בילר, טל קפלן, תומר עינבר, אבי מרקוביץ' ועוד ועוד ועוד. תודה רבה לכל אחד ואחד מכם, שלימד, עזר, נתן, צחק, טס ונהנה איתי בכל רגע. לכל כלל החטיבה שיהיה לכם בהצלחה בהמשך הדרך, תמשיכו להתמיד כמו תמיד, לצעירים שבחטיבה בינינו בהצלחה לכם, תשקיעו תלמדו תצברו ניסיון ותהנו ! הסיבה אולי לא תעניין אתכם אך כרגע אני ממשיך להתעסק עם המסוקים ולהמשיך להתאמן לאליפות ארצות הברית שמדורגת כתחרות מס' 2 בעולם (אפשר לומר תחרות עולם קטנה שבה גם עידו שגב יהיה) ולכן אין לי זמן כל כך להתעסק בדברים ה"קטנים". תודה רבה על כל שנייה שהייתם פה בשבילי או נגדי (מקווה שלא נגדי ) דניאל אצלי זה בדיוק הפוך... אני זנחתי את הטיסנים קצת בשביל הסימולטורים המון בהצלחה דניאל... דבר איתי, נעשה קצת "הטסות" ב-RealFlight G3
Ilan Nemirovski פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 הרבה הצלחה אחי היה כיף לשבת לדבר איתך ולהכיר אותך. שמור על קשר!
Shireto Shahar פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 דניאל אחיייי למה?? אתה וקרבל הראשונים שדיברתי איתם בחטיבה.. באמת אתה אחד החברים הטובים שהיו לי. אני עוד אוכל את הלב שהלכתי במופע טיסנים בערד ולא פגשתי אותך..בהצלחה אחי אין מצב שאתה לא לוקח, ראיתי אותך לא פעם מטיס ויש לך כישרון. אז מואטיל אתה פורש, אבל לפחות שמור על קשר. שוב בהצלחה גבר..וזכור שתמיד יש לך פה מקום.
תומר עינבר פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 דניאל!!!!! לאאאאאאאאא אל תלך!!!!!!!!! אתה חבר מצויין ואני מקווה שתמשיך לשמור על קשר! תמשיך לעזור לי בתחומי טיסנאות כמו שאתה עוזר, ומקווה לפגוש אותך מתי שהוא... דבר אחד אני לא מבין, למה לוקחים כל כך קשה את עניין ה"פרישה", זה לא גימלאות או משהו...בסופו של דבר זאת קהילה. יש פה עשרות אנשים שכבר שנים לא מודיעים כלום, ועדיין אינם אומרים שהם פורשים... אבל לא משנה.. תמשיך בדרך שלך! מקווה לראות אותך כמו פעם בטלוויזיה רק הפעם באליפות העולם!!
avigilad99 פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 אז כמו שחלקכם שמתם לב אינני פעיל בזמנים האחרונים בחטיבה בסימולטור ובכלל בהתכתבות עם החברים, בעודי נזכר בימים שעו שהיתי בין החברים פה החלטתי לומר כמה דברים לסיום סופי ! לא ללכת בלי לומר משהו שיגע לכמה אנשים בלב.רציתי להודות לכמה אנשים במיוחד (הרבה אנשים) שעשו את הימים שעוד הייתי פעיל למצחיקים מלאי אקשן מאתגרים והנאה גדולה : עומר אפרת, שכרגע בצבא...מי שלימד אותי לטוס בסימולטור הזה-המון המון תודה לך ! לכל החברים : אלעד לוי, חן כהן, אורן טרנר, אביב קרבל, שחר שירטו, רן בונפיל, רז גורפינקל, ברק פלשינצקי, אביכי קור, ניב מלין, שי ביאנקי, מושיקו בילר, טל קפלן, תומר עינבר, אבי מרקוביץ' ועוד ועוד ועוד. תודה רבה לכל אחד ואחד מכם, שלימד, עזר, נתן, צחק, טס ונהנה איתי בכל רגע. לכל כלל החטיבה שיהיה לכם בהצלחה בהמשך הדרך, תמשיכו להתמיד כמו תמיד, לצעירים שבחטיבה בינינו בהצלחה לכם, תשקיעו תלמדו תצברו ניסיון ותהנו ! הסיבה אולי לא תעניין אתכם אך כרגע אני ממשיך להתעסק עם המסוקים ולהמשיך להתאמן לאליפות ארצות הברית שמדורגת כתחרות מס' 2 בעולם (אפשר לומר תחרות עולם קטנה שבה גם עידו שגב יהיה) ולכן אין לי זמן כל כך להתעסק בדברים ה"קטנים". תודה רבה על כל שנייה שהייתם פה בשבילי או נגדי (מקווה שלא נגדי ) דניאל אצלי זה בדיוק הפוך... אני זנחתי את הטיסנים קצת בשביל הסימולטורים המון בהצלחה דניאל... דבר איתי, נעשה קצת "הטסות" ב-RealFlight G3 למה שתיים כשאפשר שלוש? יאללה...סרבר עליי... :wink:
אורח פורסם אפריל 15, 2008 דיווח פורסם אפריל 15, 2008 דניאל , אני מקווה שתחזור במהירות, תודה לך על כל הIFR שלמדת אותי ותרגלת איתי ועוד שאר הדברים, ודירבאלק לא נדבר מידי פעם בהצלחה בתחרות!!!
Omer Efrat פורסם אפריל 17, 2008 דיווח פורסם אפריל 17, 2008 שיהיה המון בהצלחה אחי היה כיף מאד להכיר אותך! תכלס אני מתגעגע לתקופה שאתה מציין אבל עם הצבא אין זמן לכלום... שנה וחצי עברו כבר יש עוד חצי (+שנה אולי?)... ואז אני אחזור ובגדול בקיצור... תשמור על קשר דירבאלק!! ונדבר...