גידי פורסם אפריל 17, 2008 דיווח פורסם אפריל 17, 2008 שלום כולם... אני כבר המון זמן מחפס את הדפיות של ה - FIRים הבאים ולא יכול למצוא אותם: ZBPE - Beijing ZGZU - Guangzhou ZWHW - Whuan ZLHW - Lanzhou ZPKM - Kunming ZSHA - Shanghai ZWUQ - Urumqi ZYSH - Shenyang אלה הם FIRים של CHINA PRC ואני פשוט לא יכול למצוא... אם מישהו יוכל לעזור לי בחיפוס או משהו אני ממש ממש השמח, במיוחד בFIR של GUANGZHOU... תודה לעוזרים
Arie Halperin פורסם אפריל 18, 2008 דיווח פורסם אפריל 18, 2008 http://www.navigraph.com/www/ndac_download.asp תתקין את התוכנה ממש נחמד יש מה אתה מחפש
Arie Halperin פורסם אפריל 18, 2008 דיווח פורסם אפריל 18, 2008 התוכנה לא בתשלום אתה יכול להתקין אותה ללא תשלום יש לך 6 קרדיטים כלומר להתקין 6 אזורים לאחר מכן אתה צריך לקנות קרדיטים חדשים יש גם את JEPPESEN היא בתשלום שלחתי לך מסר בפרטי תקרא
Arie Halperin פורסם אפריל 18, 2008 דיווח פורסם אפריל 18, 2008 אגב יש לך טעות ביגין זה ZBAA תבדוק גם את השאר
Almog Atar פורסם אפריל 18, 2008 דיווח פורסם אפריל 18, 2008 אגב יש לך טעותביגין זה ZBAA תבדוק גם את השאר ככל הנראה הוא התכוון לFIR ולא לשדות עצמם. הקוד ICAO של השדה בבייג'ין הוא ZBAA אבל הFIR הוא ZPBE.