עבור לתוכן
Nevo Dar-Perl

קהילת התעופה, EL AL VIRTUAL ו- ISRAEL AIRLINES

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני להגיד כמה דברים לאור ההתפתחויות האחרונות בנושא כל העניין עם ירדן, צביעותיו ואל על ווירטואל...

אז ככה, קודם כל אני רוצה להתנצל לכל מי שנפגע בכל הסיפור הזה...

דבר שני אני רוצה להגיד כמה דברים שהם רק, אבל רק הצעות והדעות האישיות שלי:

לירדן וצוות אל על ווירטואל ולכל מי שרוצה לשמוע את הדעות שלי,

אני מציע לך ירדן, לשחרר את כל צביעותיך תמיד לא משנה איזה צביעות למקום ציבורי על מנת לתת אפשרות לכל האנשים לטוס איתם... כי אחרי הכל זוהי לא מלחמה או תחרות בין אל על ווירטואל לבין ישראל אירליינס ואין סיבה לכך שרק טייסי אל על ווירטואל יוכלו לטוס עם מטוסים אלה.

אנחנו כולם אבל כולם גם בישראל וגם בעולם אוהבים תעופה וכולנו קהילה אחת גדולה ומגובשת של אנשים וטייסים שטסים בעולם הווירטואלי ביחד או לבד... לכולנו דבר אחד משותף: האהבה לתעופה...

הפעולה שעשית ובכלל שאל על ווירטואל עשו זה דבר שגרם לקהילה בישראל שחובבת תעופה להגיע למצב של נתק מסויים ושל פגיע אישית לכל אחד מאיתנו...

זה בא לידי ביטוי בכך שכל מי שמבין יותר או פשוט יותר טוב בדברים הקשורים לתעופה מאנשים אחרים נמצא באתר שהוא כאילו "שייך אליהם" (זוהי רק צורת ביטוי, לא להתרגז או להתעצבן).

זה דבר שגורם לכל מי שפחות מבין או בכלל למי שלא הצליח להיכנס ולהתקבל לאל על ווירטואל להפגע... ומה עוד שכל האתר סגור !!! רק הטייסים של אל על יכולים לגלוש שם !!!

בישראל אירליינס לעומת זאת כל מי שלא טייס עדיין יכול ובאפשרותו להיכנס והוא רשאי ואפילו רצוי מאוד שהוא יבקר כמה שיותר.

כל העניין הזה גרם לאנשים מסויימים להתנתק קצת ולהיפרד אחד מהשני...

פתאום אל על ווירטואל זו חברה אחת בפני עצמה וישראל אירליינס היא חברה אחרת גם בפני עצמה.... שני החברות כאמור בקשרים עם וואטיל שטוב מאוד שיש כזאת חטיבה !

אל על ווירטואל היא חברה עם מספר מועט של טייסים מקצוענים ביותר (לדעתי) אך לא מאפשרת לאנשים מבחוץ להיכנס...

ישראל אירליינס היא חברה עם מספר גדול של טייסים חלקם מקצוענים וחלקם פחות אך צוברים ידע ונסיון כל יום שעובר... (אלמוג עטר בבקשה לא להגיד: כימעט אף אחד לא טס שם, ואל תתעצבן עלי פשוט נראה לי שזה משתגיד אחרי זה....)

ישראל אירליינס פתוחה לכולם ורוצה כמה שיותר טייסים ואנשים שיכנסו ויבקרו באתר...

בקיצור: בארץ ישראל יש 2 חברות תעופה ווירטואליות... וכאמור שונות עד מאוד.

ירדן, צובע המטוסים הטוב ביותר והנודע ביותר בישראל.... ובטח גם במזרח התיכון ובעוד כמה מקומות בעולם (לדעתי) ואליו יש לי כבוד גדול ואני ממש אוהב את העבודות שלו...

הוא וכל מי שבאל על ווירטואל היום, הם גם טייסים שהיו וחלקם עדיין רשומים כטייסים בישראל אירליינס... אבל כבר לא טסים שם...

אולי ישראל אירליינס היא חברה עם הרבה מאוד טייסים שחלקם לא ממש משקיעים בחברה... אבל מה שבאמת חשוב זה שכולם שם אוהבים תעופה והחברה הזאת שומרת על קהילה מאוחדת כמה שיותר...

אל על ווירטואל זה בדיוק ההפך... חברה עם טייסים מקצוענים בלבד אבל כל מי ששם נותק קצת מכל האנשים ב IA (ישראל אירליינס) והחברה עצמה עושה בדיוק את משלא צריך לעשות....

לגרום לנתק והפרדה בקהילה שלנו...

ירדן תמיד היה צובע מטוסים לכולם, לכל הקהילה שלנו ועכשיו הוא צובע את חלקם רק למספר מוגבל ומועט של אנשים... שזה גורם לחור רציני בגיבוש הקהילה... זהו סמל להפרדה ואי רצון לגבש עוד יותר את הקהילה שלנו...

הצעה:

ירדן, תעשה את מה שעשית בכל השנים האחרונות.... את המטוסים שלך תיתן לכולם להוריד לא רק לכמה טייסים... אחרי הכל אני חשבתי שצובעי מטוסים המטרה שלהם זה שכמה שיותר אנשים יורידו את המטוסים שלהם.... מה לא ? תקן אותי אם אני טועה....

אני מקווה שאמרתי הכל ולא ששכחתי כלום...

המסקנה:

כל מי שרק קשור לקהילה בישראל ובכלל בקהילה של העולם ושל תעופה.... שיעשה כמה שיותר דברים שיגבשו את הקהילה ושלא יפרידו אותה או יגרמו לחוסר גיבוש ולנתק...

אני רק רוצה להגיד תודה למי שקרא ותודה שסבלתם את כל הקריאה הארוכה הזאת...

וסליחה לכל מי שנפגע מכל העניין הזה....

וכאמור כל הכתוב זו רק דעתי.... רק הדעות שלי ולא של אף אחד אחר....

כל התוכן זה רק הצעות ואני לא בא בטענות לאף אחד אלא רק עם הצעות וחומר למחשבה...

אני מקווה שמשהו ישתנה לטובה אחרי ההודעה הזאת...

בברכה,

נבו דר-פרל - Nevo Dar-Perl

פורסם

יש הרבה במה שאתה אומר , אבל.....

לדעתי צריך שכל אחד יטוס היכן שכיף לו וזו לא צריכה "מלחמה" בין החברות.

ירדן משקיע הרבה זמן בעבודות שלו וזכותו המלאה לפרסם אותם היכן שהוא רוצה וזה כנראה

חלק מן הלואליות שלו לחברה שבה הוא טס ותרומתו לתחרות בין החברות בכדי למשוך טייסים

בהצלחה לאל על וירטואל בכל דרכם .

נ.ב

מי אמר שאף אחד לא טס בישראל איירליינס? נהפוך הוא (בדקת לאחרונה את התלוש שמר בוגין מוציא לנו כל חודש ? לא כולל בונוסים? :lol::lol: )

בברכה מיקי

פורסם

אתה ממש עצבנת אותי עכשיו מה אתה כל כך עצבני על זה שהוא לא מפרסם את החבילה????

אז טוב אנחנו חברה קטנה מה לעשות אבל למה להגיד תפתחו את האתר וזה. מה יש לך לעשות שם ???? לקחת טיסה אתה לא יכול ויש עוד כמה דברים מענינים אבל מי שלא רשום לא יכול להנות מהם אז די לפתוח 100000000000 הודעות על זה.

פורסם

נבו דר-פרל, שלום רב

קודם כל אני רוצה להזכיר לך שקיימת עוד חברת תעופה ווירטואלית בארץ בשם "עיט תעופה"

למטוסים קטנים אמונם אבל חברה רצינית כבר עם ארוע שניה

לפי מה שעולה מהדברים שלך ואם הבנתי נכון מהחתימה אתה רשום בישראל איירלינס

ולכן אתה לא יכול לשקף את כל מה שקורה באל על ווירטואל

אני חושב שהוויתקים יותר בוודאי זוכרים את התלונות שלי כלפי ישראל איילרינס

עכשיו עם ירדן רוצה לצבוע את המטוסים רק לכמה אנשים שלו הוא יכול, ואין צורך לתקוף אותו בכזאת צורה, אין ספק שהוא גורם לחוסר גיבוש, אבל זאת החלטתו

מותר כמובן להביע התנגדות אבל אתה נותן פה חוות דעת קיצונית מאוד שמי שלא מכיר את הגורמים יחשוב שאל על ווירטואל וירדן הם אנשים לא נחמדים ולא צריך לדבר איתם

ולעמות זאת שיראל איירלינס הם החברה הטובה ביותר והם הכי נחמדים ורק אליהם צריך להגיע

ולסיום אין ספק שהמסקנה שלך נכונה מאוד והחטיבה מעונינת בדגיבוש מתמיד של חבריה, בגלל שאני לא בדיוק מכיר את אל על ווריוטאל אני לא יגיב מעבר לזה

אבל אני חשוב שהמסקנה שלך מאוד נכונה

בברכה,

עומר כהני

פורסם

נבו.

השרשור שלך לעניין אבל כמובן שהיית צריך לעשות את זה בשרשור הקיים ולא לפתוח שוב!

המטרה של נבו היא לא הפסקת ההתחרות אלא אך ורק לגרום לאלה שלא רוצים להיות באף חברת תעופה וריטואלית לקבל את הטוב ביותר לריאליסטיות בסימולטור!

ישר כח נבו ואני מקווה שחברת אלעל וירטואל הנכבדה תלמד מזה ותחשוב קצת על זה ותפסיק להיות סנובית! כי מה שהם עושים לא יביא אליהם את רוב האנשים להפך זה עלול להפנות אנשים נגדם כמו את נבו.

יש לכולם הרבה מה ללמוד

האא כן ונבו? חלס לשבח את ירדן

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...