yuval_el פורסם מאי 10, 2004 דיווח פורסם מאי 10, 2004 למנהלי החטיבה ולחברים בה שלום רב, בזמן האחרון הגיעו מלא חברים חדשים לפורום ולחטיבה. חלקם לא יודעים כיצד להתנהג בפורום ואיך לבקש דברים. הדבר מתבטא בדיבור תקיף או פתיחה של הרבה שרשורים שכולם מדברים על אותו נושא במקום לרכז הכל במקום אחד. ההצעה שלי היא לכתוב חוקים לפורם שיהיו כתובים בהודעה ראשית למעלה, ואם אפשר גם אז שהמשתמשים החדשים יצטרכו לקרוא את החוקים לפני הרישום. הדבר הזה קיים כמעט בכל פורום שאני מכיר והוא יכול לעזור בשמירה על הסדר. כך גם נמנע מהמילים "לא ידעתי..." דעתכם...?
Almog Atar פורסם מאי 10, 2004 דיווח פורסם מאי 10, 2004 חוקים פשוטים לא כמו איזה משטרה או משהו אל תעשה את זה כי אם לא תהיה חסום וכאלה משהו נימוסי וזה ואני בעד הצבעה יפה
yuval_el פורסם מאי 10, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 10, 2004 ברור שלא כמו משטרה.... אני מתכוון שפשוט כל אחד ידע מה מותר ומה אסור בפורום. הוא לא יורחק או משהו אם הוא עשה איזה שטות פעם אחת, יעירו לו ואם גם אחרי זה הוא ממשיך וממשיך אז המנהלים כאן יחליטו מה לעשות.
Eliran-VFS1 פורסם מאי 10, 2004 דיווח פורסם מאי 10, 2004 הצעת חוק -- חבר הכנסת-ואטיל אלירן כהן שכול אחד אחרי כול 10 הודעות או משהו כזה יכתוב בדיחה נחמדה בפורום!
iroth פורסם מאי 10, 2004 דיווח פורסם מאי 10, 2004 אני בדרך כלל לא אוהב חוקים כתובים, אבל כן אוהב רמת דיון סבירה ומכובדת. בסך הכל אני די נהנה מהתכתובות כאן בפורום, וכשיש מישהו שכותב לא לעניין יש תגובות טובות שמחזירות את הבנאדם למסלול הרצוי. אני מוצא בפורום בעיקר המון נכונות לעזרה ושיתוף ואם פה ושם יש ויכוחים או עליית טונים הרי זה היוצא מהכלל שמעיד על הכלל. כל אחד שישמור על רמת הכתיבה, תעברו על ההודעה שלכם לפני שאתם לוחצים על "שלח", תקנו שגיאות כתיב - ויהיה טוב... ההצעה שלי: בואו נאמץ כולנו את החתימה של חגי - על הכל מגשרת האהבה. ישראל
moti פורסם מאי 10, 2004 דיווח פורסם מאי 10, 2004 ההצעה טובה אבל אל תשכח שגולשים פה גם ילדים שלא יודעים ממש מה זו צורת התכתבות ודיבור יפה (לא באשמתם כמובן)... המצב לא עד כדי גרוע ,ההפך-הוא רק משתפר, וגם אם נפגעים ממישהו, אתה יכול לשים לב שדואגים פה ל"סולחה" מהירה מאוד יפה מאוד שאכפת לך ושאתה רוצה להעלות את הרמה! אם המצב ידרדר, לדעתי, יש מצב לשקול את ההצעה.
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 10, 2004 דיווח פורסם מאי 10, 2004 מכיוון שזה הפורום הרשמי של החטיבה, אז חלים עליו כל כללי ואטיל וגם ואטסים מבחינת התנהגויות, התבטאויות ויחסים בין החברים. לכן יש לנו נקודת התחלה :idea:
yuval_el פורסם מאי 11, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 11, 2004 מכיוון שזה הפורום הרשמי של החטיבה, אז חלים עליו כל כללי ואטיל וגם ואטסים מבחינת התנהגויות, התבטאויות ויחסים בין החברים.לכן יש לנו נקודת התחלה :idea: אני התכוונתי לחוקים בכיוון יותר של זה: 1. יש לכתוב כותרת ענינית, כדי למשוך תשומת לב. לא דברים בסגנון של "יש לי שאלה". 2. נסו לרכז את השאלות שלכם תחת שרשור אחד ולא פתיחה של הרבה... 3. אין לדבר על ווארז או כל דבר לא חוקי בפורום. (למעט סקנארים ) 4. אסור לקלל וכו' וכו' וכו' וכו'
yonix4 פורסם מאי 11, 2004 דיווח פורסם מאי 11, 2004 אשמח לעזור לך שאדי לנסח חוקים במידה שיהיו אתה יודע איך להשיג אותי במסנג'ר