Omer D פורסם מאי 2, 2008 דיווח פורסם מאי 2, 2008 קראתי בעיתון שיהיה מפגן אווירי בראשון לציון, תערוכת 60 שנות תעופה וחלל לכבוד יום העצמאות.. האירוע יתקיים ב8 במאי החל משעה 10, ליד מגרש הכדורגל/סופרלנד... מארגני האירוע הם חברת "בואינג",התעשייה האווירית ו"עמותת יעלים" מישהו מתכנן להגיע?
Oran Terner פורסם מאי 2, 2008 דיווח פורסם מאי 2, 2008 היום עברתי ליד ראיתי אותם עורכים חזרות קצת מה שיהיה יותר מעניין זה המפגן בחוף ירושלים בת"א שם יהיה מפגן של ח"א וחיל הים חיל האויר יופיע עם מטוסי קרב תובלה ומסוקים וחיל הים עם שלוש אוניות שאני לא יודע את שמם המדוייק
avigilad99 פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 אם כבר מישהו בא לרוק עצמאות ? שזה בקרה ? 120 ש"חח?? אתה מטורף? שנה שעברה נכמסתי בחינם ולא נהינתי כלכך... הכי טוב...על האש...חברים...קצת שתייה....ולחגוג את החג כמו שצריך
תומר עינבר פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 ככל הנראה אני אהיה שם בתור נציג אגודת התעופה. :shock:
Moshe Bensal פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 כל הסיכווים שגם אני מגיע, כדי לראות את הבית שלי מהמנחת חחחחחחחחח.
YossiRaskin פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 בבקשה אם אתם יכולים, תנו פרטים על המקום ובאיזה שעה זה מתקיים, תודה.
dani-manusis פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 מטס יום העצמאות ביום ה'- ג' באייר תשס"ח, 8 במאי 2008, יום העצמאות ה-60 למדינת ישראל, ייערך במרכז הארצי לתעופה ספורטיבית בראשון לציון יום תעופה וחלל. האירוע יכלול מטס הצדעה למדינת ישראל של מטוסי טקסאן ומטוסים קלים, מפגן אווירי של מטוסים זעירים, מופע אירובטיקה, מפגן מסוקים, דאונים, כדורים פורחים, טיסנים, תערוכת תעופה וחלל ועוד ועוד. להזמנה
Ben Cohen פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 אגב, ש"ד יהיה פתוח למבקרים (שנה שעברה היה פתוח)? או שזה היה משהו חד-פעמי?
Raz_G פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 אגב, ש"ד יהיה פתוח למבקרים (שנה שעברה היה פתוח)? או שזה היה משהו חד-פעמי? השנה לא, מח"א ביטל.
bar levy פורסם מאי 3, 2008 דיווח פורסם מאי 3, 2008 מטס יום העצמאותביום ה'- ג' באייר תשס"ח, 8 במאי 2008, יום העצמאות ה-60 למדינת ישראל, ייערך במרכז הארצי לתעופה ספורטיבית בראשון לציון יום תעופה וחלל. האירוע יכלול מטס הצדעה למדינת ישראל של מטוסי טקסאן ומטוסים קלים, מפגן אווירי של מטוסים זעירים, מופע אירובטיקה, מפגן מסוקים, דאונים, כדורים פורחים, טיסנים, תערוכת תעופה וחלל ועוד ועוד. להזמנה דני אני מגיע דבר איתי ניפגש שם