אורח פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 חשבתי על רעיון די מעניין: מטוס ירוק אפשר להכניס למטוס מצברים שיניעו אותו בעזרת חשמל ועוד מצבר לחירום והפרופלור ייצר בעצמו חשמל למטוס, כך שלא צריך דלק מזהם ותמיד יש עוד מצבר לחירום. מה דעתכם?
Ben Cohen פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 חשבתי על רעיון די מעניין: מטוס ירוקאפשר להכניס למטוס מצברים שיניעו אותו בעזרת חשמל ועוד מצבר לחירום והפרופלור ייצר בעצמו חשמל למטוס, כך שלא צריך דלק מזהם ותמיד יש עוד מצבר לחירום. מה דעתכם? ראיתי תכנית לפני כמה שנים בנושא של "אנרגייה בחינם". הייתה שיטה כזאת עם מאוורר, המאוורר מניע סליל שמניע את המאוורר עצמו. מה שקרה זה שהמאוורר התחיל להסתובב לאט ולאט יותר, מה שמצביע על איבוד אנרגייה, לאנרגיית חום בעיקר. חוץ מזה שאני מאמין שאם הרעיון היה כה פשוט הוא היה כבר מיושם, אבל כל הכבוד על העובדה שעלית על זה לבד.
tal 2 פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 חשבתי על רעיון די מעניין: מטוס ירוקאפשר להכניס למטוס מצברים שיניעו אותו בעזרת חשמל ועוד מצבר לחירום והפרופלור ייצר בעצמו חשמל למטוס, כך שלא צריך דלק מזהם ותמיד יש עוד מצבר לחירום. מה דעתכם? אני אומר חוק שימור אנרגיה.
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 בכלל... אם לא יתחילו ליצר מטוסים על אנרגיה אחרת אז המצב יהיה רע מאוד עוד לא הרבה זמן, תחשבו על זה, עם דלק של טיסה אחת של 5 - 10 שעות של מטוס נוסעים ממוצא אפשר למלא מיכל שלם של תחנת דלק, ותחשבו כמה טיסות יש כאלה ורק ביום אחד! ראיתם תפירסומת של אלעל? "להחזיר אותכם לישראל גם ב-60 שנה הבאות", במיקרה הטוב זה יעלה יותר מטיסה בקונקורד, וזה בתנאי שעוד ישאר נפט עד אז..... מה שגם לא נראה לי הגיוני.
Idan Traub פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 חוק שימור האנרגיה אומר שכמות האנרגיה נשמרת בכל הצורות אבל באמת חלק יתגלגל לא.חום וגם איך תתניע אותו אתה צריך אנרגיה התחלתית . ובאמת נדמה לי וורגין עשו כבר טיסה שחציה עבד על דלק שמורקב מצמחים (שמן בישול משומש ) וזה עבד דיי חלק כך שיש לזה הרבה עתיד
אורח פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 כלומר האם אתה אומר שמנוע חשמלי יניע את הפרופלור בעזרת מצברים, וכאשר הפרופלור מסתובב הוא יסובב גנרטור שימלא את אותם מצברים מחדש?גם אני ראיתי את התוכנית הזאת, ואכן המאורר הסתובב יותר ויותר לאט. לא משנה עד כמה יעילה תהיה הדרך, עדיין אנרגיה מסוימת תומר לאנרגיה אחרת. זה נכון, אבל עדיין ממהירות הטיסה הפרופלור אמור להסתובב, גם בהנעה של דלק יש איבוד אנרגיה, בכל מקור אנרגיה שתשתמש בו יהיה אבל הרעיון אפשרי
Ido Rosenthal פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 אתה לא יכול לטעון מצבר עם פרופלור שמונע ע"י אותו מצבר אם תצליח תזכה בפרס נובל...
Waheb פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 הרעיון של המצברים נחמד .. אבל תחשבו כמה מצברים צריך פה :roll: לדעתי אפשר לשלב בין שלושה דברים מבחינת אנרגיה .. אפשר לנצל את העובדה שהמטוס בד"כ מעל לעננים והוא חשוף כולו לאור השמש .. מה שגם האורך והרוחב שלו מאפשרים פריסת קולטנים סולרים גדולים .. מעבר לזה עקב תנועת המטוס בשדה מגנטי בכדור הארץ נוצר כא"מ מושרה בכנפי המטוס צד + וצ ד - .. אני לא יודע אם בודאות ניתן להשתמש בזרם זה ... בשילוב עם המנועים והמצברים בהחלט לדעתי אפשר להשיג תוצאות או לפחות חיסכון בצריכות הדלק ..
Ido Rosenthal פורסם מאי 4, 2008 דיווח פורסם מאי 4, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Perpetual_motion זה מדע בדיוני... בתרמודינמיקה סיפרו לנו על זה, בארה"ב הפסיקו בכלל להקשיב לאנשים שאומרים שיש להם פטנט שמפר את חוקי התרמודינמיקה, אם אין לך משהו בנוי שעובד לא יקבלו אותך לועדת הפטנטים.