עבור לתוכן
Izik Bakshi

מפגש VATIL בל"ג בעומר עדכון בנוגע ללו"ז

Recommended Posts

פורסם

אחרי הרבה מאוד זמן שלא נהנהתי ואהבתי לטוס והתחלתי להדחיק את התעופה , תומר ב11 וחצי מתקשר ואומר לי להתחיל ללכת ברגל למונאיר ומשמה עלינו על טיסה לאזור 3, תומר כפרעליו נתן לי ל"שחק עם הסטיק" עד כמה שאפשר ונתן לי לדבר בקשר פה ושם (אפילו שהתרגשתי) אז תודה אישית שלי לו .

ובכלל לדני ואיציק וכל שאר התורמים לארוע תודה היה ארוע נפלא והיה כיף לפגוש חברים ישנים.

פורסם

במשפט אחד: היה אירוע נהדר!

בקצת יותר, לצערי פספסתי את רוב ההרצאה של ברוכי אבל נשמע שהיה מאוד מעניין. ההסבר של משה על אגודת התעופה והסיפורים שלו על המקרים שהיו לו היו מרתקים.

הביקור במגדל היה מאוד מעניין למרות שהיה יחסית קצר.

וכמובן: הטיסות (במקרה של שחר, דודו ושלי - זה אכן טיסות ברבים :)) היו פשוט מדהימות. גם הראשונה שאיתן לקח אותנו על הCGK לחדרה וחזרה. ועוד יותר בטיסה השניה שבה עופר על הCDC פשוט נתן לי לטוס כל הדרך מארשף, דרך קו חוף עד פלמחים, 180 וחזרה עד הפיינל כולל דיווח בקשר והכל.

יש גם המון תמונות וסרטים ששחר, דודו ואני צילמנו - הכל יועלה בקרוב.

תודה לכל מי שטרח ועמל לתיאום של היום הזה, היה תענוג! :lol:

פורסם

אכן היה כיף לא רגיל, וכל זאת בזכות,

דני הגדול

המון המון תודות לך דני, ומצפה כבר לאירוע הבא.

תודות גם למשה אקלר על הטיסה המהממת לאיזור 8, היה ממש כיף.

פורסם

היה תענוג לא רגיל.

המון תודה בראש ובראשונה לדני מנוסיס היקר, שטרח ועמל רבות עבור היום הזה במגוון תחומים כמו: טיסות, ביקורים, תאום מול השדה ועוד..., זה תענוג גדול לעבוד איתך, ואני נורא נהנתי, כל הכבוד דני! =D>

תודה רבה לברוכי היקר על הרצאה מאלפת בנושאי מזג אוויר.

תודה רבה למר משה אקלר היקר על הרצאה וסיפור אישי מדהים על שני חרומים.

ותודה לכל חברי הקהילה שהגיעו בנוכחות יפה ביותר, כל הכבוד VATIL!

פורסם

היה מפגש מאד מהנה ומעניין..

תמונה אחת (מהפלאפון) במוקאפ של שרגל-כנפיים בתחילת סבב ההכרות:

IMG_0231.jpg

היה נחמד מאד לראות את כולם בתקופת צבא שלא מתאפשר להיות כ"כ מחובר..

תודה רבה למארגנים!

פורסם

תוספת קטנה, תודה רבה לתומר חיים על המפות ג'פסון שהביא וחילק למי שיכל, הכל באדיבות שת"פ אל על, תודה רבה תומר.

לאלה שלא קיבלו כי לא היה מספיק, המתינו למפגש הבא... :wink:

פורסם

היי חבר'ה

היה ממש כיף. מאוד נהניתי.

למרות הכל אני דווקא מרגיש צורך להתנצל.

1. על כך שלא הצלחתי להספיק להשלים את המצגת עד הסוף וגם להעביר את הכל במסגרת הזמן שנותר.

(ותודה לאיציק שידע את המינון הנכון בין הרצאה לחפירה וידע מתי לחתוך אותי...)

2. התכנון המקורי היה להשלים את ההתקנות ביום חמישי ולהתגבר על הבעיות הטכניות בשישי... אבל בגלל בלת"ם בעבודה לא הצלחתי להגיע לשיר גל ביום חמישי. בגלל זה כל ההדגמות וההמחשות שתכננתי להציג דרך הסימולטור לא עבדו.

אני אשתדל במשך השבוע להשלים את המצגת וגם לשתול בפנים תמונות עם המחשות ודוגמאות מהסימולטור ואז להעלות אותה לטובת הכלל

3. התנצלות שנעלמתי מיד אחרי ההרצאה זה "מס שקט תעשייתי" בגלל צרכים משפחתיים.

תודה רבה רבה לדני ולאיציק על הארגון המוקפד והמושלם. רוצים עוד כאלה!

ד"ש מיורגן ומובוטו...

פורסם

גם אני רוצה להצטרף לצוות המברכים,

אכן היה מפגש מעניין ביותר, כל הכבוד לאיציק ולדני על הארגון

ולברוכי ולמשה אקלר על ההרצאות המעניינות.

למדתי המון ומאוד נהניתי.

יישר כוח ותודה

פורסם
אני רוצה להודות לאדם דני מסוניס על שטרח ועמל קשה מאוד בימים האחרונים, תאם מול הראשויות מול מנהל השדה מול שירגל ומול אגודת התעופה הכל במקביל.

תודה לאיציק בקשי שהיה איש הקשר של החטיסה בתכנון המפגש, תודה לברוכי ולמשה על הרצאות מעניינות, לטייסים שקיבלו טחורים המכסאות של הססנות וכמובן לכןם שהשתתפתם וליום אחד הורדתם את הגיל הממוצע של האנשים בשדה ב 40 שנה לפחות!!!

יווני ?! :mrgreen:

בכל מקרה לצערי לא יכולתי להיות בארוע בגלל לו"ז צפוף כל הכבוד למארגנים ולנוכחים :!:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...