אורח פורסם מאי 22, 2008 דיווח פורסם מאי 22, 2008 ממש לא אבל קרוב. מאחר ומספר חברים נמצאים עם המשפוחה בחגיגות לג בעומר ובזמן שאני מציל את המחשב של דודי מהפיכה למנגל, TFC תקח שבוע חופש וחזרה לשגרה בחמישי הבא. מצטער על ההודעה המעט מאוחרת (שבוע מעט עמוס). תודה ולא להגזים עם הקרטושקס (זכרתי נכון :roll: ). רן.
David Misha פורסם מאי 22, 2008 דיווח פורסם מאי 22, 2008 ממש לא אבל קרוב.מאחר ומספר חברים נמצאים עם המשפוחה בחגיגות לג בעומר ובזמן שאני מציל את המחשב של דודי מהפיכה למנגל, TFC תקח שבוע חופש וחזרה לשגרה בחמישי הבא. מצטער על ההודעה המעט מאוחרת (שבוע מעט עמוס). תודה ולא להגזים עם הקרטושקס (זכרתי נכון :roll: ). רן. זה לא מצחיק.... :shock: יש לך 48 שעות לסדר את זה..ולא זה עולה לרגל ביום שישי לסניף מרכז לחיזוק המנגל הקיים..פחמים ובשר כבר יש..פח נפט קונה מחר,,והגפרור כבר דולק :x :x
אורח פורסם מאי 22, 2008 דיווח פורסם מאי 22, 2008 ממש לא אבל קרוב.מאחר ומספר חברים נמצאים עם המשפוחה בחגיגות לג בעומר ובזמן שאני מציל את המחשב של דודי מהפיכה למנגל, TFC תקח שבוע חופש וחזרה לשגרה בחמישי הבא. מצטער על ההודעה המעט מאוחרת (שבוע מעט עמוס). תודה ולא להגזים עם הקרטושקס (זכרתי נכון :roll: ). רן. זה לא מצחיק.... :shock: יש לך 48 שעות לסדר את זה..ולא זה עולה לרגל ביום שישי לסניף מרכז לחיזוק המנגל הקיים..פחמים ובשר כבר יש..פח נפט קונה מחר,,והגפרור כבר דולק :x :x מזל שמסור השולחן עוד לא הגיע :shock:
AaronDagan פורסם מאי 22, 2008 דיווח פורסם מאי 22, 2008 תודה ולא להגזים עם הקרטושקס (זכרתי נכון ). אין מה לעשות, רן, יש דברים שלא שוכחים.........למרות האלצהיימר המתקדם...... התמנגלות נעימה וטעימה לכולם. חאק מדורות שמיח......נשתמע ב-JNB בשבוע הבא.....