Tomer Haim פורסם מאי 28, 2008 דיווח פורסם מאי 28, 2008 להקמת עמדת סימולטור ושיווק החטיבה ביום ראשון 1/6 (משעות הצהריים עד הערב) דרושים 2 או 3 אנשי חטיבה מאיזור המרכז. מדובר באירוע בו רוצים לחשוף את קהל הסטודנטים לתחביב המיוחד שלנו. תרומתכם כחברי חטיבה מאוד חשובה. מי שמעוניין שישלח מייל אליי jltmm@bezeqint.net תודה מראש
avigm פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 תומר היי. יום ראשון זה ה 1.6...אז איזה יום אתה מתכון בדיוק? תודה
Moshe Bensal פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 איפה זה מתקיים בדיוק? ומתי? אם זה באוניברסיטת ת"א, ואם זה ביום שני 2.6 , אז אני יכול לעזור בזה.
Daniel-C פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 היי אני אומנם חדש פה אבל אני מוכן לקדם את הקהילה שלנו אני גר בנתניה.
Amit Doron פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 אני גר חמשה דקות הליכה מאוניברסיטת בר אילן,אני יכול לעזור.
Ben Cohen פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 שמת לב ששלחת 4 הודעות ב10 דקות, שאומרות אותו דבר, כן?
noamkn פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 שמת לב ששלחת 4 הודעות ב10 דקות, שאומרות אותו דבר, כן? http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=22499
Amit Doron פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 הייתה בעיה בפורום,כל פעם ששלחתי הודעה זה רשם שגיאה,ממש ממש מצטער.
Ben Cohen פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 הייתה בעיה בפורום,כל פעם ששלחתי הודעה זה רשם שגיאה,ממש ממש מצטער. גם לי יש שגיאה, אבל עדיין זה קצת מצחיק :mrgreen:
Almog Atar פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 הייתה בעיה בפורום,כל פעם ששלחתי הודעה זה רשם שגיאה,ממש ממש מצטער. אין בעיה, מחקתי את ההודעות והשארתי רק אחת.....
Tomer Haim פורסם יוני 1, 2008 מחבר דיווח פורסם יוני 1, 2008 טוב, תודה לכל האנשים שהראו נכונות לתרום מזמנם לחטיבה. המממון תודה לכם הארוע הוא יום הסטודנט של המרכז הבין תחומי בהרצליה שמתקיים בשעות אלה ממש, שם חברת מונאייר הקימו דוכן, לידם ובאותו דוכן הוקם דוכן של VATIL, עם מחשב ומסך פלזמה ענקי החוסף את הסטודנטים לנפלאות הסימולטור. אביב קרבל הגיע ב3 בצהריים ,חבר לאנשי מונאייר והחלו להקים את הדוכן, אני הגעתי בין 7 ל8, הכל היה מוכן, בלונים כחולים, טייס של מונאייר מסביר על קורס טיס ואביב נותן לאנשים להתנסות ולהטיס את המטוס, ותוך כדי מסביר להם על הרשת הוירטואלית, VATIL וכמובן לא שוכח לתת להם את כתובת האתר. ב8 הגיע אריה הלפרין במדי VATIL שישאר בדוכן ויצוד סטודנטים המתעניינים בתעופה וסימולטורים. תודה ואביב ואריה. הנה תמונה ראשונה שצילמתי (איכות חרא של הסלולרי) קרבל מסביב לסטודנט.
noamkn פורסם יוני 1, 2008 דיווח פורסם יוני 1, 2008 קרבל לפחות לקחת את הפלזמה הביתה? כל הכבוד. לצערי לא יכולתי להגיע היום. אחרת הייתי דופק שם שעות!
Yoni פורסם יוני 1, 2008 דיווח פורסם יוני 1, 2008 כל הכבוד! רציתי לבוא, שלחתי לך תומר אימייל, אבל לא ענית לי- אז לא ידעתי מה לעשות :? .
Tomer Haim פורסם יוני 1, 2008 מחבר דיווח פורסם יוני 1, 2008 צודק יוני, ראיתי את המייל רק אתמול בצהריים אחרי שהכל כבר היה מוכן, תודה על ההענות המהירה, מבטיח שתשתתף בהרבה ארועים אחרים, שוב, סליחה..
אורח פורסם יוני 1, 2008 דיווח פורסם יוני 1, 2008 איי, טוב הרגע חזרתי אחרי יום מפרח וקשה(באמת עבודה קשה) , הגעתי בשלוש לשמה בהפתעתיות היה לנו שולחן ריק שמה עם קצת כחול אבל מיד התחלתי עם עוד מישי ( :mrgreen: ) להקים את הדוכן עצמו , חיברנו מחשב מעאפן בלי כרטיס מסך אלה מאיץ גרפי , אבל עדין האנשים התלהבו מהקטע שרואים תבית שלהם מהאוויר והרבה כתובות נתתי שמה(וכן, גם לסטודנטיות) של IFS וVATIL לכל אלו שתוהים :| אז כמה תמונות מהעמדה: ולסיום , אני בלי התלתלים :
Yuval Fishler פורסם יוני 1, 2008 דיווח פורסם יוני 1, 2008 כל הכבוד! אני גר מאוד רחוק, ככה שלצערי לא יכלתי להגיע.
crazyblat פורסם יוני 1, 2008 דיווח פורסם יוני 1, 2008 פשש איזה יופי...עכשיו רואים את הפצעונים שלך...חחחח
Ben Cohen פורסם יוני 1, 2008 דיווח פורסם יוני 1, 2008 קרבל, תמונות נחמדות בהצלחה עם הבלונדיני(ו)ת. ותזכור את עניין הזרעונים שדיברתי איתך עליו :wink: אגב אני מכיר אחלה חברה שעושה בלונים לאירועים, השם הוא "בלוני אכפת לי" (כן, כן :mrgreen: ) והם עושים עבודה מעולה....
Elad Zeierman פורסם יוני 1, 2008 דיווח פורסם יוני 1, 2008 תראו מה זה בהתחלה או מרסק אוטובוסים אחר כל מתפנה לסטודנטיות דון ג'ואן תאמינו לי.
Amir Paz פורסם יוני 2, 2008 דיווח פורסם יוני 2, 2008 כל הכבוד! קרבל אני מבין שהם לקחו ממך את הטלפון... יפה מאוד. הזמנת אותם לבר מצווה שלך?
Baruch Spiegel פורסם יוני 2, 2008 דיווח פורסם יוני 2, 2008 אביב בתמונה האחרונה רואים שהבאת את כל החברים הקטנים לעזור. :mrgreen: תודה רבה לך ולאריה הלפרין המדר"נ (מדריך נסיעה). על הזמן שהשקעתם. ומצטער שבסוף לא הגעתי. נתקעתי בעבודה עד 2200. נראה שגם נהניתם... :wink: אה כן ואביב לידיעתך המרכז הבינתחומי זה מקום שבו כל היום חופרים במח. אז...כדאי שתתחיל להתרגל כבר מעכשיו... :mrgreen:
חן מ פורסם יוני 2, 2008 דיווח פורסם יוני 2, 2008 חח מגניב בטח איזו התלהבות כשהם פעם ראשונה בחיים שלהם מחזיקים סטיק ומעלים לאוויר את המטוס חח ומתלהבים למרות שאין להם ככ הרבה ידע
Moshe Mizrahi פורסם יוני 2, 2008 דיווח פורסם יוני 2, 2008 יפה מאד קרבל! רק מכל מה שהיה לך לצלם שם, כמעט כל מה שפרסמת זה בנים עם סטיק ביד :?
Waheb פורסם יוני 2, 2008 דיווח פורסם יוני 2, 2008 יפה מאד קרבל!רק מכל מה שהיה לך לצלם שם, כמעט כל מה שפרסמת זה בנים עם סטיק ביד :? חחחח לא נשמע טוב