yoyoo פורסם מאי 28, 2008 דיווח פורסם מאי 28, 2008 אהלן חברה אני צריך עזרה. אני רוצה להתחיל ללמוד טייס ולהוציא רישיונות אבל אני לא יודע מה הדרך הכי טובה לעשות את זה האם דרך בהייס רגיל לעשות שלב אחר שלב או אחרי הצבא לנסוע לאקדמיה ולעשות הכל מאפס עד לרישיון טייס מסחרי. אני דיברתי עם כמה אנשים והם אמרו שלעשות את הרישיונות באופן עצמאי דרך בהייס פרטי זה לא שווה והסיכויים להתקבל בהמשך לחברת תעופה לא גדולים שזאת המטרה של רוב האנשים כאן אני מניח. אני יודע שבאקדמיה הסיכויים הם הרבה יותר גבוהים וגם השעות שאתה צובר הרבה יותר איכותיות מה גם שלאקדמיות יש קשרים עם חברות תעופה שבסוף הלימודים האקדמיה יכולה להמליץ עליך . אני ישמח אם תעזרו לי להחליט מה הדרך הטובה יותר . אם אני יחליט לוותר על האקדמיה אז כבר בחופש אני רוצה לנסוע לארה"ב ולהוציא רישיון טייס פרטי כך שאני צריך להחליט בזמן הקרוב האם כדי להמתין ולחכות עד אחרי הצבא או להתחיל כבר בחופש.
Aviran פורסם מאי 28, 2008 דיווח פורסם מאי 28, 2008 שתי דברים: א) את הרשיון הפרטי מומלץ ביותר לעשות בביה"ס ואת השאר לעשות באקדמיה, אם מחליטים על אקדמיה. אני אישית הייתי הולך על WFC כי בכל זאת, ברשיון הראשון כיף להרגיש קצת בבית. ממילא אחרי זה, כמו שציין פעם מייק ריכפלד, טייס בדלתא, אחרי החודש הראשון שאתה עובד בזה, זה הופך לכמו על עיסוק אחר. שוב, זה יכול להשתנות מאדם לאדם, אבל בשלב מסויים, זה יהפוך פשוט למקצוע. ב) דשנו מכל הכיוונים את הנושא הזה בפורום (אף שירשור אחד הגיע ל10+ עמודים). תעשה חיפוש ותמצא הרבה תוצאות.
yoyoo פורסם מאי 28, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2008 אני מסכים שעדיף להתחיל במקום שאתה מרגיש בבית שיש שם מדריכים שמדברים עברית אבל תקנו אותי אם אני תועה הבנתי שהאקדמיה מביא עדיפות לחניכים שהיא לימדה מהתחלה ולא חניך שהגיע אם רישיונות קודמים כך הם יותר בטוחים שהחניך עבר את כל ההכשרה מהבסיס בידיים שלהם האם זה נכון? גם נירא לי שכל השעות הם הרבה יותר איכותיות מאשר WFC לא? תודה רבה לעוזרים :!:
Ben Cohen פורסם מאי 28, 2008 דיווח פורסם מאי 28, 2008 הכשרה באקדמייה עולה בערך רבע מליון שקל. קח את זה בחשבון.
Amir Paz פורסם מאי 29, 2008 דיווח פורסם מאי 29, 2008 יש כסף - לך לאקדמיה אין כסף - בוא לטורנטו צריכים אנשים במפעל אלומניום
Itay Zecharia פורסם מאי 29, 2008 דיווח פורסם מאי 29, 2008 יש כסף - לך לאקדמיהאין כסף - בוא לטורנטו צריכים אנשים במפעל אלומניום מאיפה אתה מביא את זה? יש כסף, אין כסף, לך לWFC. המדריכים צריכים שעות :mrgreen:
yoyoo פורסם מאי 29, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 29, 2008 הכשרה באקדמייה עולה בערך רבע מליון שקל. קח את זה בחשבון. לקחתי את זה בחשבון :wink: לעשות את הרישיונות בבהייס רגיל וליצבור את כל השעות זה גם יכול להגיע ל 200-250 אלף שקל והסיכויים נמוכים ויש סיכוי שאחרי שתסיים את הלימודים לא היה לאן להתקדם ואף אחד לא יסתכל עליך אז עדיף ללכת על הדרך הבטוחה יותר שההפרש בין הסכומים לא כזה גדול עם נחשב הכל כולל הכל הרי זה לא מספיק רק להוציא רישיונת . חברת תעופה תעדיף בנאדם שלמד באקדמיה עם שם מאשר מישהו שלמד ב WFC שאני בספק עם חברת תעופה נחשבת שמע על הבהייס (לא שאני מזלזל בבהייס) אתם מסכימים איתי?
Aviran פורסם מאי 29, 2008 דיווח פורסם מאי 29, 2008 הכשרה באקדמייה עולה בערך רבע מליון שקל. קח את זה בחשבון. לקחתי את זה בחשבון :wink: לעשות את הרישיונות בבהייס רגיל וליצבור את כל השעות זה גם יכול להגיע ל 200-250 אלף שקל והסיכויים נמוכים ויש סיכוי שאחרי שתסיים את הלימודים לא היה לאן להתקדם ואף אחד לא יסתכל עליך אז עדיף ללכת על הדרך הבטוחה יותר שההפרש בין הסכומים לא כזה גדול עם נחשב הכל כולל הכל הרי זה לא מספיק רק להוציא רישיונת . חברת תעופה תעדיף בנאדם שלמד באקדמיה עם שם מאשר מישהו שלמד ב WFC שאני בספק עם חברת תעופה נחשבת שמע על הבהייס (לא שאני מזלזל בבהייס) אתם מסכימים איתי? כיום קיים בעולם מחסור חמור של טייסים, אז זה משחק לטובתנו. כמובן שחבורת דוגמת דלתא, קונטיננטל, אמריקן וכו' יעדיפו מאקדמיה, אבל תמיד אפשר להתחיל מרג'יונל, לצבור שעות שם ואז לנסות להתקדם לתותחים הכבדים אגב, חברת התעופה תסתכל בעיקר על השעות שלך בטיסות מכשירים על דו מנועי, אז קח בחשבון. דבר נוסף, לא אמרתי כל הרשיונות, אמרתי רק פרטי. כדי שלא תעבוד כמו חמור בשביל הרשיון הפשוט ותוכל להנות קצת. את כל השאר תוציא כבר באקדמיה יחד עם רבע מליון שקל ודבר אחרון חברים, הדולר כיום כל כך נמוך, שזה יכול אפילו להגיע ל-150,000 (ש"ח) לאקדמיה טובה. תחשבו על זה.
yoyoo פורסם מאי 29, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 29, 2008 חחחח חבל שאני לא יכול כבר היום להירשם לאקדמיה עד שאני יסיים צבא הדולר יחזור
Almog Atar פורסם מאי 29, 2008 דיווח פורסם מאי 29, 2008 הכשרה באקדמייה עולה בערך רבע מליון שקל. קח את זה בחשבון. לקחתי את זה בחשבון :wink: לעשות את הרישיונות בבהייס רגיל וליצבור את כל השעות זה גם יכול להגיע ל 200-250 אלף שקל והסיכויים נמוכים ויש סיכוי שאחרי שתסיים את הלימודים לא היה לאן להתקדם ואף אחד לא יסתכל עליך אז עדיף ללכת על הדרך הבטוחה יותר שההפרש בין הסכומים לא כזה גדול עם נחשב הכל כולל הכל הרי זה לא מספיק רק להוציא רישיונת . חברת תעופה תעדיף בנאדם שלמד באקדמיה עם שם מאשר מישהו שלמד ב WFC שאני בספק עם חברת תעופה נחשבת שמע על הבהייס (לא שאני מזלזל בבהייס) אתם מסכימים איתי? כיום קיים בעולם מחסור חמור של טייסים, אז זה משחק לטובתנו. כמובן שחבורת דוגמת דלתא, קונטיננטל, אמריקן וכו' יעדיפו מאקדמיה, אבל תמיד אפשר להתחיל מרג'יונל, לצבור שעות שם ואז לנסות להתקדם לתותחים הכבדים אגב, חברת התעופה תסתכל בעיקר על השעות שלך בטיסות מכשירים על דו מנועי, אז קח בחשבון. דבר נוסף, לא אמרתי כל הרשיונות, אמרתי רק פרטי. כדי שלא תעבוד כמו חמור בשביל הרשיון הפשוט ותוכל להנות קצת. את כל השאר תוציא כבר באקדמיה יחד עם רבע מליון שקל ודבר אחרון חברים, הדולר כיום כל כך נמוך, שזה יכול אפילו להגיע ל-150,000 (ש"ח) לאקדמיה טובה. תחשבו על זה. גם בלימודים באקדמיה ככל הנראה אתה לא תגיע ישר לחברות הגדולות, האקדמיה מוציאה אותך לראיון בחברות רג'ניול...
Aviran פורסם מאי 29, 2008 דיווח פורסם מאי 29, 2008 הכשרה באקדמייה עולה בערך רבע מליון שקל. קח את זה בחשבון. לקחתי את זה בחשבון :wink: לעשות את הרישיונות בבהייס רגיל וליצבור את כל השעות זה גם יכול להגיע ל 200-250 אלף שקל והסיכויים נמוכים ויש סיכוי שאחרי שתסיים את הלימודים לא היה לאן להתקדם ואף אחד לא יסתכל עליך אז עדיף ללכת על הדרך הבטוחה יותר שההפרש בין הסכומים לא כזה גדול עם נחשב הכל כולל הכל הרי זה לא מספיק רק להוציא רישיונת . חברת תעופה תעדיף בנאדם שלמד באקדמיה עם שם מאשר מישהו שלמד ב WFC שאני בספק עם חברת תעופה נחשבת שמע על הבהייס (לא שאני מזלזל בבהייס) אתם מסכימים איתי? כיום קיים בעולם מחסור חמור של טייסים, אז זה משחק לטובתנו. כמובן שחבורת דוגמת דלתא, קונטיננטל, אמריקן וכו' יעדיפו מאקדמיה, אבל תמיד אפשר להתחיל מרג'יונל, לצבור שעות שם ואז לנסות להתקדם לתותחים הכבדים אגב, חברת התעופה תסתכל בעיקר על השעות שלך בטיסות מכשירים על דו מנועי, אז קח בחשבון. דבר נוסף, לא אמרתי כל הרשיונות, אמרתי רק פרטי. כדי שלא תעבוד כמו חמור בשביל הרשיון הפשוט ותוכל להנות קצת. את כל השאר תוציא כבר באקדמיה יחד עם רבע מליון שקל ודבר אחרון חברים, הדולר כיום כל כך נמוך, שזה יכול אפילו להגיע ל-150,000 (ש"ח) לאקדמיה טובה. תחשבו על זה. גם בלימודים באקדמיה ככל הנראה אתה לא תגיע ישר לחברות הגדולות, האקדמיה מוציאה אותך לראיון בחברות רג'ניול... אחממממ, האקדמיה של דלתא ולופטהנזה אחממממ אחממ גררר ובקשר לדולר כל כך נמוך, תקנה עכשיו את הדולרים ותשמור אותם.
yoyoo פורסם מאי 29, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 29, 2008 אלמוג צודק האקדמיות האלה רוב הסיכויים שולחים לחברות אזוריות אלה אם כן באותו זמן הייתה דרישה גבוהה לטייסים( בדלתא נגיד) אז יש סיכוי שישלחו אותך ישר לשם. וגם מי שמכיר את אליעוז ליבר מהפורום שבקרוב מתחיל ללמוד בדלתא אמר לי שהוא דיבר עם טייס מדלתא והוא הביא לו טיפ לנסות להתקבל ישר לדלתא הבין לאומית כי אחר כך קשה לעבור מחברה איזורית לחברה גדולה
Ben Cohen פורסם מאי 29, 2008 דיווח פורסם מאי 29, 2008 אלמוג צודק האקדמיות האלה רוב הסיכויים שולחים לחברות אזוריות אלה אם כן באותו זמן הייתה דרישה גבוהה לטייסים( בדלתא נגיד) אז יש סיכוי שישלחו אותך ישר לשם.וגם מי שמכיר את אליעוז ליבר מהפורום שבקרוב מתחיל ללמוד בדלתא אמר לי שהוא דיבר עם טייס מדלתא והוא הביא לו טיפ לנסות להתקבל ישר לדלתא הבין לאומית כי אחר כך קשה לעבור מחברה איזורית לחברה גדולה זה לא אמור להיות קשה. סך הכל אם אתה בא עם ניסיון בחברה אזורית, אין סיבה שלא יקבלו אותך. בדר"כ הדרישות קבלה הן מספר מסויים של ש"ט, כאשר יותר שעות טיסה ותארים וניסיון (חיל אוויר כלשהו למשל...) הם יתרון. זה לפי מה שהבנתי.
Etai Charit פורסם מאי 29, 2008 דיווח פורסם מאי 29, 2008 הביא לו טיפ, לנסות להתקבל ישר לדלתא הבין לאומית כי אחר כך קשה לעבור מחברה איזורית לחברה גדולה שאלו יהיו הצרות שלך, יש לך חתיכת דרך עוד לפני כן...
yoyoo פורסם מאי 29, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 29, 2008 רק אמרתי את מה שאני יודע לאן הולכים אחרי הלימודים ברור שאני לא חושב על זה בכלל אבל תמיד טוב לתכנן את הדרך ואיפו אתה רואה את עצמך אחרי הלימודים ודרך אגב גם חברה אזורית זה מעולה כך שאני לא דואג יש לי עוד דרך ארוכה מאוד!!!
Aviran פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 הביא לו טיפ, לנסות להתקבל ישר לדלתא הבין לאומית כי אחר כך קשה לעבור מחברה איזורית לחברה גדולה שאלו יהיו הצרות שלך, יש לך חתיכת דרך עוד לפני כן... אגב, Jetblue נחשבת רג'יונל? ואיזה עוד חברות מוכרות נחשבות רג'יונל?
yoyoo פורסם מאי 30, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2008 .....Flybe ,Comair ,American Airlines ועוד הרבה חברות מכובדות
Almog Atar פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 .....Flybe ,Comair ,American Airlines ועוד הרבה חברות מכובדות אמריקן אירליינס ? רג'ניול ? לא בדיוק. AMERICAN EAGLE היא רג'יונל והיא חברת בת של אמריקן אירליינס.....
Aviran פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 .....Flybe ,Comair ,American Airlines ועוד הרבה חברות מכובדות אמריקן אירליינס ? רג'ניול ? לא בדיוק. AMERICAN EAGLE היא רג'יונל והיא חברת בת של אמריקן אירליינס..... כן, גם לי לא הסתדר משהו עם האמריקן איירליינס, החברה עם מספר הטיסות הגדול בעולם
yoyoo פורסם מאי 31, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 31, 2008 .....Flybe ,Comair ,American Airlines ועוד הרבה חברות מכובדות אמריקן אירליינס ? רג'ניול ? לא בדיוק. AMERICAN EAGLE היא רג'יונל והיא חברת בת של אמריקן אירליינס..... חחחח כן התבלבלתי