עבור לתוכן
e_dor

שאלה בנוגע למזג אוויר בפלייט

Recommended Posts

פורסם

אני עושה על מזג אוויר אמיתי.

הוא מעלה את המשחק ויש ערפל, אני רואה שזה לא האמיתי ובודק בתפריטים.

כשאני מעלה את התפריט עם ALT אני רואה שמתי שהתפריט למעלה פתוח המזג אוויר פתאום בהיר ויפה כמו במציאות.

כשאני חוזר למשחק הוא חוזר למזג אוויר ערפילי ומגעיל.

מה לעשות ?

תודה גדולה מראש לעוזרים.

פורסם

אני ממליץ לך על avticesky2004 התוכנה הכי טובה סופר ריאליסטית יותר טובה מזו של הפלייט סימולטור מעדכנת למזג אוויר במקום שתרצה

פורסם

שלום דור!

כשאתה בוחר באפשרות של מז"א אמיתי בפלייט, אזי מז"א במשחק מאוד דומה לאמיתי. מתוך דבריך אני מתרשם כי טסת ביום ערפילי או כשהיה אובך. אין שום דבר חריג במה שתיארת, כיוון שאם תטוס ביום מעונן ותלחץ ctrt+s אזי תראה את עצמך מלמעלה והראות תהיה כאילו אין עננים.

אם פעם אחת בחרת במז"א אמיתי, תטוס במ"א אמיתי ולא במז"א שהוא ברירת מחדל של פלייט.

איתי, שמעתי כי התוכנה activesky היא תוכנה מעולה, אך "מתשגעת" עם מז"א באיזורינו.

פורסם

הי דור, מה שתיארת בסה"כ נובע מהעובדה שכשאר לוחצים על Alt ופותחים תפריט המנוע הגרפי של הסימולטור אינו מצייר את מזג אוויר, כך שבעצם אין לזה קשר לשום דבר.

אם תטוס עם הסקווקבוקס ותיתן לו להשתלט על מזג האוויר של FS ייתכן ותקבל תוצאות מדויקות יותר.

פורסם
הי דור, מה שתיארת בסה"כ נובע מהעובדה שכשאר לוחצים על Alt ופותחים תפריט המנוע הגרפי של הסימולטור אינו מצייר את מזג אוויר, כך שבעצם אין לזה קשר לשום דבר.

אם תטוס עם הסקווקבוקס ותיתן לו להשתלט על מזג האוויר של FS ייתכן ותקבל תוצאות מדויקות יותר.

אבדוק.

אנסה גם את התוכנה Activesky.

ולא משנה הסיבה, אני בטוח במאה אחוז שזה לא היה ביום מעונן או אביך, זה קרה לי הרבה פעמים בזמנים שונים !

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...