אורח פורסם יוני 4, 2008 דיווח פורסם יוני 4, 2008 הכנתי אפקד למנחת המסוקים ליד הכנסת, המיקום לא מדויק אך נמצא קרוב לכנסת. מיקמתי אותו במקום ישר מכיוון שמיקום לא ישר היה גורם לבורות בגלל ישור הקרקע. חפשו אותו בסימולטור תחת "Knesset - Gan Vradim Helipad" או קוד ICAO (דמיוני) LLKN לינק: http://library.avsim.net/download.php?DLID=122726
Moshe Bensal פורסם יוני 5, 2008 דיווח פורסם יוני 5, 2008 יפה מאד, כל הכבוד על ההשקעה, ותודה על השיתוף.
4x-LIR פורסם יוני 5, 2008 דיווח פורסם יוני 5, 2008 הערה קטנה, המשטח הוא כתמונה מעל השטח ככה שהמסוק נבלע בתוך המנחת אם יש אפשרות לבנות אותו כקובץ בנוי זה יהיה מושלם בכל מקרה תודה רבה
אורח פורסם יוני 5, 2008 דיווח פורסם יוני 5, 2008 הערה קטנה,המשטח הוא כתמונה מעל השטח ככה שהמסוק נבלע בתוך המנחת אם יש אפשרות לבנות אותו כקובץ בנוי זה יהיה מושלם בכל מקרה תודה רבה לא הבנתי את הבעיה כל כך
Idan Traub פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 בנית את זה כתמונה מעל שטח שהוא כאילו לא יציב / הדמיה לכן כל מסוק שבא לנחות נבלא למטה כאילו הוא עובר דרך קיר של מים ולא נעצר בהגיעו לגובה 0 מעפ"ש
4x-LIR פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 בנית את זה כתמונה מעל שטח שהוא כאילו לא יציב / הדמיה לכן כל מסוק שבא לנחות נבלא למטה כאילו הוא עובר דרך קיר של מים ולא נעצר בהגיעו לגובה 0 מעפ"ש אני לא יכול להסביר את זה טוב יותר.. בדיוק כמו שהוא אמר
אורח פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 תמונות יעזרו, לפי מה שאני מבין הבעיה היא מיקום אני אראה מה ניתן לעשות
Idan Traub פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 תמונות יעזרו, לפי מה שאני מבין הבעיה היא מיקום אני אראה מה ניתן לעשות הבעיה היא לאו דווקא הקרבה לכנסת או לא פשוט אתה כאילו הגדרת את זה כמו ביניין ובסימ המטוס יכול להכנס לתוך ביניין כאילו הוא עשוי ממים ולכן הבעיה פשוט להקשיח את זה כמו רצפה
4x-LIR פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 תמונות יעזרו, לפי מה שאני מבין הבעיה היא מיקום אני אראה מה ניתן לעשות הבעיה היא לאו דווקא הקרבה לכנסת או לא פשוט אתה כאילו הגדרת את זה כמו ביניין ובסימ המטוס יכול להכנס לתוך ביניין כאילו הוא עשוי ממים ולכן הבעיה פשוט להקשיח את זה כמו רצפה תשמע בתאכלס, כל הבניינים בסימולטור בנויים ככה אם זה היה כקובץ קשה אז זה פשוט היה מעמיס על הסימולטור ברמה שלא היית מצליח לפתוח אותו אבל מכיוון שזה מנחת מסוקים וזה משהו קטן מאוד רצוי לעשות את זה....
Idan Traub פורסם יוני 7, 2008 דיווח פורסם יוני 7, 2008 נכון שכל הבינים בנוים ככה אבל גם כל הרצפה מוקשחת בסימ