אורח פורסם יוני 5, 2008 דיווח פורסם יוני 5, 2008 http://tfc.rwy12.com/index.php נפגשים ב 21:00 במפלי הויקטור נכסי מפל שלא נפל בע"מ
David Misha פורסם יוני 5, 2008 דיווח פורסם יוני 5, 2008 בגלל העקשנות נחרב בית המקדש...תמשיך ככה גם קוקפיטך יחרב...יעד לא ידוע עלק....
אורח פורסם יוני 5, 2008 דיווח פורסם יוני 5, 2008 David כתב: בגלל העקשנות נחרב בית המקדש...תמשיך ככה גם קוקפיטך יחרב...יעד לא ידוע עלק.... אתה תזהר שלא אחטוף קריזה ואשתולל על הקוקפיט שלך עם רתכת ביד אחת, וג'קסו ביד השניה ...
David Misha פורסם יוני 5, 2008 דיווח פורסם יוני 5, 2008 Ran56 כתב: David כתב: בגלל העקשנות נחרב בית המקדש...תמשיך ככה גם קוקפיטך יחרב...יעד לא ידוע עלק.... אתה תזהר שלא אחטוף קריזה ואשתולל על הקוקפיט שלך עם רתכת ביד אחת, וג'קסו ביד השניה ... איזה מזל אתה לא יודע לרתך ולחתוך... :shock: :shock:
אורח פורסם יוני 5, 2008 דיווח פורסם יוני 5, 2008 David כתב: Ran56 כתב: David כתב: בגלל העקשנות נחרב בית המקדש...תמשיך ככה גם קוקפיטך יחרב...יעד לא ידוע עלק.... אתה תזהר שלא אחטוף קריזה ואשתולל על הקוקפיט שלך עם רתכת ביד אחת, וג'קסו ביד השניה ... איזה מזל אתה לא יודע לרתך ולחתוך... :shock: :shock: בדיוק :evilbat:
AaronDagan פורסם יוני 5, 2008 דיווח פורסם יוני 5, 2008 Ran56 כתב: David כתב: Ran56 כתב: David כתב: בגלל העקשנות נחרב בית המקדש...תמשיך ככה גם קוקפיטך יחרב...יעד לא ידוע עלק.... אתה תזהר שלא אחטוף קריזה ואשתולל על הקוקפיט שלך עם רתכת ביד אחת, וג'קסו ביד השניה ... איזה מזל אתה לא יודע לרתך ולחתוך... :shock: :shock: בדיוק :evilbat: הלו, הלו, מה קורה כאן חברה? TFC אמורים לשמש דוגמא ומופת, והשרשור מגרש את אלה שעוד לא מכירים...... :lilangel: תרגיעו.....בואו נשמש דוגמא איך טסים גם ליעד לא ידוע....כולנו בוגרי חיל האויר, נכון?
Yakov Kraus פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 קיימת תוכנה בשם flips שמאפשרת להעביר את נתיב הטיסה ל googlearth. ואז במהלך הטיסה לצפות במסך השני על תצלומי לווין אמיתיים של פני השטח שעליו עוברים. מחוץ לחלונות המטוס בגובה רב הנוף הוא ריבועים ריבועים, אבל במסך השני עולם שלם. למשל בטיסה אתמול טסנו לאורך הנהר זמבזי ממפלי ויקטוריה, עברנו ליד הסכר הגדול במוזמביק סכר קבורה בסה,נחתנו בעיר הבירה של מלוי לילונגוה. העיר ברובה ללא מדרכות רק אדמת חמרה אדומה, באמצע יש גן לאומי עם אזהרה זהירות תנינים. כל העולם הפך פתאום לפוטוריל. במיוחד בשביל זה טסתי אתמול בPMDG 737 שיטיס את עצמו (בחלר השיט של הטיסה) ויתן לי להנות מהנוף. תנסו ותראו כמה זה מוסיף לידע הכללי ולכף
AaronDagan פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 Yakov כתב: קיימת תוכנה בשם flips שמאפשרת להעביר את נתיב הטיסה ל googlearth. ואז במהלך הטיסה לצפות במסך השני על תצלומי לווין אמיתיים של פני השטח שעליו עוברים.מחוץ לחלונות המטוס בגובה רב הנוף הוא ריבועים ריבועים, אבל במסך השני עולם שלם. למשל בטיסה אתמול טסנו לאורך הנהר זמבזי ממפלי ויקטוריה, עברנו ליד הסכר הגדול במוזמביק סכר קבורה בסה,נחתנו בעיר הבירה של מלוי לילונגוה. העיר ברובה ללא מדרכות רק אדמת חמרה אדומה, באמצע יש גן לאומי עם אזהרה זהירות תנינים. כל העולם הפך פתאום לפוטוריל. במיוחד בשביל זה טסתי אתמול בPMDG 737 שיטיס את עצמו (בחלר השיט של הטיסה) ויתן לי להנות מהנוף. תנסו ותראו כמה זה מוסיף לידע הכללי ולכף היי, יעקב, אתה יכול לתת כיוון איפה מצאת את התוכנה FLIPS? תודה.
Baruch Spiegel פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 Yakov כתב: קיימת תוכנה בשם flips שמאפשרת להעביר את נתיב הטיסה ל googlearth. ואז במהלך הטיסה לצפות במסך השני על תצלומי לווין אמיתיים של פני השטח שעליו עוברים.מחוץ לחלונות המטוס בגובה רב הנוף הוא ריבועים ריבועים, אבל במסך השני עולם שלם. למשל בטיסה אתמול טסנו לאורך הנהר זמבזי ממפלי ויקטוריה, עברנו ליד הסכר הגדול במוזמביק סכר קבורה בסה,נחתנו בעיר הבירה של מלוי לילונגוה. העיר ברובה ללא מדרכות רק אדמת חמרה אדומה, באמצע יש גן לאומי עם אזהרה זהירות תנינים. כל העולם הפך פתאום לפוטוריל. במיוחד בשביל זה טסתי אתמול בPMDG 737 שיטיס את עצמו (בחלר השיט של הטיסה) ויתן לי להנות מהנוף. תנסו ותראו כמה זה מוסיף לידע הכללי ולכף סליחה שאני דוחף את האף לחבורת TFC אבל האיוולת במה שכתוב פה פשוט זועקת לשמיים. סימולציה בשביל הסימולציה. איזה עולם עקום :? מטוס צנוע יותר בגובה צנוע יותר היה מעצים את החוויה בלי תכנות עזר ובלי מתווכים. בדרום אמריקה וגם בסשנים קודמים באפריקה עשיתם את זה בגדול. חבל.
אורח פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 Baruchi - VATIL5 כתב: Yakov כתב: קיימת תוכנה בשם flips שמאפשרת להעביר את נתיב הטיסה ל googlearth. ואז במהלך הטיסה לצפות במסך השני על תצלומי לווין אמיתיים של פני השטח שעליו עוברים.מחוץ לחלונות המטוס בגובה רב הנוף הוא ריבועים ריבועים, אבל במסך השני עולם שלם. למשל בטיסה אתמול טסנו לאורך הנהר זמבזי ממפלי ויקטוריה, עברנו ליד הסכר הגדול במוזמביק סכר קבורה בסה,נחתנו בעיר הבירה של מלוי לילונגוה. העיר ברובה ללא מדרכות רק אדמת חמרה אדומה, באמצע יש גן לאומי עם אזהרה זהירות תנינים. כל העולם הפך פתאום לפוטוריל. במיוחד בשביל זה טסתי אתמול בPMDG 737 שיטיס את עצמו (בחלר השיט של הטיסה) ויתן לי להנות מהנוף. תנסו ותראו כמה זה מוסיף לידע הכללי ולכף סליחה שאני דוחף את האף לחבורת TFC אבל האיוולת במה שכתוב פה פשוט זועקת לשמיים. סימולציה בשביל הסימולציה. איזה עולם עקום :? מטוס צנוע יותר בגובה צנוע יותר היה מעצים את החוויה בלי תכנות עזר ובלי מתווכים. בדרום אמריקה וגם בסשנים קודמים באפריקה עשיתם את זה בגדול. חבל. אפשר לקבל תרגום על מה אתה מדבר ?
Aviran פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 Ran56 כתב: Baruchi - VATIL5 כתב: Yakov כתב: קיימת תוכנה בשם flips שמאפשרת להעביר את נתיב הטיסה ל googlearth. ואז במהלך הטיסה לצפות במסך השני על תצלומי לווין אמיתיים של פני השטח שעליו עוברים.מחוץ לחלונות המטוס בגובה רב הנוף הוא ריבועים ריבועים, אבל במסך השני עולם שלם. למשל בטיסה אתמול טסנו לאורך הנהר זמבזי ממפלי ויקטוריה, עברנו ליד הסכר הגדול במוזמביק סכר קבורה בסה,נחתנו בעיר הבירה של מלוי לילונגוה. העיר ברובה ללא מדרכות רק אדמת חמרה אדומה, באמצע יש גן לאומי עם אזהרה זהירות תנינים. כל העולם הפך פתאום לפוטוריל. במיוחד בשביל זה טסתי אתמול בPMDG 737 שיטיס את עצמו (בחלר השיט של הטיסה) ויתן לי להנות מהנוף. תנסו ותראו כמה זה מוסיף לידע הכללי ולכף סליחה שאני דוחף את האף לחבורת TFC אבל האיוולת במה שכתוב פה פשוט זועקת לשמיים. סימולציה בשביל הסימולציה. איזה עולם עקום :? מטוס צנוע יותר בגובה צנוע יותר היה מעצים את החוויה בלי תכנות עזר ובלי מתווכים. בדרום אמריקה וגם בסשנים קודמים באפריקה עשיתם את זה בגדול. חבל. אפשר לקבל תרגום על מה אתה מדבר ? הוא רוצה שתטוסו VFR בגובה נמוך.
אורח פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 תנסו ותראו כמה זה מוסיף לידע הכללי ולכף סליחה שאני דוחף את האף לחבורת TFC אבל האיוולת במה שכתוב פה פשוט זועקת לשמיים. סימולציה בשביל הסימולציה. איזה עולם עקום :? מטוס צנוע יותר בגובה צנוע יותר היה מעצים את החוויה בלי תכנות עזר ובלי מתווכים. בדרום אמריקה וגם בסשנים קודמים באפריקה עשיתם את זה בגדול. חבל. אפשר לקבל תרגום על מה אתה מדבר ? הוא רוצה שתטוסו VFR בגובה נמוך. הפכת להיות הדובר של ברוכי ?
AaronDagan פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 Ran56 כתב: תנסו ותראו כמה זה מוסיף לידע הכללי ולכף סליחה שאני דוחף את האף לחבורת TFC אבל האיוולת במה שכתוב פה פשוט זועקת לשמיים. סימולציה בשביל הסימולציה. איזה עולם עקום :? מטוס צנוע יותר בגובה צנוע יותר היה מעצים את החוויה בלי תכנות עזר ובלי מתווכים. בדרום אמריקה וגם בסשנים קודמים באפריקה עשיתם את זה בגדול. חבל. אפשר לקבל תרגום על מה אתה מדבר ? הוא רוצה שתטוסו VFR בגובה נמוך. הפכת להיות הדובר של ברוכי ? רן, יעקב עוד לא הגיב לעניין FLIPS . לך יש מושג על התוכנה הזו? אני עדיין ממתין להסבר של ברוכי "למה התכוון המשורר". יהיה מעניין..... חג שמח ודל-קלוריות.
Baruch Spiegel פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 מה שאני אומר ובבקשה קחו את זה כהמלצה ולא איזה הטפת מוסר חלילה: כל מה שיעקב מתאר נמצא אצל כל אחד מאיתנו בדיסק הקשיח מאז שהותקן הסימולטור (למהדרין- תמיד אפשר למצוא איזה MESH באבסים לשיפור הביצועים). נראה לי שטות לטוס באיזורים כאלה בלי קשר עין עם הקרקע ולהיעזר בתצלום לווין כדי לראות את מה שממילא קיים בסימולטור. מה גם שטיסות בכלים אחרים שהם לא איירליינרים באיזורים כאלה בגבהים מעט יותר נמוכים הם חווייה מדהימה (ואם בא כוחי ירשה לי לציין... לאו דווקא VFR). נו באמת, אני צריך לספר לכם? אני לא חושב שאני מחדש משהו לוויתיקי TFC שביצעו טיסות כאלה באלסקה, בדרום אמריקה וגם לאחרונה באפריקה. פשוט כשחושבים על הלג הבא שוווה לבדוק קצת את הטופוגרפיה ולפי זה להחליט לגבי אופי הטיסה.
Izik Bakshi פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 ברוך, עדיין יש יתרון לתוכנה שיעקוב רשם שאין בסימולטור שבלחיצת קליק אחד שם אתה מקבל המון מידע כתוב בטקסט על הנוף שאתה רואה בסימולטור, אני מסכים איתך שלטוס בנמוך ולראות בסימולטור זו הנראה בפני עצמה, אך יתקנו אותי אם אני טועה, הטיסה היתה בנתיבים גבוהים קרי IFR. לדעתי השילוב בין השתים הוא מנצח, משמע לטוס בסימולטור עם MASH מותקן והכל, לראות את הנופים היפים, וכאשר רוצים לקבל עוד קצת מידע "אקסטרה" להשתמש התוכנה שיעקוב ציין. בתור אחד שעשה את הנתיבים היפים בזמנו באלסקה, אין לי ספק שתוסף כזה יכול להעשיר את הידע בנוסף לנוף המדהים של הסינרי.
Baruch Spiegel פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 Izik - VATIL3 כתב: ברוך, עדיין יש יתרון לתוכנה שיעקוב רשם שאין בסימולטור שבלחיצת קליק אחד שם אתה מקבל המון מידע כתוב בטקסט על הנוף שאתה רואה בסימולטור, אני מסכים איתך שלטוס בנמוך ולראות בסימולטור זו הנראה בפני עצמה, אך יתקנו אותי אם אני טועה, הטיסה היתה בנתיבים גבוהים קרי IFR.לדעתי השילוב בין השתים הוא מנצח, משמע לטוס בסימולטור עם MASH מותקן והכל, לראות את הנופים היפים, וכאשר רוצים לקבל עוד קצת מידע "אקסטרה" להשתמש התוכנה שיעקוב ציין. בתור אחד שעשה את הנתיבים היפים בזמנו באלסקה, אין לי ספק שתוסף כזה יכול להעשיר את הידע בנוסף לנוף המדהים של הסינרי. כמובן שלקבל רקע על האיזור שבו טסים מכל מיני מקורות מידע זה אחלה דבר. אבל זה לא מה שהבנתי ממה שיעקב הציע.
Izik Bakshi פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 מקריאת השרשור הבנתי שזו כוונתו של יעקוב, אשמח אם יתקן אותי.
אורח פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 תראתי לעצמי שאתה מתכוון לנושא הסינרים. לרוב לפני כל טיסה אני חורש למצא סינרים, אם יש משהו מעניין אני מעדכן. דוגמית מפלי ויקטוריה מלפני שבועיים. סינרי חינמי חביב שלדעתי לא עושה צדק עם המקום המדהים הזה (מתמונות אמיתיות שראיתי). עשינו מספר יעפים בגובה של 5000 רגל (2500-3000 מעפ אם אני זוכר נכון), עם המטוסים הכבדים שלנו. אלסקה לא דוגמא טובה מהסיבה הפשוטה, בנו לה סינרי ברמות מטורפות ואין הרבה אזורים עם סינרים כאלה ושם חובה היה לטוס בגובה הפינגוין. TFC של יום חמישי (יש גם ליום שלישי אחד כזה) אין לו הגדרה, רוצים IFR כבדים, IFR בינוניים, VFR כלים VFR כבדים הכל הולך בתלות במקום בשעה ובטיב השכינה. ה TFC של יום שלישי הוא כבר סוג אחר של טיסות ושם אנחנו משתדלים לטוס עם MESH מעודכן ובעיקר לטוס בין הרים ובין סלעים (השבוע מגיעים ללוקלה). תשובה אחת עוד לא קיבלתי ממך ברוכי, איזו עיוולת ראית פה ?
Ido Rosenthal פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 ברוכי אני חייב להעיר, אתה מנסה להעביר פה מסר, למה אתה צריך להשתמש בביטוי "האיוולת במה שכתוב"? מי יקשיב לך בכלל עכשיו? אתה פתחת מלחמה סתם ואח"כ מנסה לכבות אותה ע"י "לא הטפת מוסר חס וחלילה". אתה בנאדם מבוגר ובעל תפקיד בחטיבה אתה יכול להתבטא בצורה פחות בוטה. לטעמי, הדרך שלך היא לא הדרך הנכונה ואין פה שום איוולת, יעקוב עושה מה שכיף לו וזו הדרך הנכונה
Baruch Spiegel פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 מה שאני הבנתי זה שמפריע לו הריבועים בFL390 ולכן הוא משתמש בגוגלה ארץ כדי לראות איפה הוא ומה יש שם. וזה נראה לי אעפס... בכל מקרה למה שניתן פירושי רש"י ותוספות. יבוא בעל הבית ויסביר למה התכוון.
Baruch Spiegel פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 Ido Rosenthal כתב: ברוכי אני חייב להעיר,אתה מנסה להעביר פה מסר, למה אתה צריך להשתמש בביטוי "האיוולת במה שכתוב"? מי יקשיב לך בכלל עכשיו? אתה פתחת מלחמה סתם ואח"כ מנסה לכבות אותה ע"י "לא הטפת מוסר חס וחלילה". אתה בנאדם מבוגר ובעל תפקיד בחטיבה אתה יכול להתבטא בצורה פחות בוטה. לטעמי, הדרך שלך היא לא הדרך הנכונה ואין פה שום איוולת, יעקוב עושה מה שכיף לו וזו הדרך הנכונה אוקיי לקחתי לתשומת ליבי. מצטער אם פגעתי במישהו ובחרתי במילים לא מתאימות.
Yakov Kraus פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 רק עכשו נכנסתי לפורום ונדהמתי לגלות את כמות האקשן. אהרון חפש ב AVISIM fllips ברוכי נתחיל בIFR (יש כאלה שעדין טסים בזה) אני מדבר כעת רק על המבטים החוצה בגובה 33,000 רגל בסימולטור אין מה לראות הנוף חוזר באותה תבנית. אין הבדל אם אתה טס בקנדה , דרום אמריקה, אפריקה בחוף אותו דבר ריבועי נוף שחוזרים על עצמם.הסימוולטור לא יכול לדמות את הנוף החיצוני כמו GOOGLE EARTH. כשאתה מגיע לשלב השיוט אז במשך שעה שעה וחצי עד ההנמכה אז זה מתחיל איך לומר להיות קצת משעמם. לעומת זאת אם על המסך השני אתה טס מעל צילומי לווין כדור הארץ ממש מעניין. נעבור לטיסה בגובה נמוך VFR.הסימולטור הרבה יותר מפורט. יש אזורים שיש להם סינרים ויש כאלה שלא.לאזורים שאין להם סינרים אז גוגלה נותן פיתרון יפה.בזמנו טסתי מעל ארה"ב בסימולטור, עם מפת דרכים, הכבישים היו שם, הערים היו שם במקום הנכון ובזמן הנכון. אבל הטקסטורה הייתה אותו דבר כל עיר דומה למשניה. בגוגל רואים את כל הערים את האוטוסטרדות את המטוסים בשדות התעופה. אפילו בארץ טיסה בגובה נמוך בנגב מאילת למצפה רמון ובארשבע ההבדל בין גוגלה לסימולטור הוא מדהים. הנגב עם הערוצים והעושר בצורות ובגוונים. והכי חשוב זה זול - זה לא עולה כסף :!:
Baruch Spiegel פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 Yakov כתב: ברוכי נתחיל בIFR (יש כאלה שעדין טסים בזה) אני מדבר כעת רק על המבטים החוצה בגובה 33,000 רגל בסימולטור אין מה לראות הנוף חוזר באותה תבנית. אין הבדל אם אתה טס בקנדה , דרום אמריקה, אפריקה בחוף אותו דבר ריבועי נוף שחוזרים על עצמם.הסימוולטור לא יכול לדמות את הנוף החיצוני כמו GOOGLE EARTH. כשאתה מגיע לשלב השיוט אז במשך שעה שעה וחצי עד ההנמכה אז זה מתחיל איך לומר להיות קצת משעמם. לעומת זאת אם על המסך השני אתה טס מעל צילומי לווין כדור הארץ ממש מעניין. ולכן... באיזורים שעשויים להיות מעניינים מבחינת נוף הייתי שולח את ה767 לטיפול עשרת אלפים ובוחר איזה טורבו פרופ או קל. אין מה להשוות בכלל בין התמצאות בשטח בעזרת גוגל שזה סוג של תצ"א חינמית וזה בהחלט נחמד, לבין טיסה בזמן אמת בשטח עם טופוגרפיה מעניינת ולא מגובה הלווין. לגלות מה יש מאחורי רכס, מה יש מאחורי עיקול הנהר הבא, לראות את השמש משתקפת על הימות והאגמים וכו אמנם יש אופציה דומה בגוגל אבל ממה שבדקתי.. זה לא זה. לא ברזולוציה ולא בגובה הפסגות והעמקים במתאר השטח. כלל אצבע אצלי: באיזורים מעניינים גובה טיסה שאני בוחר לא עולה על 2000 רגל מעל הפסגה גבוהה ביותר ב VFR או MEA הנמוך ביותר האפשרי בIFR.
Etai Charit פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 האם זקני שבט TFC העלו בדעתם TileProxy? לשם תזכורת, ואם אני עצמי זוכר נכון, זו תכנה שבהפעלתה בעצם מחליפה כל סינרי חיצוני בנוף שמסופק על ידי Google Earth. החסרון היחיד הוא קצב עדכון שעלול להיות נמוך עקב מגבלות אינטרנט (לשים לב - אין צורך להוריד סינרי ולא בטיח, הכל בעדכון מיידי מהאינטרנט). החסרון הזה נעקף אם ממילא משתמשים במטוס שטס לאט ונמוך, לצורך העניין למיטב הבנתי רוב הצסנות הקטנות יספיקו (172,182,152...), וכך מהירות העדכון עולה על מהירות הטיסה (או לצורך העניין הצורך בשינוי נוף). בעצמי לא בדקתי את התכנה, אך למיטב הבנתי זה בדיוק מה שאתם מחפשים.
אורח פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 זקני השבט, במהלך השבוע עובדים, אם בעבודה, עם בקוקפיט ואם במשפחה. ניראה לך שיש לנו זמן כל שבוע לשבת ולהכין TILEPROXY בשביל כל לג ולג ? חליק. מטרות TFC שונות לחלוטין, מי שרוצה משהו אחר, מוזמן לקחת איזה מטוס שבא לו אפילו אם זה יוצא צוללת ולחרוש את כדור הארץ הוירטואלי מאיזה גובה שבא לו.