Nisim Shoval פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 אהלן עקב עומס רב עד רב מאוד בעבודה לא יצא לי לעלות בתקופה האחרונה לפיקוח :roll: מקווה לעלות במהלך החג מספר פעמים קיצר היום אני עולה בתשע ורבע מוזמנים לבוא חג שמח
אורח פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 עקב זה שהסימולטור לא פועל , אצטרף על קרקע ב"ג מבעוד 10 דק'.
Michael R פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 אולי שיעלו לפיקוח גם ש''ד/ב''ג (שניהם עוד יותר טוב :mrgreen: )
Izik Bakshi פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 יתכן ואני יהיה זמין להשגחות, אם כן אני יפרסם פה במהלך הערב.
mickey lip פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 bar_rodoy כתב: דווקא מתי שאני לא אהיה בבית אולי אתה מתכוון: תודה ניסים, לצערי לא אהיה בבית ,מקווה להינות מהפיקוח בזמן אחר כפי שציינת, תודה ושבת שלום. מה אתה אומר ? לא נשמע ונקרא יותר טוב? הכל עיניין של ניסוח רבותי, מהאופן שאתה הגבת ניתן להבין שניסים צריך להתנצל על כך שלא תיאם איתך מראש. אתה לא היחיד ואני לא בא בטענות רק אליך, זו תופעה אשר תופסת לה תאוצה פה. תלמדו לנסח, תקראו ספרים, תקשיבו למורה בבית הספר לא יודע מה, אבל די כבר עם צורת ההתבטאות הזאת, גם אם כוונתכם טובה, זה לא נראה כך, אני רואה זו כעיצה גם לחיים בכלל. נ.ב תודה לניסים שאיכשהו בלו"ז המטורף שלו מצליח להשחיל כמה שעות לטובת החטיבה. וברוך השב למחוזותינו,הבאת איזה פקיר מהודו?
4x-LIR פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 יהיה נחמד מאוד אם גם מגידו או חיפה יעלו שתיהיה אלטרנטיבה.. תודה, שבת שלום
mickey lip פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 4x-LIR כתב: יהיה נחמד מאוד אם גם מגידו או חיפה יעלו שתיהיה אלטרנטיבה..תודה, שבת שלום יהיה לנו גם נחמד אחרי 50 ומשהו הודעות אם תואיל בבקשה להוסיף שם לחתימה כנהוג אצלנו, ד"א זה מצויין גם בחוקי הפורום שאני סמוך ובטוח שקראת כל אחד מהם. :wink: לכו לטוס, שבת שלום.
4x-LIR פורסם יוני 6, 2008 דיווח פורסם יוני 6, 2008 Mickey Lip כתב: 4x-LIR כתב: יהיה נחמד מאוד אם גם מגידו או חיפה יעלו שתיהיה אלטרנטיבה..תודה, שבת שלום יהיה לנו גם נחמד אחרי 50 ומשהו הודעות אם תואיל בבקשה להוסיף שם לחתימה כנהוג אצלנו, ד"א זה מצויין גם בחוקי הפורום שאני סמוך ובטוח שקראת כל אחד מהם. :wink: לכו לטוס, שבת שלום. יש לי שם ושם משפחה בחתימה