עבור לתוכן
spoty1

מראי מקום לGoogle Earth

Recommended Posts

פורסם
ווואיי, שיעמוםםםםםם

אף אחד לא הכריח אותך להיכנס להודעה, לקרוא את תוכנה, להיכנס ללינק, להוריד את התוסף, או להביע את דעתך בנושא.

לתגובה הילדותית והשטותית שכתבת אין שום תכלית. בנאדם בסה"כ בא לשתף מידע שעלול לעניין חלק מהאנשים פה, ואני למשל , מודה לו על כך.

תגובות ברוח זו שכתבת באופן אישי מעלות לי את הסעיף.

פורסם
ווואיי, שיעמוםםםםםם

אף אחד לא הכריח אותך להיכנס להודעה, לקרוא את תוכנה, להיכנס ללינק, להוריד את התוסף, או להביע את דעתך בנושא.

לתגובה הילדותית והשטותית שכתבת אין שום תכלית. בנאדם בסה"כ בא לשתף מידע שעלול לעניין חלק מהאנשים פה, ואני למשל , מודה לו על כך.

מיייייייייייייייי דייברר עלייך מה אתה יוצא עליי מה אתה דפוק?!

התכוונתי לבנאדם ששם שם כל שדה תעופה

תנסה להבין דבר שיש לו כמה משמועיות ואל תתפרץ סתם

אתה כל הכבוד שלך שהבאת אבל מי דיבר עלייך בכלל?!

פורסם
quote]

א. אני לא מכיר אותך בשום צורה שמצדיקה שתפנה אליי ככה.

ב. תלמד לאיית.

ג. תלמד להתבטא בצורה שלא משתמעת לשתי פנים.

ד. צורת ההתבטאות שלך מעוררת בי חלחלה.

פורסם
ווואיי, שיעמוםםםםםם

שלום רב לירון, שאתה כותב בפורום VATIL אתה כותב (ומדבר) ל-400+ החברים הפעילים פה, מבחינתי שאני קורא אז אתה מדבר אלי, סגנון הכתיבה שלך וההתנצחויות האלה של "מי דיבר אליך" לא מקובלות בפורום זה, שלא נדבר על מעבר חוקי פורום בסגנון כתיבה כזה, אבקש ממך לעבור ולקרוא שוב את חוקי הפורום בלינק הבא: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=17485

ולחזור אלינו עם סבלנות וסובלנות לכל מה שאתה קורא וכותב בפורום זה.

5. לחטיבת VATIL ולרשת ואטסים מדיניות ברורה וקפדנית בנושא התנהגות מקובלת בפורומים: כך אין לפרסם הודעות שמטרתן אך ורק להרגיז ולעורר התנצחויות, אין לפרסם הודעות "זבל" פרסומיות מכל סוג, חל איסור מוחלט על דיונים בנושאים פוליטיים וכמובן שאין אצלנו מקום להערות גזעניות. הודעות מסוג זה עשויות להביא לנקיטת אמצעים משמעתיים כנגד הכותב.

6. יש להימנע מהתקפות אישיות בפורום VATIL. בויכוח אנו מבקרים רעיונות ונושאים, לא אנשים.

פורסם

שלום איציק,

שלחתי הודעה פרטית ליובל בה אני מצטער לא הייתה כוונה לפגוע או לדבר לא יפה פשוט אני לא התכוונתי אליו , ומבחינתי כל הכבוד שהוא מפרסם דברים

בכל מקרה

שוב סליחה וחג שבועות שמח.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...