spoty1 פורסם יוני 7, 2008 דיווח פורסם יוני 7, 2008 שלום מישהו (מאוד משועמם כנראה )הכין קובץ עבור Google Earth שמכיל מראי מקום ליותר מ10000 שדות תעופה ברחבי העולם...אירופה,אפריקה,אסיה,אמריקה-יש שם די הרבה שדות תעופה,לי אישית זה מאוד עוזר... http://bbs.keyhole.com/ubb/showflat.php ... ber=184700
uvdude פורסם יוני 7, 2008 דיווח פורסם יוני 7, 2008 ווואיי, שיעמוםםםםםם אף אחד לא הכריח אותך להיכנס להודעה, לקרוא את תוכנה, להיכנס ללינק, להוריד את התוסף, או להביע את דעתך בנושא. לתגובה הילדותית והשטותית שכתבת אין שום תכלית. בנאדם בסה"כ בא לשתף מידע שעלול לעניין חלק מהאנשים פה, ואני למשל , מודה לו על כך. תגובות ברוח זו שכתבת באופן אישי מעלות לי את הסעיף.
Avi - 4X-KDF פורסם יוני 7, 2008 דיווח פורסם יוני 7, 2008 זה גם יכול ליהיות ממש טוב בשביל מי שמתכנן מסע עם מטוס. רק איפה בדיוק הקישור להורדה??
4x-LIR פורסם יוני 7, 2008 דיווח פורסם יוני 7, 2008 ווואיי, שיעמוםםםםםם אף אחד לא הכריח אותך להיכנס להודעה, לקרוא את תוכנה, להיכנס ללינק, להוריד את התוסף, או להביע את דעתך בנושא. לתגובה הילדותית והשטותית שכתבת אין שום תכלית. בנאדם בסה"כ בא לשתף מידע שעלול לעניין חלק מהאנשים פה, ואני למשל , מודה לו על כך. תגובות ברוח זו שכתבת באופן אישי מעלות לי את הסעיף. מיייייייייייייייי דייברר עלייך מה אתה יוצא עליי מה אתה דפוק?! התכוונתי לבנאדם ששם שם כל שדה תעופה תנסה להבין דבר שיש לו כמה משמועיות ואל תתפרץ סתם אתה כל הכבוד שלך שהבאת אבל מי דיבר עלייך בכלל?!
uvdude פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 quote]מיייייייייייייייי דייברר עלייך מה אתה יוצא עליי מה אתה דפוק?! התכוונתי לבנאדם ששם שם כל שדה תעופה תנסה להבין דבר שיש לו כמה משמועיות ואל תתפרץ סתם אתה כל הכבוד שלך שהבאת אבל מי דיבר עלייך בכלל?! א. אני לא מכיר אותך בשום צורה שמצדיקה שתפנה אליי ככה. ב. תלמד לאיית. ג. תלמד להתבטא בצורה שלא משתמעת לשתי פנים. ד. צורת ההתבטאות שלך מעוררת בי חלחלה.
Izik Bakshi פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 ווואיי, שיעמוםםםםםם אף אחד לא הכריח אותך להיכנס להודעה, לקרוא את תוכנה, להיכנס ללינק, להוריד את התוסף, או להביע את דעתך בנושא. לתגובה הילדותית והשטותית שכתבת אין שום תכלית. בנאדם בסה"כ בא לשתף מידע שעלול לעניין חלק מהאנשים פה, ואני למשל , מודה לו על כך. תגובות ברוח זו שכתבת באופן אישי מעלות לי את הסעיף. מיייייייייייייייי דייברר עלייך מה אתה יוצא עליי מה אתה דפוק?! התכוונתי לבנאדם ששם שם כל שדה תעופה תנסה להבין דבר שיש לו כמה משמועיות ואל תתפרץ סתם אתה כל הכבוד שלך שהבאת אבל מי דיבר עלייך בכלל?! שלום רב לירון, שאתה כותב בפורום VATIL אתה כותב (ומדבר) ל-400+ החברים הפעילים פה, מבחינתי שאני קורא אז אתה מדבר אלי, סגנון הכתיבה שלך וההתנצחויות האלה של "מי דיבר אליך" לא מקובלות בפורום זה, שלא נדבר על מעבר חוקי פורום בסגנון כתיבה כזה, אבקש ממך לעבור ולקרוא שוב את חוקי הפורום בלינק הבא: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=17485 ולחזור אלינו עם סבלנות וסובלנות לכל מה שאתה קורא וכותב בפורום זה. 5. לחטיבת VATIL ולרשת ואטסים מדיניות ברורה וקפדנית בנושא התנהגות מקובלת בפורומים: כך אין לפרסם הודעות שמטרתן אך ורק להרגיז ולעורר התנצחויות, אין לפרסם הודעות "זבל" פרסומיות מכל סוג, חל איסור מוחלט על דיונים בנושאים פוליטיים וכמובן שאין אצלנו מקום להערות גזעניות. הודעות מסוג זה עשויות להביא לנקיטת אמצעים משמעתיים כנגד הכותב. 6. יש להימנע מהתקפות אישיות בפורום VATIL. בויכוח אנו מבקרים רעיונות ונושאים, לא אנשים.
4x-LIR פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 שלום איציק, שלחתי הודעה פרטית ליובל בה אני מצטער לא הייתה כוונה לפגוע או לדבר לא יפה פשוט אני לא התכוונתי אליו , ומבחינתי כל הכבוד שהוא מפרסם דברים בכל מקרה שוב סליחה וחג שבועות שמח.
Avi - 4X-KDF פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 מה עם קישור להורדה? למה אני לא מוצא אותו בקישור.
Barak Palesznicki פורסם יוני 8, 2008 דיווח פורסם יוני 8, 2008 מה עם קישור להורדה? למה אני לא מוצא אותו בקישור. תסתכל בטופיק עצמו, רשום בחלק העליון: "View in Google Earth", לחיצה על זה וזה מקשר אותך לגוגל ארט'