GILG פורסם מאי 14, 2004 דיווח פורסם מאי 14, 2004 קראתי בעיתון ממון של "ידיעות אחרונות" כתבה על העומס הישראלי שהולך להיות בקיץ בניו יורק! אז ככה: אלעל מבצעת בתקופת הקיץ 30 טיסות לניו יורק! ו40 לארה"ב בכלל (כל הנתונים הם לשבוע) קונטיננטל 14 טיסות שבועיות לניוארק ישראייר יטוסו 3 פעמים בשבוע לJFK סתם שתדעו הקו של קונטיננטל הוא הקו הבינלאומי השני הכי רווחי של החברה אחרי הקו להיטרו. כל יום מתבצעות שתי טיסות לת"א וגם להיטרו בעוד שלפריס לדוגמא יש טיסה אחת ביום מניוארק(נמל הבית של קונטיננטל) לפריס! :shock: די מדהים לפי דעתי! כמו כן נכנסתי לאתר הרשמי של JFK באינטרנט וראיתי שאלעל מקום 10 בעולם! :shock: בהבאת אנשים לJFK לפני סוויס,לופטהנזה,JAL ועוד! די מדהים לפי דעתי!
Gal פורסם מאי 14, 2004 דיווח פורסם מאי 14, 2004 מדהים :shock: . אבל תיקון קטן נמל הבית של CON הוא ג'ורג' בוש האב (יוסטון) וניוארק זה רק בחוף המיזרחי לכיוון אירוםה והמזרח התיכון.
GILG פורסם מאי 14, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 14, 2004 לכל חברת תעופה גדולה יש נמל בית בחוף המזרחי ובמרכז אמריקה או במערבה! ניוארק הוא נמל הבית של קונטיננטל! כמו יסוטון :wink: בתור אחד שהיה בניוארק בקיץ פעמיים אפשר כל אחד יכול להבין שקונטיננטל שולטים שם!
Gal פורסם מאי 15, 2004 דיווח פורסם מאי 15, 2004 אני יודע אבל החברה הודיע רשמית לפני כמה שנים היוסטון הוא הבית שלה.
e_dor פורסם מאי 15, 2004 דיווח פורסם מאי 15, 2004 נכון אבל הוא התכוון שהם טסים המון לניוארק וקשה לפספס שם מטוס שלהם ...
Gal פורסם מאי 15, 2004 דיווח פורסם מאי 15, 2004 אני נשמע קצת טמבל אבל אני לא אני יודע שזה הבית המזרחי שלהם כמו שלפאן אם היה את פריז או כמו שלFEDEX יש את פרנקפורט (או שאלה UPS).