עבור לתוכן
ElAl-DOR

שאלה בנוגע לאלעל

Recommended Posts

פורסם

למיטב ידיעתי מדובר בטיסות נכנסות לארץ שמורידות תיירים אשר יעדם הוא אילת בעובדה, ולאחר מכן ממשיכות לב"ג.

לי אישית בחיים לא יצא שזה יקרה, אבל זה בהחלט נשמע לי מוזר, מה גם שזה לג שמאריך את הטיסה מאיפה שאתה לא בא בסדר גודל של שעה.

ייתכן שאלה טיסות ייעודיות שבהם כל הנוסעים יורדים בעובדה, זה גם אפשרות...

פורסם

בחודשי הקיץ מספר טיסות מארופה עושות מאסף או עוצרות הדרך מהיעד בעובדה דלוגמא טיסה 222 מפריז בקיץ עוצרת שם עם המזל הנאחס שלי טסתי בטיסה הזאת 3 פעמים ובכולם ישיר לב"ג ככה שלא היה לי לג כפול :cry:

פורסם

אפרופו זה, יש עוד סידור שאני יודע שהיה בתוקף לפחות שנה שעברה.

בתקופות הקיץ כשיש תנועה כבדה של יוצאים לרוסיה ותנועה נכנסת כבדה של תיירים צרפתים, נוהגים לשלוח טיסה יוצאת מלאה למוסקבה, משם טסים עם מטוס ריק לפריז, ומפריז חזרה לארץ.

לקראת סוף הקיץ עושים הכל ההפך, מחזירים את התיירים לצרפת, טסים למוסקבה, ומחזירים את הרוסים.

נשמע מופרך אבל היה מציאותי לחלוטין, שוב, לפחות שנה שעברה...

פורסם

קצת סדר...

בתור אחד שיושב במגדל בעובדה, אלעל 222 מגיע כמעט כל יום ראשון (פרט לחגים וארועים מיוחדים) לעובדה. מורידים נוסעים בעובדה וממשיכים עם נוסעים לבן גוריון. בנוסף בתקופת פסח הוסיפו עוד טיסה 4** לא זוכר את ההמשך, וקיימות גם טיסות סאןדור (שכר) בהתאם לצרכים.

לילה טוב...

פורסם
קצת סדר...

בתור אחד שיושב במגדל בעובדה, אלעל 222 מגיע כמעט כל יום ראשון (פרט לחגים וארועים מיוחדים) לעובדה. מורידים נוסעים בעובדה וממשיכים עם נוסעים לבן גוריון. בנוסף בתקופת פסח הוסיפו עוד טיסה 4** לא זוכר את ההמשך, וקיימות גם טיסות סאןדור (שכר) בהתאם לצרכים.

לילה טוב...

יונתן אני שמח שאתה ממשיך לכתוב לנו גם מחו"ל..

בהצלחה במגדל! :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...