gal_d פורסם מאי 15, 2004 דיווח פורסם מאי 15, 2004 שלום לכולם, אני מתכנן טיסה לאנטליה, טורקיה והייתי רוצה לדעת איזה סנרים ואפקד יש לאיסטנבול, בינתיים חיפשתי מצאתי והורדתי רק סנרי אחד שקשור לאיסטנבול וקוראים לו vfr_tr הייתי רוצה לדעת אם אתם מכירים עוד ואם יש עוד. ואם למישהו יש את הדפיות של אנטליה כי נכנסתי לאתר של החטיבה שלהם ולא הצלחתי להוריד. לשאלתי השנייה הנוגעת לpmdg הייתי רוצה לדעת אם יש מקום שאפשר להוריד ממנו תוכניות מוכנות לfmc של הpmdg. תודה מראש לכולם, גל.
ely129 פורסם מאי 16, 2004 דיווח פורסם מאי 16, 2004 גל הנה שמות של סינרים מצויינים לאיסטנבול ואנטליה הם רצים על 2002 אז לא תהיה בעיה עם 2004 1. איסטנבול ltba2002 2. אנטליה ltai2002 3. רודוס lgrp02v1 בהצלחה אם אתה צריך עוד תגיד בנוסף עדיף להכנס לחטיבות המקומיות של vatsim באירופה ולחפש... שגיא
gal_d פורסם מאי 16, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 16, 2004 תודה שגיא. ושאדי התכוונתי לאנטליה בגלל זה ערכתי כי התבלבלתי בהתחלה.
Izik Bakshi פורסם מאי 20, 2004 דיווח פורסם מאי 20, 2004 שלום גל המלצה שלי היא לבקר פשוט באתר החטיבה שאליה אתה טס זאת אומרת אם אתה טס לאנטליה אז לבקר באתר החטיבה הטורקית שם תמצא את הסינרים שיש ושניתנים לשימוש ברשת (חשוב מאוד), כמו כן תמצא גם מידע ודפיות על השדה. הדבר ממולץ לכל טייס שטס לכל שדה בעולם, פשוט לעשות קצת שיעורי בית ולהיכנס לאתר החטיבה שהשדה נמצא ברשותה ופשוט להגיע מוכנים