אורח פורסם יוני 27, 2008 דיווח פורסם יוני 27, 2008 היום (ה28.6) בין 2000-2300 אעלה על מגדל ב"ג , שאר העמדות גם מוזמנות. אתם יותר ממוזמנים לעשות תנועה
Nisim Shoval פורסם יוני 27, 2008 דיווח פורסם יוני 27, 2008 חברה אני אעלה גם החל משמונה וחצי תשע כגישה. בואו לטוס.
Shireto Shahar פורסם יוני 27, 2008 דיווח פורסם יוני 27, 2008 חכה קרבל..מה שהיה היום זה אפילו לא רבע חפירה.. תתכונן לכאב ראש.
Or Netzer פורסם יוני 27, 2008 דיווח פורסם יוני 27, 2008 חכה קרבל..מה שהיה היום זה אפילו לא רבע חפירה..תתכונן לכאב ראש. זהר קרבלאט נולד עם דחפור ביד... הוא חופר יותר.
Shachar Hzkelevich פורסם יוני 27, 2008 דיווח פורסם יוני 27, 2008 חכה קרבל..מה שהיה היום זה אפילו לא רבע חפירה..תתכונן לכאב ראש. זהר קרבלאט נולד עם דחפור ביד... הוא חופר יותר. מה שנכון נכון...
אורח פורסם יוני 28, 2008 דיווח פורסם יוני 28, 2008 חכה קרבל..מה שהיה היום זה אפילו לא רבע חפירה..תתכונן לכאב ראש. זהר קרבלאט נולד עם דחפור ביד... הוא חופר יותר. מה שנכון נכון... גם אני אוהב אותכם!!!!
Shireto Shahar פורסם יוני 28, 2008 דיווח פורסם יוני 28, 2008 חכה קרבל..מה שהיה היום זה אפילו לא רבע חפירה..תתכונן לכאב ראש. זהר קרבלאט נולד עם דחפור ביד... הוא חופר יותר. אור אני גידלתי את קרבל אולי אתם לא יכולים עליו, אבל אני יכול לגרום לו לצאת מהבית לסיגריה מרוב עצבים
אורח פורסם יוני 28, 2008 דיווח פורסם יוני 28, 2008 חכה קרבל..מה שהיה היום זה אפילו לא רבע חפירה..תתכונן לכאב ראש. זהר קרבלאט נולד עם דחפור ביד... הוא חופר יותר. אור אני גידלתי את קרבל אולי אתם לא יכולים עליו, אבל אני יכול לגרום לו לצאת מהבית לסיגריה מרוב עצבים לא אתה לא :mrgreen:
Chen Cohen פורסם יוני 28, 2008 דיווח פורסם יוני 28, 2008 חכה קרבל..מה שהיה היום זה אפילו לא רבע חפירה..תתכונן לכאב ראש. זהר קרבלאט נולד עם דחפור ביד... הוא חופר יותר. אור אני גידלתי את קרבל אולי אתם לא יכולים עליו, אבל אני יכול לגרום לו לצאת מהבית לסיגריה מרוב עצבים לא אתה לא :mrgreen:
אורח פורסם יוני 29, 2008 דיווח פורסם יוני 29, 2008 תודה לכולם בהחלט היה תנועה יפה , למדתי המון מהמשמרת הזאתי , רק כמה דברים: יש מטוסים שרק מתחילים את ההסעה על 03 להסעה ל26 , ועל תחילת המסלול מעבירים לסקוואק C, אין לכם מושג כמה זה מטריד את הפקח מבחינתו כל מי שבC או שהוא באוויר או שהוא מריץ אז שימו לב. מטוסים שמסיעים על 26 עד לדבר שנקרא תחילת המסלול , אז זהו , מה הבעיה להתיישר ולהמריא תוך כדי? החצים האלו והמפתן מסמלים לנוחתים איפה לנחות ולהגיע כי לפני זה יש מכשולים , זה לא אמור להפריע בשום צורה שהיא לממריא. מה שכן זה מפריע לפקח ונותן רושם שאתם מתחילים ריצת המראה ואחרי בערך חצי מסלול עדיף כבר לשלוח תמטוס שבפיינל 12 לצלע מתה כדי למנוע סיכונים מיותרים , וזה קרה לי בעבר תמנעו מזה , אם באמת אתם מוענינים מסיבות בלתי ידועות להסיע למפתן תדווחו את זה בבקשה כדי לא ליצור רושם מוטעה. כל האנשים שמריצים SB מחוץ לסימולטור, אני מודה גם לי יש בעיות קול ברשת (כמו כל בן אדם נורמלי בעולם) ברגע שאני מזהה תקלת קשר אני עובר לטקסט ומודיע על "עיוור" על הקשר, אני רושם הודעות לאנשים שבכלל לא קולטים ולא מגיבים ובמקום להישאר איתי על התדר ולנסות לעבוד בטקסט עד שהבעיה תיפתר עוברים לתדר אחר בטענה שאני לא מקבל אותם אפילו שפניתי אליהם בהודעות פרטיות ואז הוא סתם יחזיר אותכם אלי , אלה אם כן נאמר לו אחרת , לא חבל? ואת הפקח זה סתם מתסכל שקוראים למישהו עשרות פעמים שיש לחץ של ממריאים והוא פשוט לא מגיב. כל המטוסים שקוראים על הקשר מוכנים להתיישרות , ואומרים להם להמתין ומתים כבר להשתחרר ולא מבינים למה לא נותנים להם , אני מבין את התיסכול כי גם אני חוויתי אותו בעבר, אבל תזכרו שיש דברים שהפקח רואה ואתם לא רואים ,הפקח רואה אותכם ויודע שאתם שמה , שימו לב לזה. זהו, כמו שהזכירו קודם באמת חפרתי קצת אבל רק לטובה , רק תיתיחסו לדברים שאמרתי בבקשה. ובסה"כ היתה תנועה יפה מאוד ורמה מצוינת , כל הכבוד , נהנהתי.
Gilad Brutman פורסם יוני 29, 2008 דיווח פורסם יוני 29, 2008 טוב, היה כיף!! נהנתי מכל רגע. תודה לאלה שבאו ועשו תנועה, תודה לאל ירדו ההשגחות. ולכן כל השבוע יהיה פיקוח קרקע במשך היום ובעיקר בערב! ת-ה-נ-ו!!!!!