Ilan Jonas פורסם יולי 7, 2008 דיווח פורסם יולי 7, 2008 תודה רבה לכולם הבת יותר בעניינים של מוזיקה, נראה אם הקטן הזה ילך על סימולטורים (כי מטוסים אמיתיים אסור לו :x ). מיקי - TFC אני לא בא כי נשרף לי הMCP. אני מתעצבן מזה כל פעם מחדש ולא מדליק בכלל עד שהעניין יתוקן :cry:
אורח פורסם יולי 7, 2008 דיווח פורסם יולי 7, 2008 תודה רבה לכולם הבת יותר בעניינים של מוזיקה, נראה אם הקטן הזה ילך על סימולטורים (כי מטוסים אמיתיים אסור לו :x ). מיקי - TFC אני לא בא כי נשרף לי הMCP. אני מתעצבן מזה כל פעם מחדש ולא מדליק בכלל עד שהעניין יתוקן :cry: גם הגיטרה נשרפה ? אם לא אני אשרוף אותה, גם את ההיא של קלפטון ... יאללה צא מהחיטולים, הגיע הזמן להרעיד את האזור :mrgreen: CALLIN Players Roth, Geva etc ... Last call flight rock leaving gate 666...
אורח פורסם יולי 7, 2008 דיווח פורסם יולי 7, 2008 יודע מה? צודק :oops: מה עם ישראל? בארץ בטעות? אכן לאחרונה ניראה בארץ ... כנל גבע, כדאי גם ליבא את הבסיסת מהפעם הקודמת. עליך רשימה מצומצת של שירים ולא חנוניים. חייב לחמם את עצמי, חלוד לחלוטין.
mickey lip פורסם יולי 7, 2008 דיווח פורסם יולי 7, 2008 תודה רבה לכולם הבת יותר בעניינים של מוזיקה, נראה אם הקטן הזה ילך על סימולטורים (כי מטוסים אמיתיים אסור לו :x ). מיקי - TFC אני לא בא כי נשרף לי הMCP. אני מתעצבן מזה כל פעם מחדש ולא מדליק בכלל עד שהעניין יתוקן :cry: לא תופס בבית משפט ואתה צריך לדעת את זה. יש לך כרטיס פתוח רישמי אצלי, אם תתנהג יפה ותארגן שירים נורמלים , אולי גם ניתן לך להטיס. נראה אותך עכשיו......
Boeing744 פורסם יולי 8, 2008 דיווח פורסם יולי 8, 2008 מזל טוב לאיש שהיה ממקימי החטיבה הזאת, ומי שהיה חלק גדול ממה שהיא היום. הרבה מזל"ט אילן, מי ייתן ותדע רק אושר ונחת מהילדים.