Amit Doron פורסם יולי 6, 2008 דיווח פורסם יולי 6, 2008 בשרשור זה נציג את ההתפתחויות בעניין בניית ארגון האולטרלייטים במרחב הוירטואלי,החל משדות חדשים צביעות מדריכים וכו.. הנה הפיתוח הראשון: מנחת הדרים שממוקם קרוב לנקודה בצרה.
dorshay פורסם יולי 6, 2008 דיווח פורסם יולי 6, 2008 עמית זה מדהים הולך להיות ענק אני עומד לסיים את ראשון כולל האנגרים מסלול הטקסי ואפילו הדשא שמסוקים נוחתים עליו
Yuval Fishler פורסם יולי 6, 2008 דיווח פורסם יולי 6, 2008 אנחנו מתחילים לפתח דברים ראשונים, אם יש אנשים שרוצים לעזור (פיתוח אפקדים וסינרים, צביעות וכו'). מוזמנים לפנות אליי בפרטי, או במסנג'ר- yuval_94@hotmail.co.il או במייל- yuvalfis@gmail.com
Gilad Brutman פורסם יולי 6, 2008 דיווח פורסם יולי 6, 2008 אני אשמח לעזור בנושא פיתוח AFCAD ובניית אתרים. אני יכול לעזור בעיצוב
אבישי פורסם יולי 6, 2008 דיווח פורסם יולי 6, 2008 כל הכבוד לכם! אשמח לעזור לכם,אני בעצמי לומד כרגע את התוכנה AFCAD ומנסה לתקן את מנחת הבונים כרגע,מנחת ציקלון הוא הבא בתור.
Etai Charit פורסם יולי 6, 2008 דיווח פורסם יולי 6, 2008 מתחבר ישירות לנושא האז"מ, אך גם נוגע לכל שאר סוגי התנועה. גוגל לאחרונה עדכנו את תמונות הלווין שלהם, כיום הן באיכות מדהימה ומפורטת, בכל חלקי הארץ. אם מפתח אחד או יותר יוכל להרים את הכפפה ולשחרר סינריים פוטוראליסטיים לחלקים בארץ, זה יהיה מצויין. במיוחד יהיה זה שימושי לטיסות אולטרלייטים וטיסות ראייה בכלל. עולם אחר.
Yuval Fishler פורסם יולי 6, 2008 דיווח פורסם יולי 6, 2008 מתחבר ישירות לנושא האז"מ, אך גם נוגע לכל שאר סוגי התנועה. גוגל לאחרונה עדכנו את תמונות הלווין שלהם, כיום הן באיכות מדהימה ומפורטת, בכל חלקי הארץ. אם מפתח אחד או יותר יוכל להרים את הכפפה ולשחרר סינריים פוטוראליסטיים לחלקים בארץ, זה יהיה מצויין. במיוחד יהיה זה שימושי לטיסות אולטרלייטים וטיסות ראייה בכלל. עולם אחר. אתה מתכוון לאזורים מסויימים בארץ?
Idan Traub פורסם יולי 6, 2008 דיווח פורסם יולי 6, 2008 אני ידאג לתמונות של עין ורד הדרים ובני ציון :mrgreen:
Etai Charit פורסם יולי 6, 2008 דיווח פורסם יולי 6, 2008 מתחבר ישירות לנושא האז"מ, אך גם נוגע לכל שאר סוגי התנועה. גוגל לאחרונה עדכנו את תמונות הלווין שלהם, כיום הן באיכות מדהימה ומפורטת, בכל חלקי הארץ. אם מפתח אחד או יותר יוכל להרים את הכפפה ולשחרר סינריים פוטוראליסטיים לחלקים בארץ, זה יהיה מצויין. במיוחד יהיה זה שימושי לטיסות אולטרלייטים וטיסות ראייה בכלל. עולם אחר. אתה מתכוון לאזורים מסויימים בארץ? כל אזורי הארץ מפורטים בצורה מדהימה, מבחינת כיסוי תמונות לווין. את התמונות של גוגל תוכל לראות בתכנה "google earth". אפילו בסיסי חיל האוויר השונים מוצגים בצורה מדהימה, עד לכדי יכולת זיהוי אוהלי 8. את הפירוט המדהים הזה, שכאמור תקף לגבי כל חלקי הארץ, מתבקש לנצל לטובת סינרי פוטוראליסטי לכל הארץ. סה"כ לחלק את הארץ למספר חלקים ולהוציא סינרי כזה בטלאים-טלאים, להתאים עד כמה שאפשר לסינריים של שדות שכבר קיימים ברשת וכך להוציא כל פעם טלאי אחר. לדעתי החוויה תשתדרג בצורה שלא תיאמן.
Adam Waiser פורסם יולי 7, 2008 דיווח פורסם יולי 7, 2008 אני מברך על היוזמה אין לי שום ידע בתיכנות AFCAD וסינרי אבל הייתי שמח אם מישהו היה מרים את הכפפה ומתכנן את המנחת הקטן בעמק החולה. בכביש הגישה לאגמון חולה (פנייה מזרחה מכביש 90) יש פנייה שמאלה כ200 מ' לפני השער של מתחם התיירות למנחת מטוסי ריסוס שבשנים האחרונות משמש גם טיסנאים ובקאיי. האם מישהו מכיר? הייתי שמח גם לראות פוטוריל של עמק החולה כולו. אני מוכן לכתוב ברידמי של הקובץ את הרקע וההיסטוריה המפורטת והמרתקת של העמק המיוחד הזה ברור שאם הייתה לי היכולת והידע הייתי מתכנת קובץ כזה בעצמי אך נותר לי רק לבקש. תודה מראש אדם
dorshay פורסם יולי 7, 2008 דיווח פורסם יולי 7, 2008 בהקשר של מה שאמרתה יש את התוכנה הזאתשלא הצלחתי להתקין אותה ואני ישמח אם מישהו שהצליח ישלך לי קישור) http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... sc&start=0
Amit Doron פורסם יולי 7, 2008 מחבר דיווח פורסם יולי 7, 2008 אנחנו עובדים על כמה מנחתים בארץ,ביינתים יש כבר בערך שלוש,אני מתחיל לעבוד גם על מנחת תבור:
Adam Waiser פורסם יולי 7, 2008 דיווח פורסם יולי 7, 2008 ל dark-TooTh בגדול התמונה שהעלת היא של האזור של המנחת עליו דיברתי אך לא רואים בה את המנחת עצמו המנחת נמצא קצת מדרום לתחתית התמונה שלך והכיוון שלו כמעט מצביע לצפון אין מספר על תחילת המסלול לכן איני יכול להגיד לך את הכיוון אבל זה משהו כמו 35 לפחות גם התמונה שהעלת קצת ישנה הרבה השתנה באזור ההוא מאז 2003. לא הצלחתי להעתיק את התמונה אבל את המנחת רואים ממש בברור בגוגל ארת'. וואלה עמק החולה נראה מדהים בגוגל הלוואי שמישהו יעביר אותו לסינרי איך שהוא.
Idan Traub פורסם יולי 8, 2008 דיווח פורסם יולי 8, 2008 בקרוב מנחת הדרים כולל הפרדס אזור התעשיה והאנטנה :mrgreen: