SkyRaider פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 יששש, אני לא מאמין שהיום הזה הגיע! יום שלישי אני טס לארהב להוציא רישיון סוף סוף D: אני כל כך שמח ומתרגש, רציתי לשאול, האם מומלץ להכין יומן מסע כזה חח? אמא שלי מתעקשת שאעשה את זה ואני מתלבט ^^ עוד משו, יש לי מצפן בבית, ואני לא יודע אם כדאי להביא אותו, זה יעזור בטיסות? (למרות שאני יודע שיש מצפן במטוס אז אני לא יודע אם כדאי..) זהו, אחלו לי בהצלחה :] ובהצלחה לכולם בבגרות במתמטיקה יום שני!!! 06 - אני יום מעולה!
Amir Paz פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 שיהיה המון בהצלחה ובזהירות! לו"ז ל WFC מפורסם בהודעה שלי בלינק הבא http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=22949 :wink: לגבי המצפן לא צריך אבל מה כן הייתי לוקח: 100 מטר כבלי ברזל למקרה שההגה גובה לא מגיב מנוע נוסף של מאוורר 220 וולט גיבוי למדפים גלגל ספייר מצערת אם יש בבית - לא חובה והכי חשוב - מגנטויים.. אם אתה יכול לקנות באופיס דיפו תיקח 2! יש הכל במטוס :wink: שמור על עצמך ותשקיע ביסודות!
Almog Atar פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 שיהיה המון בהצלחה ובזהירות!לו"ז ל WFC מפורסם בהודעה שלי בלינק הבא http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=22949 :wink: לגבי המצפן לא צריך אבל מה כן הייתי לוקח: 100 מטר כבלי ברזל למקרה שההגה גובה לא מגיב מנוע נוסף של מאוורר 220 וולט גיבוי למדפים גלגל ספייר מצערת אם יש בבית - לא חובה והכי חשוב - מגנטויים.. אם אתה יכול לקנות באופיס דיפו תיקח 2! יש הכל במטוס :wink: שמור על עצמך ותשקיע ביסודות! יש מבצע 1+1 על המגנטויים.... לגבי הגלגל ספייר, קניתי אתמול את האחרון :mrgreen:
OmriSoudry פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 האם מומלץ להכין יומן מסע כזה חח? אמא שלי מתעקשת שאעשה את זה ואני מתלבט ^^ איזה מגזימה אמא שלך...תכף היא גם תבקש ממך לצלם הכל בוידאו ולערוך את זה לסדרה... :roll:
Amit Doron פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 האם מומלץ להכין יומן מסע כזה חח? אמא שלי מתעקשת שאעשה את זה ואני מתלבט ^^ איזה מגזימה אמא שלך...תכף היא גם תבקש ממך לצלם הכל בוידאו ולערוך את זה לסדרה... :roll: מעניין מי יעשה סדרה על קורס טייס בארה"ב
Omer D פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 שיהיה המון בהצלחה ובזהירות!לו"ז ל WFC מפורסם בהודעה שלי בלינק הבא http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=22949 :wink: לגבי המצפן לא צריך אבל מה כן הייתי לוקח: 100 מטר כבלי ברזל למקרה שההגה גובה לא מגיב מנוע נוסף של מאוורר 220 וולט גיבוי למדפים גלגל ספייר מצערת אם יש בבית - לא חובה והכי חשוב - מגנטויים.. אם אתה יכול לקנות באופיס דיפו תיקח 2! יש הכל במטוס :wink: שמור על עצמך ותשקיע ביסודות! חחחחחח הרגת אותי בהצלחה בקורס!
Itay Zecharia פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 אמיר שכחת לדים, אדום אחד, לבן, שני נצנצים ועוד זוג של אדום וירוק :mrgreen:
SkyRaider פורסם יולי 12, 2008 מחבר דיווח פורסם יולי 12, 2008 היי בן, בוא נאמר ככה, הגיל שלי הוא המינימלי ביותר בשביל להוציא רישיון טיס, אבל מספיק בוגר בשביל להבין את המשמעות של זה ^^ (ככה זה שכשחברים שלי מציפים אותי בחידות P: )
SkyRaider פורסם יולי 13, 2008 מחבר דיווח פורסם יולי 13, 2008 רציתי לשאול, בתעודה שבר לב חיבר לי, רשום לי MEDICAL CERTIFICATE SECOND CLASS... מישהו יכול להסביר לי על זה? רשום לי בהערות שאני רק חייב להרכיב משקפיים או עדשות בשביל להטיס. אני לא רואה סיבה למה SECOND ולא FIRST...
Itay Zecharia פורסם יולי 13, 2008 דיווח פורסם יולי 13, 2008 FIRST מיועד בד"כ לטייסי אירליין, שם הבדיקות קפדניות הרבה יותר. במקרה שלך גם THIRD היה מספיק לך. מידע נוסף תוכל למצוא בFAR או בגוגל.
SkyRaider פורסם יולי 13, 2008 מחבר דיווח פורסם יולי 13, 2008 יכול להיות שד"ר בר לב נתן לי SECOND רק בגלל שב3 שנים הקרובות, אין מצב שאתחיל לעבוד בחברת ATP? ויכול להיות שלפני שאתחיל, אז הוא ישים לי FIRST?
Ben Cohen פורסם יולי 13, 2008 דיווח פורסם יולי 13, 2008 יכול להיות שד"ר בר לב נתן לי SECOND רק בגלל שב3 שנים הקרובות, אין מצב שאתחיל לעבוד בחברת ATP? ויכול להיות שלפני שאתחיל, אז הוא ישים לי FIRST? זה פשוט מאוד, למה לערוך בדיקות שעולות כסף, ושבכל מקרה צריך לחדש, כשאתה לא צריך אותן בכלל? כשתצטרך FIRST ישלחו אותך לבדיקות המתאימות. כרגע כנראה הד"ר לא חושב שזה נחוץ.