Nisim Shoval פורסם יולי 19, 2008 דיווח פורסם יולי 19, 2008 אהלן חברה בואו לטוס היום.... כיסוי של גישה החל משעה 9 בערב למשך שעתיים בערך / תלוי בתנועה. אם מגדלים או קרקע רוצים להצטרף מוזמנים שבת שלום ניסים
bar levy פורסם יולי 19, 2008 דיווח פורסם יולי 19, 2008 אם לא יהיו ניתוקים אני יבוא מגדל! (אם יש השגחה כמובן)
Izik Bakshi פורסם יולי 19, 2008 דיווח פורסם יולי 19, 2008 קרבל, מנה בלי הרבה טחינה. בשבילי בלי טחינה ומעט עמבה וקצת סחוג, תודה.
Almog Atar פורסם יולי 19, 2008 דיווח פורסם יולי 19, 2008 קרבל, מנה בלי הרבה טחינה. בשבילי בלי טחינה ומעט עמבה וקצת סחוג, תודה. בשבילי רק ספרייט בבקשה
Ohad Shalev פורסם יולי 19, 2008 דיווח פורסם יולי 19, 2008 חיובי חיובי... איש קשר אמיר, זה מגיע עם לחם שום...
אורח פורסם יולי 19, 2008 דיווח פורסם יולי 19, 2008 אפחד לא יקבל מנות אם הוא לא יעלה לטוס :@ בעצם , תלוי איזה מנות :mrgreen:
4x-LIR פורסם יולי 19, 2008 דיווח פורסם יולי 19, 2008 אני הייתי HRR והיו מלאאאאאא התפרצויות לקשר (גם באמצע רידבקים)
אורח פורסם יולי 19, 2008 דיווח פורסם יולי 19, 2008 זיירמן לא הביא תתערובת. בכל מקרה היה המון תנועה, כמו שלירון הזכיר היו הרבה התפרציות לקשר וזה בסגנון של העברתי תדר ויישר לדבר , תאזינו לערוץ חמש שניות לפני שאתם פולטים את מה שאתם צריכים. אם פקח אומר לכם לשמור ציר מסלול או לא לפנות לצלע מסוימת , אתם לא פונים אפילו אם נראה לכם שזה חורג מהגבולת שלו , אתם יכולים להזכיר לו אבל לא לפנות כל עוד זה לא מסכן אותכם. אנשים הפתיעו אותי והעבירו סקואק צ'ארלי על ההתחברות עם הM והK זה מציק לעין אש. מצטער מראש על בעיות הניתוקים , סה"כ היה מצוין
avigm פורסם יולי 20, 2008 דיווח פורסם יולי 20, 2008 היה מאד נחמד אבל היו אכן מספר דברים שחייבים לשים לב אליהם: התפרצויות: לא מקובל בכלל! להקשיב לקשר - אני מדגיש - להקשיב ולחכות שהקשר "נקי", כלומר, פקח סיים לדבר עם טייס (סיים זה אומר ששני הצדדים לא צריכים לדבר יותר) ורק אז ללחוץ על ה PTT. שינויי גובה: אסור ללא הנחית פקח!! אסור!! אם פקח אומר 600 מעפש, אז להשאר על 600 מעפש ולא להחליט לטפס או להנמיך. אם יש בעיה, לפנות לפקח בזריזות: "מגדל מ ZZZ" מחכים לתגובה ומבקשים - זריז - לשנות גובה. להיות קצרים על הקשר: לחשוב לפני שלוחצים על ה PTT! (לא להתיחיל ב: אהההה...אנחנו...אהההה...רוצים....אההההה.אפשר? אהההה) להכיר את איזור הטיסה: לא להגיע לאיזור שפתאום אתם מגלים שיש מכשול "לא צפוי". תאמינו לי, אין מכשולים חדשים באיזורי הטיסה שלנו... עדיפויות: עד כמה שידוע לי (ואני לא מבין גדול) עדיפות תנתן למטוס כבד יותר. לכן, מותר לבקש ממטוסים קלים לעשות ריתוקים, מאה שמונימים, מה שצריך כדי שלכבדים יהיו חיים קלים (בקיצור, קרבל, פעם הבאה, שלח אותי לטייל בצומת ראשון כדי שאלה שבאים מרחוק יכנסו לפיינל סבבה. אני אקלל בשקט ) זהו: תמיד כייף לטוס עם כזאת תנועה וכאלה פקחים
אורח פורסם יולי 20, 2008 דיווח פורסם יולי 20, 2008 היה מאד נחמד אבל היו אכן מספר דברים שחייבים לשים לב אליהם:התפרצויות: לא מקובל בכלל! להקשיב לקשר - אני מדגיש - להקשיב ולחכות שהקשר "נקי", כלומר, פקח סיים לדבר עם טייס (סיים זה אומר ששני הצדדים לא צריכים לדבר יותר) ורק אז ללחוץ על ה PTT. שינויי גובה: אסור ללא הנחית פקח!! אסור!! אם פקח אומר 600 מעפש, אז להשאר על 600 מעפש ולא להחליט לטפס או להנמיך. אם יש בעיה, לפנות לפקח בזריזות: "מגדל מ ZZZ" מחכים לתגובה ומבקשים - זריז - לשנות גובה. להיות קצרים על הקשר: לחשוב לפני שלוחצים על ה PTT! (לא להתיחיל ב: אהההה...אנחנו...אהההה...רוצים....אההההה.אפשר? אהההה) להכיר את איזור הטיסה: לא להגיע לאיזור שפתאום אתם מגלים שיש מכשול "לא צפוי". תאמינו לי, אין מכשולים חדשים באיזורי הטיסה שלנו... עדיפויות: עד כמה שידוע לי (ואני לא מבין גדול) עדיפות תנתן למטוס כבד יותר. לכן, מותר לבקש ממטוסים קלים לעשות ריתוקים, מאה שמונימים, מה שצריך כדי שלכבדים יהיו חיים קלים (בקיצור, קרבל, פעם הבאה, שלח אותי לטייל בצומת ראשון כדי שאלה שבאים מרחוק יכנסו לפיינל סבבה. אני אקלל בשקט ) זהו: תמיד כייף לטוס עם כזאת תנועה וכאלה פקחים חח לא ראיתי צורך בקח , מטוס עוד לא חצה קו חוף אז נתתי לך לשבור ימינה לפיינל קצר במהירות מקסימלית וביקשתי ממנו לדווח קשר עין , לא חבל סתם לשרוף דלק?
Raz_G פורסם יולי 20, 2008 דיווח פורסם יולי 20, 2008 היה מאד נחמד אבל היו אכן מספר דברים שחייבים לשים לב אליהם:התפרצויות: לא מקובל בכלל! להקשיב לקשר - אני מדגיש - להקשיב ולחכות שהקשר "נקי", כלומר, פקח סיים לדבר עם טייס (סיים זה אומר ששני הצדדים לא צריכים לדבר יותר) ורק אז ללחוץ על ה PTT. שינויי גובה: אסור ללא הנחית פקח!! אסור!! אם פקח אומר 600 מעפש, אז להשאר על 600 מעפש ולא להחליט לטפס או להנמיך. אם יש בעיה, לפנות לפקח בזריזות: "מגדל מ ZZZ" מחכים לתגובה ומבקשים - זריז - לשנות גובה. להיות קצרים על הקשר: לחשוב לפני שלוחצים על ה PTT! (לא להתיחיל ב: אהההה...אנחנו...אהההה...רוצים....אההההה.אפשר? אהההה) להכיר את איזור הטיסה: לא להגיע לאיזור שפתאום אתם מגלים שיש מכשול "לא צפוי". תאמינו לי, אין מכשולים חדשים באיזורי הטיסה שלנו... עדיפויות: עד כמה שידוע לי (ואני לא מבין גדול) עדיפות תנתן למטוס כבד יותר. לכן, מותר לבקש ממטוסים קלים לעשות ריתוקים, מאה שמונימים, מה שצריך כדי שלכבדים יהיו חיים קלים (בקיצור, קרבל, פעם הבאה, שלח אותי לטייל בצומת ראשון כדי שאלה שבאים מרחוק יכנסו לפיינל סבבה. אני אקלל בשקט ) זהו: תמיד כייף לטוס עם כזאת תנועה וכאלה פקחים חח לא ראיתי צורך בקח , מטוס עוד לא חצה קו חוף אז נתתי לך לשבור ימינה לפיינל קצר במהירות מקסימלית וביקשתי ממנו לדווח קשר עין , לא חבל סתם לשרוף דלק? לא ביקשת...
אורח פורסם יולי 20, 2008 דיווח פורסם יולי 20, 2008 היה מאד נחמד אבל היו אכן מספר דברים שחייבים לשים לב אליהם:התפרצויות: לא מקובל בכלל! להקשיב לקשר - אני מדגיש - להקשיב ולחכות שהקשר "נקי", כלומר, פקח סיים לדבר עם טייס (סיים זה אומר ששני הצדדים לא צריכים לדבר יותר) ורק אז ללחוץ על ה PTT. שינויי גובה: אסור ללא הנחית פקח!! אסור!! אם פקח אומר 600 מעפש, אז להשאר על 600 מעפש ולא להחליט לטפס או להנמיך. אם יש בעיה, לפנות לפקח בזריזות: "מגדל מ ZZZ" מחכים לתגובה ומבקשים - זריז - לשנות גובה. להיות קצרים על הקשר: לחשוב לפני שלוחצים על ה PTT! (לא להתיחיל ב: אהההה...אנחנו...אהההה...רוצים....אההההה.אפשר? אהההה) להכיר את איזור הטיסה: לא להגיע לאיזור שפתאום אתם מגלים שיש מכשול "לא צפוי". תאמינו לי, אין מכשולים חדשים באיזורי הטיסה שלנו... עדיפויות: עד כמה שידוע לי (ואני לא מבין גדול) עדיפות תנתן למטוס כבד יותר. לכן, מותר לבקש ממטוסים קלים לעשות ריתוקים, מאה שמונימים, מה שצריך כדי שלכבדים יהיו חיים קלים (בקיצור, קרבל, פעם הבאה, שלח אותי לטייל בצומת ראשון כדי שאלה שבאים מרחוק יכנסו לפיינל סבבה. אני אקלל בשקט ) זהו: תמיד כייף לטוס עם כזאת תנועה וכאלה פקחים חח לא ראיתי צורך בקח , מטוס עוד לא חצה קו חוף אז נתתי לך לשבור ימינה לפיינל קצר במהירות מקסימלית וביקשתי ממנו לדווח קשר עין , לא חבל סתם לשרוף דלק? לא ביקשת... זה לא היה איתך , זה היה עם 335
Raz_G פורסם יולי 20, 2008 דיווח פורסם יולי 20, 2008 היה מאד נחמד אבל היו אכן מספר דברים שחייבים לשים לב אליהם:התפרצויות: לא מקובל בכלל! להקשיב לקשר - אני מדגיש - להקשיב ולחכות שהקשר "נקי", כלומר, פקח סיים לדבר עם טייס (סיים זה אומר ששני הצדדים לא צריכים לדבר יותר) ורק אז ללחוץ על ה PTT. שינויי גובה: אסור ללא הנחית פקח!! אסור!! אם פקח אומר 600 מעפש, אז להשאר על 600 מעפש ולא להחליט לטפס או להנמיך. אם יש בעיה, לפנות לפקח בזריזות: "מגדל מ ZZZ" מחכים לתגובה ומבקשים - זריז - לשנות גובה. להיות קצרים על הקשר: לחשוב לפני שלוחצים על ה PTT! (לא להתיחיל ב: אהההה...אנחנו...אהההה...רוצים....אההההה.אפשר? אהההה) להכיר את איזור הטיסה: לא להגיע לאיזור שפתאום אתם מגלים שיש מכשול "לא צפוי". תאמינו לי, אין מכשולים חדשים באיזורי הטיסה שלנו... עדיפויות: עד כמה שידוע לי (ואני לא מבין גדול) עדיפות תנתן למטוס כבד יותר. לכן, מותר לבקש ממטוסים קלים לעשות ריתוקים, מאה שמונימים, מה שצריך כדי שלכבדים יהיו חיים קלים (בקיצור, קרבל, פעם הבאה, שלח אותי לטייל בצומת ראשון כדי שאלה שבאים מרחוק יכנסו לפיינל סבבה. אני אקלל בשקט ) זהו: תמיד כייף לטוס עם כזאת תנועה וכאלה פקחים חח לא ראיתי צורך בקח , מטוס עוד לא חצה קו חוף אז נתתי לך לשבור ימינה לפיינל קצר במהירות מקסימלית וביקשתי ממנו לדווח קשר עין , לא חבל סתם לשרוף דלק? לא ביקשת... זה לא היה איתך , זה היה עם 335 הייתי מיוצב מעט לפני ה-LL, וביקשת מ-AFQ להכנס זריז לפיינל 12.
אורח פורסם יולי 20, 2008 דיווח פורסם יולי 20, 2008 לא זוכר מה קרה איתך , מה שאני בטוח שעם 335 כן ביקשתי קשר עין והוא דיווח לי.