עבור לתוכן
mic

ג'וייסטיק שיש לו פונקציה של הדמית פדאלים???

Recommended Posts

פורסם

קניתי היום ג'וייסטיק חדש, פתאום כשרציתי לבחון אותו פעם ראשונה, אני רואה שיש לו מן אפשרות לסובב אותו על צירו, בעצם קשה להסביר את זה גם הסיבוב הרגיל הלו זה על צירו...

רציתי להבין את המאורה, נכנסתי לסימולטור, ועל הקרקע אני יכול להסיע איתו את המטוס, ובאוויר אני יכול לסובב את המטוס בלי להטות את הכנפיים!

פשוט יש לי אפשרות של דוושות בג'וייסטיק! לא האמנתי!

האם זה נפוץ ואני מתלהב משום כלום....? :roll:

לא היה לי את זה בג'וייסטירק הקודם...

חחח לא משנה, בכל מקרה זהו דבר נחמד ביותר שמוסיף עוד ריאליזם לסימולטור.

בכל מקרה למי שמתעניין הג'וייסטיק שלי כרגע הוא LOGITECH EXTREME3D PRO

פורסם
יש אפשרות כזו בסימולטור?

ללא ג'וייסטיק?

בטח!

"0" ו-"ENTER", ו-"5"(לאיפוס התנועה) שנמאצים על ה-NumPad, אבל לפני כן תוודא שה-NumLock מכובה...

פורסם

הביקורות גרועות ובאמת מה שהם אומרים קרה לי עם הג'וייסטיק הקודם, גם של לוגיטק.

הוא פתאום מאבד את האמצע שלו... אבל אין שום דבר אחר באופיס דיפו או בעתיד משבים\באג! כלום! רק לוגיטק, לא הייתה לי ברירה

פורסם
הביקורות גרועות ובאמת מה שהם אומרים קרה לי עם הג'וייסטיק הקודם, גם של לוגיטק.

הוא פתאום מאבד את האמצע שלו... אבל אין שום דבר אחר באופיס דיפו או בעתיד משבים\באג! כלום! רק לוגיטק, לא הייתה לי ברירה

לא מדויק, יש את SideWinder של microsoft לדעתי הוא בין הכי טובים שיש אם לא הטוב.

פורסם

אכן הסטיק של MS עדיף על הלוגי', הבעיה ש MS הפסיקו את יצור החומרה שלהם :cry:

סוף סוף היה להם משהו טוב שלא צריך 7 מיליום פטצ'ים ו SP על SPים אז הם מפסיקים את היצור שלו.

לכן תבין,

רן.

פורסם

לי יש את הSIDWINDER והוא מצויין שהוא חדש אבל שהוא מתחיל להזדקן מתחילות הבעיות.

כגון: הרדר מתחיל להשתחרר ואז שאני מסיע הוא ממריא הוא כל הזמן נוטה לאחד מהכיוונים שזה ממש מעצבן. בקיצור הבעיות הם בקפיץ אותו דבר בPITCH אני יכול בכלל לא להטות את הסטיק אחורה והוא ימשוך.... ממש מעצבן.

יש לי אותו כמעט 7 שנים.

פורסם
לי יש את הSIDWINDER והוא מצויין שהוא חדש אבל שהוא מתחיל להזדקן מתחילות הבעיות.

כגון: הרדר מתחיל להשתחרר ואז שאני מסיע הוא ממריא הוא כל הזמן נוטה לאחד מהכיוונים שזה ממש מעצבן. בקיצור הבעיות הם בקפיץ אותו דבר בPITCH אני יכול בכלל לא להטות את הסטיק אחורה והוא ימשוך.... ממש מעצבן.

יש לי אותו כמעט 7 שנים.

אין לי מושג מה קורה אם הג'ויסטיק שלך שהוא קפיצי כי אצלי זה ללא קפיץ זה Froce Feedback

והוא אצלי כבר 5 שנים ואין שום בעיה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...