Amir Paz פורסם יולי 29, 2008 דיווח פורסם יולי 29, 2008 אהלן יום ראשון הקרוב הקרוב 3.8.2008 ב 21:00 אני מתכנן לבצע הדרכה לכלל טייסי הרשת שאינם פקחים. מטרת ההדרכה היא להביא לטייס הרשת טעימה מעולם הפיקוח והבנה של איך הדברים עובדים מאחורי הקלעים. נושאים שיעלו: -הצד שני של הדלפק, מה פקח רואה ומה לא. הסבר כללי על תוכנת המכ"מ. -נהלים, מעבר על נהלים שקשורים באופן פנימי לעולם הפיקוח ולא חשופים עבור הטייס. -ניהול הערוץ, שיקולים בערוץ עמוס מבחינת Readback , מעבר שפה, מעבר לטקסט ואיך טייס יכול לשמור על התנהגות נכונה בזמן ערוץ עמוס. -כלים שיש לפקח על מנת "לעצב" את צורת הטיסה, קצת מעבר לגובה מהירות כיוון. -נתחקר מספר אירועים חריגים שהיו בעבר. -טייסים יעלו שאלות ומצבים מסויימים, נדון בנושא ונמצא פתרון למצבים האלו מטרת העל בשיעור הזה היא לתת לטייסים, בעיקר חדשים, הבנה של עולם הפיקוח על מנת לשפר את הקשר בין הטייסים לפקחים ולמנוע בעתיד מצבים של חוסר הבנה בין הגופים, כמו אירועים רבים שנתקלנו בהם. אם נשווה הדרכה כזו לעולם האמיתי אז מדובר בסיור במגדל ב"ג לחברי אגודת התעופה :wink: אשמח לדעת מי מעוניין להגיע - להגיב פה. יום ראשון - 21:00 ב TeamSpeak.
Yoni פורסם יולי 29, 2008 דיווח פורסם יולי 29, 2008 אני אשמח מאוד להגיע ולהעמיק את ידיעותי על הפיקוח. רק רציתי לדעת איפה זה יתקיים. כמעט בטוח שאני בא.
Moshe Mizrahi פורסם יולי 29, 2008 דיווח פורסם יולי 29, 2008 רעיון מצוין אמיר, אני אשמח להגיע ביום ראשון בתשע. תודה
noamkn פורסם יולי 29, 2008 דיווח פורסם יולי 29, 2008 אני אמח מאוד להיות ומקווה שאוכל להגיע. אני מניח שזה יתקיים בTS ולכן אני רוצה להציע אולי להקליט את השיחה ולעלות לרשת לאותם אלה שרוצים לשמוע תודה על העיון
Idan Traub פורסם יולי 29, 2008 דיווח פורסם יולי 29, 2008 בזמן האחרון קשה לי להתחייב לשעות בסופי שבוע אבל אני ישמח להגיע הם אני יהיה לייד המחשב או בכלל במצב של הכרה :mrgreen:
zvi rodes פורסם יולי 29, 2008 דיווח פורסם יולי 29, 2008 אשמח להצטרף בתיקווה שהשעה תהיה זמינה לי,בכל אופן תודה על היוזמה הברוכה,יהיה מאוד מועיל עם הדברים יועלו על הכתב על מנת להוריד ולשנן .
Adam Waiser פורסם יולי 29, 2008 דיווח פורסם יולי 29, 2008 רעיון נהדר מקווה שהשעה תתאים לי ואם כן אשמח להיות בשיעור
AaronDagan פורסם יולי 31, 2008 דיווח פורסם יולי 31, 2008 אמיר, כל הכבוד על היוזמה, הרעיון והכוונות הטובות. מאד מקווה - עבור חברי החטיבה הצעירים - שזה יצליח וכמובן יתרום לשיפור תפקוד והתמקצעות (איזו מילה מפוצצת....... )..... בהצלחה לכולם !!!!!!
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 1, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2008 ואם יש מי שלא הבין, אז ההדרכה היא בשרת ה- TeamSpeak של IFS בכתובת: 84.95.244.246:6666