Moshe Bensal פורסם אוגוסט 3, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2008 אמיר, תודה גדולה על העדכון המעניין, ממש היה כיף להאזין ולהתעדכן. שוב תודה.
Yuval Fishler פורסם אוגוסט 3, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2008 תודה רבה אמיר. היה מאוד מעניין להבין את השיקולים של הפקח, הקשיים וצורת הפיקוח. כל הכבוד!
Yoni פורסם אוגוסט 3, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2008 תודה רבה רבה אמיר. היה מאוד מאוד מעניין, מרתק ומסקרן. יש טעם לעוד. בהחלט מושך להיות פקח. בהצלחה לכולנו בהמשך ומחכה בקרוב לעוד מפגשים כאלו!
zvi rodes פורסם אוגוסט 3, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2008 חברים,אין מילים לתאר עד כמה הדיון ב-TS היה מועיל ,תודה ענקית לאמיר שהרצה משעה 21.00 ועד השעה 00.20 הוא בקנדה ואנחנו כ-25 חברים שומעים ולומדים.אני מציע בחום רב להמשיך אחת לחודש להפגש ולדון בנושאים חדשים העומדים על הפרק.אם צריך לתת ציון על הערב הזה היום אז 100 היא הסיפרה המתאימה. =D>
Amir Paz פורסם אוגוסט 3, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 3, 2008 חברים תודה רבה על הנוכחות המדהימה! היה מקצועי ויעיל, הספקנו לעבור על כל הנושאים. בתקווה לראות שיפור על הערוץ הקולי :wink: הדרכה נוספת דומה תתקיים במועד מאוחר יותר עבור אלו שלא הצליחו להגיע. כמו כן ננסה ליזום מפגש חטיבתי תלת שבועי או אחת לחודש ב TS שבו טייסים מעלים אירועים ונקודות חשובות אל מול מספר פקחים בכירים, יבוא עידכון בהמשך. שבוע טוב ותודה!
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 3, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2008 שיחקת אותה אמיר, פעילויות מהסוג הזה הם מרכז העשייה בהדרכה ובחטיבה, 3 שעות ועשרים דקות של הנאה צרופה, תודה רבה. אגב רעיון לא רע להשתמש בפורום תמונות ככלי עזר לערבי הדרכה :wink:
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 4, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2008 צבי, טעות קטנה, בזמן מסויים היו 39 מאזינים, אני צילמתי 36, ובערב אעלה את התמונה. אכן הצלחה לא קטנה, וכל הכבוד לאמיר.
אורח פורסם אוגוסט 4, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2008 לצערי האזנתי לזמן קצר מאוד אבל מה ששמעתי בזמן הזה היה מאוד מעניין!
תומר עינבר פורסם אוגוסט 4, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2008 תודה רבה אמיר, ההרצאה הבהירה כמה דברים חשובים לטייסים החדשים והוותיקים. תראו מה הלך שם, זה השיא:
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 4, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2008 תודה רבה אמיר, ההרצאה הבהירה כמה דברים חשובים לטייסים החדשים והוותיקים.תראו מה הלך שם, זה השיא: =D> כל הכבוד אמיר ותודה רבה. עוד הוכחה שמחלקת ההדרכה של החטיבה, עם בית הספר שלנו IFS, עובדים בצורה מסיבית מקצועית כדי לתת לכולנו את הכלים לטוס ברשת "as real as it gets". זה לא מובן מאליו שיקומו חברים ויתרמו כל כך הרבה מעצמם כדי להמשיך ולשמור על רמה. אנחנו רואים כמעט באופן רציף הדרכות טייסים ופקחים וכן מבחני פיקוח ברשת, וחשוב שנבין שכל התשתית הזאת נועדה לתת שירות לתנועה יומיומית ברשת, שהיא תכלית התחביב שלנו. קהל היעד הוא אנחנו, הטייסים שבאו לשמוע את ההדרכה והחברים הפעילים האחרים שלנו. אז בבקשה, אל תסתפקו בלימודים תיאורטיים ובהעשרות: 1. תעלו לטוס באופן סדיר ותתמידו אפילו על שעה אחת בשבוע (ראו ערך TFC) 2. תתרגלו (תבצעו טיסות תרגול), זה שם המשחק (ראו ערך MJB) 3. תשאלו שאלות. בלי לסנן. כל מה שיש לכם בדרככם ללמידה מוצלחת 4. תעשו טעויות, ככה לומדים, ולא הביישן למד 5. תפרסמו תחקירים בפורום שמיועד לכך, ככה כולנו נלמד 6. תייצרו שרשורים מקצועיים עם דיונים של 10 עמודים בפורום, התגעגענו 7. תצלמו קוקפיטים ותבקשו חוות דעת, ככה תשמרו את המומחים שלנו בעירנות 8. תהנו. אין כמו האדרנלין אחרי טיסה מוצלחת עם פיקוח מלא 9. תזכרו שאחרי הכל זה תחביב, אף אחד לא חייב שום דבר והכל מרצון זהו. וכדי לסגור לעשר שיהיה עגול, שיהיה לנו בהצלחה בכל.
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 4, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2008 תומר, גנבת לי את התמונה שחשבתי לשים בערב???? מעניין, בדיוק אותה תמונה צילמתי גם אני עם 36 מאזינים, טוב, תודה בכל אופן, חסכתה לי להתעסק בהעלאה.
Ruven Weintraub פורסם אוגוסט 4, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2008 לאמיר תודה להדרכה טובה ויעילה מצטער שיצאתי מעט לפני סיום יסייע בהמשך בטיסות רשת
Arie Halperin פורסם אוגוסט 5, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2008 לצערי לא יכולתי להגיע האם מישהו הקליט??