×�הרון VATIL2 פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 שלום, כידוע לרובכם, ידידנו זאב קאהן יצר סינרי מדהים לירושלים ולסביבה, אשר ללא ספק תורם להאדרת שמה של עיר הבירה שלנו ברבים. הקובץ הועלה ע"י זאב לרשת בשני אתרי סימולטורים העיקריים: AVSIM ו- FLIGHTSIM.COM לפני מספר שבועות. בהיותי מנוי באתר FLIGHTSIM.COM בדקתי קצב ההורדות, כאשר יחד עם ההורדות באתר הפתוח של AVSIM המספר עבר את 5000 הורדות !!!! אתר FLIGHTSIM.COM עורך כל חודש מעין תחרות פנימית בין המנויים על התוכנה או התוסף המבוקש ביותר, ויש גם פרסים יפים מאד (אני אגב זכיתי כבר לפני מספר חודשים). אני אישית הצבעתי כמובן עבור הסינרי של זאב, והחזקתי לו אצבעות שעוד הרבה כמוני יעשו כך, אבל לצערי זה לא קרה, ותוכנת הולנד 2000 זכתה החודש. תסכימו איתי שכאשר למעלה מ-5000 איש הורידו את הקובץ, התקינו אותו ונהנים מיופיה של ירושלים, שאף פעם לא נראתה פחות וירטואלית מכפי שהיא נראית מבעד לחלון הססנה או הברון, שמגיעה לזאב תודה גדולה מכולנו על כשרונו המבורך, מאמציו ורעיונותיו (גם בהקשר לסינרי,ס אחרים שבנה). קחו דקה מזמנכם היקר ותאמרו לו מה דעתכם על עבודתו. את דעתם והכרתם של כל אותם 5000 חברים שכבר משתמשים בסינרי שלו, אתם כבר יודעים, ולא משנה אם הוא קיבל מדלית מצויינות על עבודתו או לא. אז קדימה חברים, שלחו לו דואר, הרימו טלפון או חפשו אותו במסנגר ותגידו: "תודה". תודה על תשומת הלב ויום טוב לכולכם.
hagay פורסם מאי 19, 2004 דיווח פורסם מאי 19, 2004 זאב, אני אישית לא יודע איך טסנו לירושלים ולאילת בלי הסנרי המדהים, היום רק בגלל הסנרי אני טס הרבה CVFR לאילת רק כדי להביט על ירושלים. אז המון תודה ונאחל לך רק אושר בחיים.