yossid פורסם אוגוסט 2, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2008 לפני שלוש שנים התפתח שרשור שדן בנדב"ר (בהרצליה בפרט) http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=10445&highlight=%F9%EB%E5%F0%E4 וכלשונו של מר פינקלס : וזו בערך ההודעה המיליון על זה שהרצליה שכונה ואנחנו ב VATSIM כפר גלובלי ולא שכונת גן רשל. אז למה העליתי באוב שרשור עתיק? אתם מוזמנים לפנות לאתר אגודת התעופה, אירועי בטיחות ולקחיהם, http://www.aopa.org.il/site/content/blogcategory/47/168/, לקרוא את התחקיר על CGL בהרצליה ולהבין עד כמה חשוב הדיבור הנכון והמלא.
חן מ פורסם אוגוסט 2, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2008 וואו איזה תחקיר מקצועי ומסודר אבל גם הפקים אשמים כאן מכיוון שהם לא שמעו את המטוס ממריא וגם הטייס לא ידע שהוא ממריא על המסלול ההפוך
noamkn פורסם אוגוסט 2, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2008 וואו איזה תחקיר מקצועי ומסודראבל גם הפקים אשמים כאן מכיוון שהם לא שמעו את המטוס ממריא וגם הטייס לא ידע שהוא ממריא על המסלול ההפוך ברור שזה תחקיר מקצועי, זה לא שמישהו ישב וכתב אותו מתוך תחביב אלא, זה התחקיר הרישמי! במקרה כזה ממש לא מחפשים אשמים. זה היה יכול היגמר הרבה פחות טוב ומזל שזה נגמר ככה. המטרה היא להפיק את הלקחים ולהבא לשמור על הנהלים (כנ"ל הטייס וכנ"ל הפקח).
אורח פורסם אוגוסט 2, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2008 תאמת זה תמיד עינין אותי מה עושים במקרים האלו , משעים את הפקחים\הטייסים , מעקבים לחקירה ואם היה נגרמת תאונה חס וחלילה היו יכולים להאשים את הפקח\הטייס במוות ברשלנות? תמיד עינין אותי מה עושים במקרים האלו , אף פעם לא יצא לי לשאול
noamkn פורסם אוגוסט 2, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2008 תאמת זה תמיד עינין אותי מה עושים במקרים האלו , משעים את הפקחים\הטייסים , מעקבים לחקירה ואם היה נגרמת תאונה חס וחלילה היו יכולים להאשים את הפקח\הטייס במוות ברשלנות?תמיד עינין אותי מה עושים במקרים האלו , אף פעם לא יצא לי לשאול טיסת ראיה האחריות היא על הטייס עד כמה שידוע לי :roll:
אורח פורסם אוגוסט 2, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2008 תאמת זה תמיד עינין אותי מה עושים במקרים האלו , משעים את הפקחים\הטייסים , מעקבים לחקירה ואם היה נגרמת תאונה חס וחלילה היו יכולים להאשים את הפקח\הטייס במוות ברשלנות?תמיד עינין אותי מה עושים במקרים האלו , אף פעם לא יצא לי לשאול טיסת ראיה האחריות היא על הטייס עד כמה שידוע לי :roll: אחריות הטייס היא להפרדה בתנאי שיש קשר עין
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 2, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2008 היה פעם דיון על זה..לפי מה שאני זוכר הטייס בדרגה הכי גבוהה או הטייס המפקד באותה טיסה הוא לוקח את כל האחריות לכל מה שנגרם במהלך הטיסה.
חן מ פורסם אוגוסט 2, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2008 נועם,הפקחים הם לא פקחים חדשים כמו שראית שם,הם פקחים עם וותק ועם ניסיון חוץ מיזה אני חושב שעל כל מה שמתרחש בשדה הפקחים הם האחראים כי הם נותנים לטייסים הוראות מה לעשות אם הטייס עושה מה שהוא ורצה זה כבר בעייה שלו
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 2, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2008 יוסי תודה על פרסום השרשור החשוב, זו בדיוק אחת הסיבות למה לא תמיד כדי ללמוד מהאזנה לפקחים במציאות כי ניתן ללמוד גם את הטעויות שלהם בלי ששמים לב. אירועים מסוג זה הם אחת הסיבות שהתעקשתי בעבר עם פקחים (היום קצת פחות) לא לקצר בהוראות כל כך חשובות, היתה תקופה שנהגו לקצר קלירנס ולהגיד "ראשי לחיפה 29 29.92" ובלי להגיד "מסלול 29" ו- "לחץ 29.92". לשמחתי היום אני כבר לא מבחין בזה ברשת.