עבור לתוכן
zmatan

עונת הרחצה החלה...

Recommended Posts

פורסם

טוב קצת יותר מיממה לאירוע הפותח שלנו ולבחינה, זה ליין הפקחים שלנו:

מגדל ב"ג - שחר (נבחן)

גישה - רז גורפינקל

פלוטו - רן פינקלס

ת"א - איציק בקשי

שאר העמדות כמו קרקע ודליברי - מי שהתנדב תודה רבה.תהיו מוכנים בסטנדביי למקרה

שמחר תצטרכו לעלות...

עמדות נוספות: מגדלים ועמדות בקרה מוזמנים לעלות בהמוניכם.במקרה הזה כל המוסיף -

מוסיף :)

שיהיה לכולנו אירוע פורה ומוצלח!

מתן.

פורסם

אקח מגדל אבל לא בטוח שאהיה כאן כי אני תלוי בשאר חברי המשפחה, אני אשתדל להגיע לא בטוח , ואם לא אפשר להסתדר בלי 8)

פורסם

לצערי הרב אני לא אוכל להגיע לתחילתו של האירוע עקב בלתם,לכן אני אגיע בשלב

מאוחר יותר...

אני מאחל לכולם אירוע פורה ומהנה!! :P

בהצלחה לכולם!

מתן.

פורסם

אכן, היה מצוין, עם המון פיקוח משובח.

מזמן לא ראיתי כל כך הרבה עמדות מאוישות, בעיקר בבן גוריון.

תודה רבה לכל הפקחים.

פורסם

אחלה אירוע, אני עברתי בפלוטו, גישה ותל אביב בטיסה שלי מחיפה לתימן היה מאוד כיף מצפה לאירוע כזה כל שבוע :P

פורסם

באמת שהיה אירוע מדהים! ביצעתי היום טיסה ראשונה של IFR ופקח פלוטו גילה סובלנות והבנה גם לגבי ההטסה של טיסה ראשונה וגם לגבי ההתנתקויות הרבות שהיו לי. תודה רבה ומחכה לעוד הרבה אירועים כאלו!

פורסם
באמת שהיה אירוע מדהים! ביצעתי היום טיסה ראשונה של IFR ופקח פלוטו גילה סובלנות והבנה גם לגבי ההטסה של טיסה ראשונה וגם לגבי ההתנתקויות הרבות שהיו לי. תודה רבה ומחכה לעוד הרבה אירועים כאלו!

אההה הדיסקו היה ממך...... חחחח טוב.... (עזבו רן ובר יבינו :) )

פורסם

חייב להודות בתור אחד הפקחים שעם כל העמדות אתם בואו נגיד רק עשיתם עבודה לפלוטו (אני לא אומר שזה לא טוב) אבל פספתם בעצם את העיקר שכוון לאירוע (כך נאמר על ידי מתן) וזה בן גוריון השדה היה כמעט וריק לגמרי

פורסם
חייב להודות בתור אחד הפקחים שעם כל העמדות אתם בואו נגיד רק עשיתם עבודה לפלוטו (אני לא אומר שזה לא טוב) אבל פספתם בעצם את העיקר שכוון לאירוע (כך נאמר על ידי מתן) וזה בן גוריון השדה היה כמעט וריק לגמרי

מצויין.

זה אומר שואטיל יצאה סוף סוף מ"קבעון בן גוריון".

עכשיו המטרה שלנו היא להכשיר עוד פקחים לשדות בפריפרייה בארץ.

פורסם

אההה הדיסקו היה ממך...... חחחח טוב.... (עזבו רן ובר יבינו :) )

דיסקו? לא הבנתי.

פורסם

היה אירוע מוצלח אבל חייבים לראות יותר טייסים באוויר.טסתי מבן גוריון יציאה על SOLIN3E ומשם HOLDING מעל KANER כאשר אני משקיף מלמעלה ורואה ושומע את ההקפות בהרצליה.הטייסים נכנסו אחד לדברי השני וזה מאוד הפריע עד כדי כך שהפקח רז אמר להם ברשת שכך אי אפשר לעבוד!משם המשכתי לBGN IRM SIVAK ומשם על J10 לNURIT וביצוע TOUCH AND GO בעובדה וחזרה לבן גוריון לTOUCH AND GO.שהגעתי לעובדה אז גם משם בדרך חזרה עם איציק בקשי אז אחד נכנס לדברי השני וממש היה קשה לי להשחיל מילים לאיציק ב121.40 אז כתבתי לו בפרטי.לסיכום חייבים לשים לב לא להכנס אחד לדברי השני ואולי לא להשאיר רק פקח אחד בחלק מהאירוע אלא לשמור על מספר פקחים רב יותר עד לסיום האירוע.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

מצויין.

המטרה של כולם היא להתקדם ולהיות מוסמכים על כמה שיותר עמדות, ושיהיו כמה שיותר גבוהות בפרמידה (חוץ מהתחנת מוניות שאף אחד לא אוהב אותה), יש מה שנקרא המסלול המהיר , שמאפשר לפקחים להתקדם בזריזות לעמדת גישה ומשמה כל שאר המגדלים והבקרות בארץ קטנות על הפקחים.

ברוכי שמור עם הרוח בסיס באישור שלי :lol:

פורסם

ברוכי צודק, אף פעם לה מתחבר סתם ככה מגדל חיפה או ראש פינה או אילת, תמיד זה ב"ג, זה טוב שיש פקחים אבל צריך גם לאייש עמדות אחרות

פורסם

מצויין.

המטרה של כולם היא להתקדם ולהיות מוסמכים על כמה שיותר עמדות, ושיהיו כמה שיותר גבוהות בפרמידה (חוץ מהתחנת מוניות שאף אחד לא אוהב אותה), יש מה שנקרא המסלול המהיר , שמאפשר לפקחים להתקדם בזריזות לעמדת גישה ומשמה כל שאר המגדלים והבקרות בארץ קטנות על הפקחים.

אין לי מושג פירמידה שמ-ירמידה. מה שקורה בגלל המסלול המהיר הזה זה שהפיקוח בארץ מתרכז בעיקר בבן גוריון, שדה דב, הרצליה ובמקרים מיוחדים אולי תל נוף הרחוקה...

חבל.

פורסם

הייתי אמור להגיע כ358 אך לצערי לא הגעתי בגלל בעיות אינטרנט שבסופו של דבר לא חזר...

(ניתוקים)

פורסם

מצויין.

אין לי מושג פירמידה שמ-ירמידה. מה שקורה בגלל המסלול המהיר הזה זה שהפיקוח בארץ מתרכז בעיקר בבן גוריון, שדה דב, הרצליה ובמקרים מיוחדים אולי תל נוף הרחוקה...

חבל.

אני בהחלט מסכים עם ברוכי על זה שרב הפיקוח בארץ שעולה (אם עולה - גם זה לא הרבה) מתמקד בב"ג. מה עם הצפון, הדרום?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...