zmatan פורסם אוגוסט 8, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 8, 2008 טוב קצת יותר מיממה לאירוע הפותח שלנו ולבחינה, זה ליין הפקחים שלנו: מגדל ב"ג - שחר (נבחן) גישה - רז גורפינקל פלוטו - רן פינקלס ת"א - איציק בקשי שאר העמדות כמו קרקע ודליברי - מי שהתנדב תודה רבה.תהיו מוכנים בסטנדביי למקרה שמחר תצטרכו לעלות... עמדות נוספות: מגדלים ועמדות בקרה מוזמנים לעלות בהמוניכם.במקרה הזה כל המוסיף - מוסיף שיהיה לכולנו אירוע פורה ומוצלח! מתן.
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 הבחינה על מגדל נדחתה, וכך גם העמדה פנויה כרגע למי שרוצה. תהנו אני לא יגיע.
Nisim Shoval פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 אם לא יהיו ניתוקים אקח מגדל בן גוריון אם כי לא בונה על זה הרבה. אם לא אז אבוא לטוס בכייף מ מ ש___ מ ת ו ס כ ל__ מ ז ה. :cry:
אורח פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 אקח מגדל אבל לא בטוח שאהיה כאן כי אני תלוי בשאר חברי המשפחה, אני אשתדל להגיע לא בטוח , ואם לא אפשר להסתדר בלי
aviadch פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 גלעד ברוטמן אמר שהוא יוכל לקחת את הדליברי בשמחה. (כרגע הוא לא נמצא ויגיע בשעה 7 הביתה)
zmatan פורסם אוגוסט 9, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 לצערי הרב אני לא אוכל להגיע לתחילתו של האירוע עקב בלתם,לכן אני אגיע בשלב מאוחר יותר... אני מאחל לכולם אירוע פורה ומהנה!! בהצלחה לכולם! מתן.
shlomo פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 אכן, היה מצוין, עם המון פיקוח משובח. מזמן לא ראיתי כל כך הרבה עמדות מאוישות, בעיקר בבן גוריון. תודה רבה לכל הפקחים.
אורח פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 אחלה אירוע, אני עברתי בפלוטו, גישה ותל אביב בטיסה שלי מחיפה לתימן היה מאוד כיף מצפה לאירוע כזה כל שבוע
noamkn פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 היה מדהים! המון זמן לא נהנתי ככה מהטיסה! תודה לפקחי פלוטו שהתחלפו באמצע ולאיציק שעזר לנו לחמש דקות.
Yoni פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 באמת שהיה אירוע מדהים! ביצעתי היום טיסה ראשונה של IFR ופקח פלוטו גילה סובלנות והבנה גם לגבי ההטסה של טיסה ראשונה וגם לגבי ההתנתקויות הרבות שהיו לי. תודה רבה ומחכה לעוד הרבה אירועים כאלו!
Shachar Hzkelevich פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 באמת שהיה אירוע מדהים! ביצעתי היום טיסה ראשונה של IFR ופקח פלוטו גילה סובלנות והבנה גם לגבי ההטסה של טיסה ראשונה וגם לגבי ההתנתקויות הרבות שהיו לי. תודה רבה ומחכה לעוד הרבה אירועים כאלו! אההה הדיסקו היה ממך...... חחחח טוב.... (עזבו רן ובר יבינו )
bar levy פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 חייב להודות בתור אחד הפקחים שעם כל העמדות אתם בואו נגיד רק עשיתם עבודה לפלוטו (אני לא אומר שזה לא טוב) אבל פספתם בעצם את העיקר שכוון לאירוע (כך נאמר על ידי מתן) וזה בן גוריון השדה היה כמעט וריק לגמרי
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 חייב להודות בתור אחד הפקחים שעם כל העמדות אתם בואו נגיד רק עשיתם עבודה לפלוטו (אני לא אומר שזה לא טוב) אבל פספתם בעצם את העיקר שכוון לאירוע (כך נאמר על ידי מתן) וזה בן גוריון השדה היה כמעט וריק לגמרי מצויין. זה אומר שואטיל יצאה סוף סוף מ"קבעון בן גוריון". עכשיו המטרה שלנו היא להכשיר עוד פקחים לשדות בפריפרייה בארץ.
Yoni פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 באמת שהיה אירוע מדהים! ביצעתי היום טיסה ראשונה של IFR ופקח פלוטו גילה סובלנות והבנה גם לגבי ההטסה של טיסה ראשונה וגם לגבי ההתנתקויות הרבות שהיו לי. תודה רבה ומחכה לעוד הרבה אירועים כאלו! אההה הדיסקו היה ממך...... חחחח טוב.... (עזבו רן ובר יבינו ) דיסקו? לא הבנתי.
David Bendavid פורסם אוגוסט 9, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2008 היה כיף חיים מת שתגיע הפעם הבאה מתי הפעם הבאה? :wink:
Zeev Bucki פורסם אוגוסט 10, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2008 היה אירוע מוצלח אבל חייבים לראות יותר טייסים באוויר.טסתי מבן גוריון יציאה על SOLIN3E ומשם HOLDING מעל KANER כאשר אני משקיף מלמעלה ורואה ושומע את ההקפות בהרצליה.הטייסים נכנסו אחד לדברי השני וזה מאוד הפריע עד כדי כך שהפקח רז אמר להם ברשת שכך אי אפשר לעבוד!משם המשכתי לBGN IRM SIVAK ומשם על J10 לNURIT וביצוע TOUCH AND GO בעובדה וחזרה לבן גוריון לTOUCH AND GO.שהגעתי לעובדה אז גם משם בדרך חזרה עם איציק בקשי אז אחד נכנס לדברי השני וממש היה קשה לי להשחיל מילים לאיציק ב121.40 אז כתבתי לו בפרטי.לסיכום חייבים לשים לב לא להכנס אחד לדברי השני ואולי לא להשאיר רק פקח אחד בחלק מהאירוע אלא לשמור על מספר פקחים רב יותר עד לסיום האירוע. בוקי זאב:4X-MJB
אורח פורסם אוגוסט 10, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2008 חייב להודות בתור אחד הפקחים שעם כל העמדות אתם בואו נגיד רק עשיתם עבודה לפלוטו (אני לא אומר שזה לא טוב) אבל פספתם בעצם את העיקר שכוון לאירוע (כך נאמר על ידי מתן) וזה בן גוריון השדה היה כמעט וריק לגמרי מצויין. זה אומר שואטיל יצאה סוף סוף מ"קבעון בן גוריון". עכשיו המטרה שלנו היא להכשיר עוד פקחים לשדות בפריפרייה בארץ. המטרה של כולם היא להתקדם ולהיות מוסמכים על כמה שיותר עמדות, ושיהיו כמה שיותר גבוהות בפרמידה (חוץ מהתחנת מוניות שאף אחד לא אוהב אותה), יש מה שנקרא המסלול המהיר , שמאפשר לפקחים להתקדם בזריזות לעמדת גישה ומשמה כל שאר המגדלים והבקרות בארץ קטנות על הפקחים. ברוכי שמור עם הרוח בסיס באישור שלי
אורח פורסם אוגוסט 10, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2008 ברוכי צודק, אף פעם לה מתחבר סתם ככה מגדל חיפה או ראש פינה או אילת, תמיד זה ב"ג, זה טוב שיש פקחים אבל צריך גם לאייש עמדות אחרות
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 10, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2008 חייב להודות בתור אחד הפקחים שעם כל העמדות אתם בואו נגיד רק עשיתם עבודה לפלוטו (אני לא אומר שזה לא טוב) אבל פספתם בעצם את העיקר שכוון לאירוע (כך נאמר על ידי מתן) וזה בן גוריון השדה היה כמעט וריק לגמרי מצויין. זה אומר שואטיל יצאה סוף סוף מ"קבעון בן גוריון". עכשיו המטרה שלנו היא להכשיר עוד פקחים לשדות בפריפרייה בארץ. המטרה של כולם היא להתקדם ולהיות מוסמכים על כמה שיותר עמדות, ושיהיו כמה שיותר גבוהות בפרמידה (חוץ מהתחנת מוניות שאף אחד לא אוהב אותה), יש מה שנקרא המסלול המהיר , שמאפשר לפקחים להתקדם בזריזות לעמדת גישה ומשמה כל שאר המגדלים והבקרות בארץ קטנות על הפקחים. ברוכי שמור עם הרוח בסיס באישור שלי אין לי מושג פירמידה שמ-ירמידה. מה שקורה בגלל המסלול המהיר הזה זה שהפיקוח בארץ מתרכז בעיקר בבן גוריון, שדה דב, הרצליה ובמקרים מיוחדים אולי תל נוף הרחוקה... חבל.
avigilad99 פורסם אוגוסט 10, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2008 חייב להודות בתור אחד הפקחים שעם כל העמדות אתם בואו נגיד רק עשיתם עבודה לפלוטו (אני לא אומר שזה לא טוב) אבל פספתם בעצם את העיקר שכוון לאירוע (כך נאמר על ידי מתן) וזה בן גוריון השדה היה כמעט וריק לגמרי הייתי אמור להגיע כ358 אך לצערי לא הגעתי בגלל בעיות אינטרנט שבסופו של דבר לא חזר... (ניתוקים)
noamkn פורסם אוגוסט 10, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2008 חייב להודות בתור אחד הפקחים שעם כל העמדות אתם בואו נגיד רק עשיתם עבודה לפלוטו (אני לא אומר שזה לא טוב) אבל פספתם בעצם את העיקר שכוון לאירוע (כך נאמר על ידי מתן) וזה בן גוריון השדה היה כמעט וריק לגמרי מצויין. זה אומר שואטיל יצאה סוף סוף מ"קבעון בן גוריון". עכשיו המטרה שלנו היא להכשיר עוד פקחים לשדות בפריפרייה בארץ. המטרה של כולם היא להתקדם ולהיות מוסמכים על כמה שיותר עמדות, ושיהיו כמה שיותר גבוהות בפרמידה (חוץ מהתחנת מוניות שאף אחד לא אוהב אותה), יש מה שנקרא המסלול המהיר , שמאפשר לפקחים להתקדם בזריזות לעמדת גישה ומשמה כל שאר המגדלים והבקרות בארץ קטנות על הפקחים. ברוכי שמור עם הרוח בסיס באישור שלי אין לי מושג פירמידה שמ-ירמידה. מה שקורה בגלל המסלול המהיר הזה זה שהפיקוח בארץ מתרכז בעיקר בבן גוריון, שדה דב, הרצליה ובמקרים מיוחדים אולי תל נוף הרחוקה... חבל. אני בהחלט מסכים עם ברוכי על זה שרב הפיקוח בארץ שעולה (אם עולה - גם זה לא הרבה) מתמקד בב"ג. מה עם הצפון, הדרום?