roeibar פורסם אוגוסט 5, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2008 שלום, אני מחפש מטוס נוסעים איכותי. אני לא רוצה מטוס שמיועד לטווח רחוק אלה מידיום. אני ראיתי שהיום יצא ה MD Proffesional וזה נראה לי. אבל גם ה Level-D וה PMDG 737 נראים לי טובים. יש לי גם FS9 וגם FSX. אז תמליצו לי בבקשה. אני מעדיף שזה יהייה יותר ידידותי לאחד שזה יהייה המטוס הראשון שהוא יהייה כמו שאומרים באנגלית fully functional. עד היום הייה לי את ה e-jet וה737 של ווילקו. בתודה מראש.
תומר עינבר פורסם אוגוסט 5, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2008 המטוס הנוסעים הידידותי ביותר הוא ה-737 של PMDG. הוא גם לטווח בינוני, והוא פשוט לתפעול.
mickey lip פורסם אוגוסט 5, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2008 המטוס הנוסעים הידידותי ביותר הוא ה-737 של PMDG. הוא גם לטווח בינוני, והוא פשוט לתפעול. האומנם? :wink:
roeibar פורסם אוגוסט 6, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 6, 2008 איפה המקום הכי זול לקנות אותו? ראיתי שבאתר שלהם הוא עולה 40 יורו וראיתי במוקומות אחרים שזה 40 דולר אבל זה בקופסא.
Doron_Angel פורסם אוגוסט 6, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2008 LEVELD מציעים את ה-767 ל-2 הפלטפרומות: FS9, FSX, מה שאין ל-PMDG737. אני אוהב את 2 המטוסים, אולם רק לאחרונה התחלתי להטיס את ה-767. ההחלטה שלך. בהצלחה,
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 קניתי את PMDG הוא נראה טוב יופי רועי, תתחדש. אם אתה מתכוון לתפעל אותו לפי הספר ובאופן מקצועי (וזה מה שנראה לי) אז מומלץ ללמוד יסודי מהתחלה (לקרוא ספרות קודם כל) ואז לשאול הרבה שאלות (מומלץ להעלות בפורום) ולצלם את הפנלים שלך תוך כדי טיסה כדי לקבל חוות דעת מהתותחים שלנו כאן. מנהל הצי שלך הוא מיקי ויש כאן עוד מלא תותחים שישמחו לעזור. תהנה
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 7, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 רועי, באמת אני מעריך את הרצון שלך להתקדם וללמוד עוד מטוסים ועוד. אבל לא כדאי לך כרגע להתעמק ולהשקיע בקורס יותר? אחרי זה תוכל להתקדם בשקט וללמוד מה שבא לך.
roeibar פורסם אוגוסט 7, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 7, 2008 תודה רבה לכולם. שמעתי שיש מדריך טוב של טימוטי מצינגר. אתם יכולים בבקשה לשלוח לי לינק? ולשחר: אני אוהב מאוד את הקורס. אבל, אני מאוד אוהב גם מטוסי נוסעים. ויש לי אנגלית מצויינת אז אין לי בעיה לקרוא מדריכים. אז אני עושה גם את וגם את זה בשעות הפנאי שלי. וגם זה לא שאני רק התחלתי את הסימולטור אתמול, יש לי כבר דיי ניסיון.
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 8, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2008 תודה רבה לכולם. שמעתי שיש מדריך טוב של טימוטי מצינגר. אתם יכולים בבקשה לשלוח לי לינק? ולשחר: אני אוהב מאוד את הקורס. אבל, אני מאוד אוהב גם מטוסי נוסעים. ויש לי אנגלית מצויינת אז אין לי בעיה לקרוא מדריכים. אז אני עושה גם את וגם את זה בשעות הפנאי שלי. וגם זה לא שאני רק התחלתי את הסימולטור אתמול, יש לי כבר דיי ניסיון. בהצלחה רועי עם המטוס החדש. אתה חניך ב IFS. אבל זה לא מחייב שום דבר ומי אנחנו שנגיד לך מה להטיס בסימולטור ומתי. אנחנו יכולים רק להמליץ. אז בהצלחה עם ה PMDG. רק רציתי להדגיש כמה דברים: 1. בין קורס בסיסי ב IFS ל PMDG יש עוד המון המון מה ללמוד. על מכשירים, על דו מנעי, על מטוסי טורבו פרופ, מטוסי סילון, קטנים, גדולים בינוניים, על חירומים. על ניווטים, על עזרי ניווט, על מזג אוויר, על טיסות מקומיות ובין לאומיות. ועוד ועוד. אין לי מושג כמה זמן אתה טס בסיומלטור ומה הנסיון הקודם שלך. אני יכול להמליץ לך על הדרך והשלבים בדרך מססנה ל PMDG. כבר היו דיונים על זה ונשאלו שאלות מצד בוגרים של IFS, איך להמשיך למשל בדיון הזה: http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... highlight= כתבתי גם את דעתי. אתה מוזמן לעיין. 2. 737 NG הוא מטוס מורכב. שיטת ההטסה שלו שונה ממה שאתה לומד בקורס אצלנו ומבוססת בעיקר על אוטומציה ומערכות ממוחשבות. המורכבות שלו היא בתפעול אותם המערכות ממוחשבות. להטיס אותו זה אומר לדעת לתקשר עם אותן מערכות להבין אותם ולשלוט בהם. עם זאת, האוטומציה לא מכסה את כל המצבים ומתארי הטיסה. קורה לעיתים מצב שבו תצטרך לעקוף את אותן מערכות והטיס אותו ידנית פחות או יותר כמו שאתה מטיס ססנה כפי שאתה לומד עכשיו בקורס. הבעיה כאן היא שקל יותר להתרגל ול"התמכר" למערכות האוטומטיות, ואז מזניחים את הבסיס. מה שאתה לומד עכשיו בקורס. בסופו של דבר, מתי שהוא זה חוזר כמו בומרנג למשל כשתקבל הוראה מהבקר לבצע משהו שהוא לא סטנדרטי למטוס, או למשל תקבל הוראה לבצע סוג של גישה שלא נתמכת ב DATABASE של המטוס. והדוגמאות רבות. בהצלחה!