עבור לתוכן
Avi - 4X-KDF

Air to Air Simulations: Boeing 377

Recommended Posts

פורסם

קרה לכם פעם שנורת ה-ENGINE FIRE נדלקה והמנוע באמת עלה בלהבות ונכבה?

מי שלא שמע עדיין, המודל החדש של A2A Sim בואינג 377, שמה זה בהחלט יכול לקרות, ועוד הרבה דברים.

המטוס הוטס לראשונה ב-1947 ושירת אצל חיל האוויר שלנו בין השנים 1964 - 1978

http://www.a2asimulations.com/377.html

בדף הבית יש שני סירטונים עליו.

ל-FSX בלבד

אחד התוספים המושקעים והאיכותים ביותר שהכרתי

המטוס עצמו מאוד מכוער, וגם הביצועים לא משהו, אבל זה לא מה שחשוב, הראליזם של המודל הזה בין המתקדמים ביותר, והוא מטוס מאתגר.

אדים על השמשות, קוקפיט חורק, בלמים חורקים, ועם התוספת Accu-Sim יש גם צוות שמדבר ועוד אלמנטים ראליסטיים שמתווספים למטוס.

עוד דבר שמיוחד במודל הזה זה הדינמיות שאפשר למצא במעט מאוד מודלים, דוגמא אחת, המנועים לא תמיד עובדים במדוייק באופן שווה.

בקוקפיט יש 4 עמדות ואת כולן ניתן לתפעל, קפטן, קצין ראשון, מהנדס טיסה ונווט.

מה שחבל זה שאי אפשר לטוס איתו בקוקפית משותף ב-FSX, אולי אפשר לסדר משהו? אני מאוד אשמח לדעת.

המטוס מגיע עם מדריך מאוד מפורט ויש לא מעט מה ללמוד.

חוויה מאוד ראליסטית ואני ממליץ מאוד על המטוס לכל מי ששולט היטב בטיסת מכשירים!

פורסם

שלום לכולם,

אנסה לייצג את החלק שלי בעניין.

לפני כ-18 יום בדיוק (29/7/2008), יצא לאוויר העולם יצירת מופת חדשנית, מאתגרת וקלאסית.

עוד בימים הראשונים של עידן שנות ה-40 וה-50, הוכר מטוס זה כהצלחה מסחרית מסחררת.

שמו של מטוס זה נקבע "StratoCruiser", ה-Boeing 377.

מטוס הסטרטו לעיל בעל מרכב של שתי קומות, מחרטום המטוס ועד וזנבו, בעל מערכת לחץ אוויר מבוקרת, ארבעה מנועי בוכנה בעלי 28 צילינדרים כל אחד המספקים יחדיו מספר כוחות סוס השווים ל-14,000 BHP, כן כן שמעתם נכון.

מטוס זה בעל 14,000 כוחות הסוס מסוגל לשייט במהירות של כ-350 MPH עד לרום טיסה של 34,000 רגל, עם טווח טיסה אשר לא פחות מ-4000 NM!. בזכות מטוס זה, חברת בואינג נכנסה לתעשיית חברות התעופה והעסקים הבין לאומיים, ואפשר לראות את הטכנולוגיה אשר מצויידת במטוס אף כיום!. המטוס מצוייד במנועי Pratt & Whitney R4360 המציגים את רמת ההתפתחות הגבוהה ביותר בייצור ובניית מנועי בוכנה. מנועי הסטרטו כל כך חזקים, שקבעו את שיא המהירות הטרנסקונטיננטלית בין סיאטל לוושינגטון D.C, גובר על הקונסטליישן ועל ה-P-51 מוסטנג. אפילו כיום, הסטנדרטים של מטוס זה מאופיין בביצועים גבוהים.

B377_2.jpg

יחד עם חבילה זו כלול ה"Guppy", המוסיף לחווית ה"מוזרות" לטיסה. מטוס זה שימש להובלת טילים לסוכנות החלל NASA.

1377496.jpg

A2A לשעבר Shockwave, חזרו בענק! כאשר הביאו את התוסף המדהים הזה לסימולטור הטיסה הנחשק שלנו. המייחד את מטוס זה מהאחרים הוא מחולק למספר קטגוריות:

1. VC מדהים, בעל טקסטורות פוטוריאליסטיות ועבודות יד, ברמה הגבוהה ביותר הניתנת בימינו. Avionics המטוס נבנה עם יכולת ריענון גבוהה מאוד, וחלקה להפליא. מערכות המטוס נחשבות בקטגוריית Clickable, שזה אומר לחיץ במובן המילה, כל מערכות המטוס ניתן לתפעול, כל כפתור נלחץ, וכל מתג מוסת. כזאת יצירת מופת לא ראיתי הרבה זמן.

2. מודל חיצוני מטריף, המדייק בפרטים ל-1:1, כולל גלגלים מתקפלים בדיוק לפי הקצב כפי שהם במציאות, מדפים, מנועים מפורטים, מדפי שליטה במטוס: גובה, כיוון ומאזנות, תאורת לילה ויום מדהימה ויוצאת מהכלל, ואיכות צביעה וטקסטורות ריאליסטיות ברמה גבוהה, ובדקדוק לפרטים.

3. סאונד, המטוס מצוייד בסאונד אשר הוקלט מהמטוס האמיתי, בעולם האמיתי, כפי שאבי רשם הוא כולל חריקות למינהן, מדפים, מסלול לא אחיד מספק את הרעש הקופצני, מנועים ושאר הירקות.

4. תוספים. בזמן שהות על הקרקע ניתן להעמיס ולפרוק את המטען של המטוס, האנשים, מרכז הכובד וכו'.. בהחלט מרשים.

5. דינמיקה. המטוס נבנה עם נתוני מטוס אמיתיים מטבלאות ביצועים והשפעות האוויר על גוף וחלקי המטוס. ניתן להרגיש "כאילו" טסים בדבר האמיתי, כל זאת בסימולטור הטיסה.

6. ריאליסטיות. כש-A2A פיתחו את המטוס, הם חשבו לעצמם: "מה יחזיר את הרצון והמוטיבציה לטיסה בסימולטור?" התשובה היא: "Put the GAUGE back in the game" המטוס ידוע כבעל מכשירי מנוע רבים, מאפשרים מבט כולל על ביצועיו. כאשר נגרמת טעות כגון: התחממות התחממות יתר של ראש הצילינדר, או ירידת לחץ השמן במנוע, המנוע עלול להשרף או להתקע!, עשן שחור וסמיך יצא מאגזוזי המנוע, ויצביע על מנוע שרוף שלא ניתן להתניעו פעם נוספת. זה כל העניין מאחורי תפעול המטוס כפי שמתבצע במציאות: "AS REAL AS IT GETS", פתגם זה מייצג את הסטרטו במגוון מובנים שהוצגו הנ"ל.

http://secure.simmarket.com/product_info.php?products_id=3084

*מטוס זה נבנה ל-FSX בלבד, והוא לא הוסב.

מקווה שהבנתם לאן אני חותר כבר מההתחלה, מדובר פה ביצירת מופת לסימולטור, ביום הראשון שלי בחצרים, התאהבתי קשות במטוס הזה, לעולם אני לא אבין מדוע, הוא מכוער, אבל יפה :D

10922_1115139475.jpg

טיסות בטוחות!

תומר

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...