Tomer Haim פורסם אוגוסט 17, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2008 כחלק משיפור פני האתר ושיווק פעילות החטיבה החלטנו להחליף את התמונות המתחלפות של החברים בבאנרים שיפרסמו את פעילות החטיבה לטובת: - יידוע/תזכורת של חברי חטיבה קיימים - שיווק פעילות החטיבה לאנשים מזדמנים שהגיעו לפורום כל גוף בחטיבה שמתעסק בנושא מסויים ורוצה להופיע, שיכין באנר בגודל 120 על 120, הבאנר יופיע במקום תמונות החברים. מדובר בגופים הבאים: - מחלקות החטיבה השונות (ארועים, הדרכה וכו) - IFS - חברות וירטואליות - שת"פים - בוני פרוייקטים (סנרים מטוסים) - או כל מי שחושב שצריך לפרסם דבר מה הבאנרים יתחלפו מעת לעת באותה הזדמנות גם באתר שלי אני מפרסם פרוייקטים הקשורים ל VATIL כך שתהיה תפוצה כמה שיותר רחבה לפעילות ברשת, אז מי שרוצה מוזמן לפרסם גם שם ברוחב 146 ובגובה 186 את הנסיון הראשון עשיתי על IFS: http://www.virtual-flight.com באנרים יש לשלוח ל jltmm@bezeqint.net
Yoni פורסם אוגוסט 17, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2008 יוזמה מבורכת! נראה נחמד מאוד! ד"א, אחלה באנר של IFS.
Eran Granola פורסם אוגוסט 21, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2008 הבאנר הראשון שאני רואה כאן הוא של IFS אך הוא בהיר מאוד, התמונה ניראית מטושטשת, ואם מישהו מגיע לאתר במקרה, הוא לא מבין מה המשמעות של הבאנר הזה. בקיצור צריך להחליפו במשהו יותר ברור. אמנם לחיצה עליו מביאה לדף של IFS , אבל הבאנר לא עושה כלום. העיצוב לא מושך את העין כשם שבאנר צריך לעשות. הוא מחטיא את המטרה...
dorshay פורסם אוגוסט 21, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2008 הבאנר הראשון שאני רואה כאן הוא של IFS אך הוא בהיר מאוד, התמונה ניראית מטושטשת, ואם מישהו מגיע לאתר במקרה, הוא לא מבין מה המשמעות של הבאנר הזה.בקיצור צריך להחליפו במשהו יותר ברור. אמנם לחיצה עליו מביאה לדף של IFS , אבל הבאנר לא עושה כלום. העיצוב לא מושך את העין כשם שבאנר צריך לעשות. הוא מחטיא את המטרה... מסכים ובנוסף אם מסתכלים על באנר כעל פרסומת השטח הזה לפרסום קטן מאוד אולי טיפה להגדיל הרעיון פשוט מושלם אבל לפתוח אותך מחוץ למה שאתה יודע שזה המטרה שלי פה
Tomer Haim פורסם אוגוסט 21, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 21, 2008 זה רק נסיון, צריך לשנות קוד כדי שהבאנר יראה טוב ובקרוב הוא ישונה על ידי רן, בנוסף בהחלט ננסה להגדיל כמה שניתן ערן, תנסה לעצב משהו שימשוך את העין, אני אשמח לקבל ואף אשלח לך קובץ PSD
Eran Granola פורסם אוגוסט 22, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2008 זה רק נסיון, צריך לשנות קוד כדי שהבאנר יראה טוב ובקרוב הוא ישונה על ידי רן, בנוסף בהחלט ננסה להגדיל כמה שניתןערן, תנסה לעצב משהו שימשוך את העין, אני אשמח לקבל ואף אשלח לך קובץ PSD תומר, תמיד אשמח לעזור, שלח לי את הקובץ שתירצה לעצב ואת המידות של הבאנר.