Yakov Kraus פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 בשקליסט של ה737 יש בדיקות שאני מתביש לומר שאני לא יודע מה הם בקבלת התא overhead fuel valve lights illuminated איפה זה ומה צריך לעשות בהפעלת ה APU duct pressure pressure L and R איפה זה? הכי הרבה אני לא יודע מה לבדוק בOVERHEAD SETUP נתחיל בשקים מה צריך לבדוק ולמה להתאים flight control panel check fuel system panel check electrical panel check hydraulics panal check air conditioing panel check pressurization panel check עכשו קצת יותר ברצינות כנידרש AS REQUIRED איפה נידרש ועל ידי מי ומתי fuel pumps on as required exterior lighting as required MPC מה זה PFD NO FLAG פושבק אנד סטרט bleed air prussur check אחרי ההסעה anti ice as required APU apu switch as required external lightes as required מה זה RECALL CHECKED CLEAR
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 קראת את המדריך עם תיאור פעולה של כל המערכות? :shock: אני מציע שתתחיל משם, ואם אחרי הכל יהיו שאלות, שדר שנית
Yakov Kraus פורסם אוגוסט 24, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 משה אם תראה לי בספר הבלתי קריא שקיבלתי עם הסימולטור את התשובות לפרטים הללו אשמח מאוד למשל בשקים בפאנלים הלא קריאים מה תקין ומה לא תקין באיזה עמוד מסבירים מתי מפעילים ANTI ICE . איזה אורות פנימיים מפעילים ומתי שלא לדבר על אורות חיצוניים מה זה RECALL וכן הלאה וכן הלאה
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 משהאם תראה לי בספר הבלתי קריא שקיבלתי עם הסימולטור את התשובות לפרטים הללו אשמח מאוד למשל בשקים בפאנלים הלא קריאים מה תקין ומה לא תקין באיזה עמוד מסבירים מתי מפעילים ANTI ICE . איזה אורות פנימיים מפעילים ומתי שלא לדבר על אורות חיצוניים מה זה RECALL וכן הלאה וכן הלאה אני הסתובבתי עם הספר הבלתי קריא הזה (בהנחה ששנינו מדברים על הספרות המקורית של PMDG) כמה חודשים עם קלמר שיש בו מרקר, עפרון ומחק ועם חבילת דפי טיוטה כדי לרשום את הנקודות החשובות כדי לנדנד למיקי ורן עם כל מה שלא הבנתי לגבי הפאנלים, במדריך יש הגדלה של כל איזור ככה שדברים הופכים קריאים אחרי חרישת המדריך. לגבי אורות, כל חברה והנהלים שלה, יש קובץ הפעלת אורות שהוציא עופר בן פרץ כמדומני או שמוסבר גם במדריך העברי של יובל אלבז. לגבי הבדיקות, גם משתנה מחברה לחברה, יש נהלים נורמליים שמוצעים עם המדריך המקורי, יש גם נוהל עבודה בזוגות אם תרצה להתעמק. מקריאה של השאלות שלך, אני חושב שקריאה של המדריך 3-4 פעמים תעזור לך להבין מהיסוד ולנקות הרבה מהלא-מובן, כי עבורי זה עבד טוב. אני לא ממש מכיר דרך אחרת :?
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 תודה משה על העזרה והעצות בכיף... מצטער אם ציפית ליותר, אבל השרשור פתוח ואני מקווה שתוכל לקבל עזרה יותר ממוקדת בשלב הזה, מה שלי קשה לתת
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 בשקליסט של ה737 יש בדיקות שאני מתביש לומר שאני לא יודע מה הםבקבלת התא overhead fuel valve lights illuminated איפה זה ומה צריך לעשות כשהאורות של שסתומי הדלק דלוקים זה אומר שהשסתומים סגורים ואין מעבר דלק מהמיכלים למנועים. במצב הזה אתה רוצה לפגוש את המטוס כשאתה אומר לו שלום. (אלא אם כן אתה סוג של פירומן, חובב HOT START ו BACKFIRE.) בהפעלת ה APU duct pressure pressure L and R איפה זה? צד ימין למעלה בOVERHEAD. מערכת מיזוג אויר ודיחוס ניזונה מאוויר דחוס שמגיע מפתח ניקוז אוויר (באנגלית צחה: BLEED AIR). בכל מנוע יש פתח כזה איפה שהוא באחד השלבים של המדחס (לפני תא הבעירה). - מנוע סילון חייב לדחוס אוויר כדי להביא אותו מעל לנקודת ההצתה של הדלק לפני הבעירה. "גונבים" לו קצת אויר דחוס ("מקיזים") לטובת המערכות הפניאומטיות גם ל APU (שהוא בעצם מנוע עזר סילוני קטן) יש פתח ניקוז שמאפשר למיזוג האוויר במטוס לעבוד לפני שלב ההתנעה. במטוס יש שני תעלות אוויר דחוס (ומכאן L ו R). כל תעלה יכולה לקבל אספקה של אוויר דחוס מכל מנוע, כולל מה APU. כדי שהמיזוג יעבוד וכן כדי שמערכות פניאומטיות אחרות יעבדו (למשל - WINDOW HEAT) צריך לוודא שיש מספיק לחץ בתעלות אוויר דחוס. הכי הרבה אני לא יודע מה לבדוק בOVERHEAD SETUP נתחיל בשקים מה צריך לבדוק ולמה להתאים flight control panel check לא זוכר בוודאות, אאל"ט הכוונה למפסקים שמפעילים שסתומים הידראולים עבור כל משטח היגוי. fuel system panel check משאבות שסתומים כמות דלק. לעבור על כל הפאנל. electrical panel check מתח מצבר, גנרטורים - משולבים. מתח ותדירות תקינים. אותו כנ"ל APU מיד לאחר שילוב הגנרטור(ים?) שלו. ו/או בדיקת מתח ותדירות של מקור חיצוני לפני שילוב בפסי הצבירה של המטוס. אם אתה למשל באיזה חור באזרבייג'ן או באיזה מדינת עולם שלישי באפריקה, מומלץ לבדוק מה נותנים לך לפני שאתה מחשמל את המטוס. מערכת DC: מתח וזרם. לוודא שכל ה TR עובדים. hydraulics panal check משאבות עובדות. לחץ הידראולי תקין בכל המערכות. (A, air conditioing panel check PACKS - עובדים. טמפרטורות - קוקפיט, קבינה, מטען. אתה רוצה נוסעים מרוצים? מזיעים או קפואים? pressurization panel check גובה לחץ מכוייל לגובה שיוט. גובה שדה נחיתה מכוייל. BLEED AIR ו PACKS - לא יהיה דיחוס אם המערכות האלה לא יעבדו כמו שצריך. בטיפוס - לוודא גובה קבינה עולה (זה אומר ששסתום שחרור לחץ עובד ולא תקוע. אם הוא תקוע במצב סגור בגובה מסויים הפרש לחצים בין הקבינה ללחץ החיצוני יעבור את המגבלה (9 PSI בד"כ) והמטוס עלול פשוט להתפוצץ כמו בלון. מצד שני לוודא שעם העליה בגובה נוצר הפרש בין גובה לחץ תא לגובה חיצוני ולראות שהמערכת עובדת באופן תקין. (אלא אם כן אתה וכל הנוסעים בקטע של שכרון גבהים ולהרגיש בHIGH...) עכשו קצת יותר ברצינות כנידרש AS REQUIRED איפה נידרש ועל ידי מי ומתי כשאומרים AS REQUIERED זה אומר שהצורה שבה תכין את המערכת תלויה בתנאים מסויימים ולכן אין קביעה חד משמעית בCHECKLIST. fuel pumps on as required לפי הנדרש: אתה שותה ממיכל מרכזי? ממיכלי הכנפיים? לפי בחירתך. exterior lighting as required לפי הנדרש: אתה טס ביום? אתה טס בלילה? MPC מה זה PFD NO FLAG אין שום דגלון בPFD שמעיד על מכשור לא תקין. פושבק אנד סטרט bleed air prussur check ראה למעלה הסבר על BLEED AIR. כשהמטוס מחובר למערכת חיצונית חשוב לוודא שלאחר ניתוק ממנה מערכת BLEED AIR עובדת עצמאית בצורה תקינה. אחרי ההסעה anti ice as required אין קרח - אין אנטי. APU apu switch as required אתה צריך להשתמש בAPU או שאתה מקבל מתח ואוויר דחוס ממקור חיצוני? למי שכתב את הצ'ק- ליסט היה קצת קשה לנחש כשהמסמך יצא לדפוס. ולכן הוא השאיר את הבחירה בידך. external lightes as required תגיד לי אתה יעקב, מה ההבדל בין Exterior lights לבין External lights כדי שאוכל לנסות לענות על השאלה. מה זה לא יודע. RECALL CHECKED CLEAR נזכרתי: ה RECALL זה שני הנורות (מנורות..) הגדולות על הGLARE SHEILD. אחת אדומה לCAUTION ואחת צהובה ל WARNING. RECALL CHECKED CLEAR זה אומר שבדקת ווידאת שהם מכובות וגם שאין שום נורית אזהרה דולקת ב"שוקולדה". אם הכל כבוי - אתה בסדר סע לשלום. דרך אגב: כל זה גם בלי להכיר בע"פ ולעומק את 737. מה שחשוב זה להכיר עקרונית את כל המערכות במטוסי נוסעים מה כל מערכת עושה ולמה היא נועדה. ההבדלים בין המטוסים הם פה ושם בצורת הפאנל , במיקום של המערכות בפאנל ואולי יש פה ושם הבדל בשמות (למשל: בבואינג קוראים למערכת מתח חילופין AC POWER באיירבוס קוראים לזה WILD ...רצו להיות מקוריים, חייתיים.. אני יודע? ...חח) מה זה משנה. מה שחשוב זה להבין שמטוס נוסעים - בלי מתח חילופין לחלק מהצרכנים ומתח ישר לחלק מהצרכנים - לא יעבוד. מה שנשאר זה לחפש איפה בדיוק המערכת בפאנל ואיך החליטו לקרוא לה.
zvi rodes פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 יש לי הצעה שאולי תתקבל בברכה,לפתוח קורס בביה"ס IFS למטוסיי נוסעים כדוגמת 737 ,אני בטוח שרבים מחבריי החטיבה ישמחו להצטרף ולקבל הדרכה מקצועית על המטוסים הללו,ישנם חברים אשר לימוד אישי קשה עבורם ויוצר במהלך הלימוד האישי המון שאלות שלבסוף היאוש גובר על הרצון להתקדם ,בלימוד קבוצתי אופי הלימוד שונה ולשאלות יש תשובות מידיות.אני אישית אשמח להצטרף לקורס שכזה.
David Bendavid פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 יש לי הצעה שאולי תתקבל בברכה,לפתוח קורס בביה"ס IFS למטוסיי נוסעים כדוגמת 737 ,אני בטוח שרבים מחבריי החטיבה ישמחו להצטרף ולקבל הדרכה מקצועית על המטוסים הללו,ישנם חברים אשר לימוד אישי קשה עבורם ויוצר במהלך הלימוד האישי המון שאלות שלבסוף היאוש גובר על הרצון להתקדם ,בלימוד קבוצתי אופי הלימוד שונה ולשאלות יש תשובות מידיות.אני אישית אשמח להצטרף לקורס שכזה.אני מאוד בעד גם אני רוצה מאוד להצטרף לקורס כזה
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 יש לי הצעה שאולי תתקבל בברכה,לפתוח קורס בביה"ס IFS למטוסיי נוסעים כדוגמת 737 ,אני בטוח שרבים מחבריי החטיבה ישמחו להצטרף ולקבל הדרכה מקצועית על המטוסים הללו,ישנם חברים אשר לימוד אישי קשה עבורם ויוצר במהלך הלימוד האישי המון שאלות שלבסוף היאוש גובר על הרצון להתקדם ,בלימוד קבוצתי אופי הלימוד שונה ולשאלות יש תשובות מידיות.אני אישית אשמח להצטרף לקורס שכזה. ומה רע בקורס של מיקי, שקיבל את כל הידע ממקור ראשון?
Waheb פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 יש לי הצעה שאולי תתקבל בברכה,לפתוח קורס בביה"ס IFS למטוסיי נוסעים כדוגמת 737 ,אני בטוח שרבים מחבריי החטיבה ישמחו להצטרף ולקבל הדרכה מקצועית על המטוסים הללו,ישנם חברים אשר לימוד אישי קשה עבורם ויוצר במהלך הלימוד האישי המון שאלות שלבסוף היאוש גובר על הרצון להתקדם ,בלימוד קבוצתי אופי הלימוד שונה ולשאלות יש תשובות מידיות.אני אישית אשמח להצטרף לקורס שכזה. ומה רע בקורס של מיקי, שקיבל את כל הידע ממקור ראשון? מחכים בקוצר רוח שהוא ייפתח
Yakov Kraus פורסם אוגוסט 24, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 ברוכי תודה רבה. הגדול מכולם בפעם היחידה שהייתי בבית שלו לימד אותי לטוס עם המקזז ומאז אני טס כמו פרו. במשך שנה ויותר סימנתי את סדר הפעולות על המדריכים 1 2 3 בלי להבין לעומק למה עושים את זה. לאט לאט דרך ניסוי ותעייה בעיקר דרך טיסות TFC למדתי את המערכות. כשהמטוס C&D הפאנלים הינם במצב תקין ולמעשה על מנת להטיס את הסימולטור אפשר להתעלם מהם. היה טוב עם היה איזה תוכנה שמערבלת אותם רנדומלי כך שבאמת היה צריך לעשות שק מדוייק. תודה על ההסברים.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 בקשר לRECALL - עד כמה שאני מבין את RECALL CHECK CLEAR זה לא לבדוק שהאורות מכובים כי יכול להיות שכיבית אותם, זה ללחוץ על RECALL כדי שהוא ידליק שוב פעם את הנורות אזהרה ואם שום דבר לא נדלק אז סבבה.
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 ברוכי תודה רבה.הגדול מכולם בפעם היחידה שהייתי בבית שלו רק פעם אחת? צריך לתקן את המעוות. יאללה מתי אתה בא?
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 יש לי הצעה שאולי תתקבל בברכה,לפתוח קורס בביה"ס IFS למטוסיי נוסעים כדוגמת 737 ,אני בטוח שרבים מחבריי החטיבה ישמחו להצטרף ולקבל הדרכה מקצועית על המטוסים הללו,ישנם חברים אשר לימוד אישי קשה עבורם ויוצר במהלך הלימוד האישי המון שאלות שלבסוף היאוש גובר על הרצון להתקדם ,בלימוד קבוצתי אופי הלימוד שונה ולשאלות יש תשובות מידיות.אני אישית אשמח להצטרף לקורס שכזה. מקבל את ההצעה, אך מזכיר שיש גם סדר עדיפות לעושים במלאכה ב -IFS. כרגע מירב המאמצים מתרכזים בקורס מכשירים ושדרוג קורס רשיון פרטי. ובכל זאת משהו בנוגע ל-737, אני עובד עם עוד חניך של IFS על ערב הדרכה בשרת ה-TS של IFS, כאשר הנושא המרכזי הוא אירוח קצין ראשון של 737 מאל על (ולשעבר קברניט בארקיע) שיענה לשאלותיכם השונות, לצערי אי אפשר לתהחייב בדיוק מתי זה יהיה, וכאשר אני ידע אז תצא הודעה מראש.
zvi rodes פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 יש לי הצעה שאולי תתקבל בברכה,לפתוח קורס בביה"ס IFS למטוסיי נוסעים כדוגמת 737 ,אני בטוח שרבים מחבריי החטיבה ישמחו להצטרף ולקבל הדרכה מקצועית על המטוסים הללו,ישנם חברים אשר לימוד אישי קשה עבורם ויוצר במהלך הלימוד האישי המון שאלות שלבסוף היאוש גובר על הרצון להתקדם ,בלימוד קבוצתי אופי הלימוד שונה ולשאלות יש תשובות מידיות.אני אישית אשמח להצטרף לקורס שכזה. ומה רע בקורס של מיקי, שקיבל את כל הידע ממקור ראשון? אין רע כלל וכלל בקורסים של מיקי וכל הכבוד למיקי שלוקח על עצמו להדריך וללמד אבל מה רע בכך שפעם או פעמיים בחודש נתחבר ל-TS במסגרת ביה"ס IFS ונלמד בצורה מסודרת ?ואולי יש גם להתחשב באנשים כמוני למשל הגרים קצת רחוק מה-CTR ?למה לא לקחת את הדוגמה מהמפגש המוצלח האחרון ב-TS עם עמיר פז? אז ברוכי היקר אנו "העגלים " רוצים לינוק תביא לנו את "הפרה".
E.Z פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 בתור מי שמעביר קורס מקביל לזה של מיקי רק על מטוס טוב יותר :mrgreen: אני יכול להגיד שאם אני רוצה שהתכנים יעברו בצורה המיקסימאלית אני בחיים לא ייעשה זאת ב TS אין לי מוש איך מתנהל שיעור בIFS אני אישית לא מאמין בהעברת תכנים עיוניים דרך TS בלי אמצעים אלמנטרים כמו לוח וטושים, מי שהיה בשיעור אוטומציה שלי לפני שבועיים יודע שאחוז לא קטן מהשיעור והתרגילים הועבר לא על ידי סימולטור אלא על ידי טושים וציורים. לבוא פעם בשבוע לשיעור זה לא דבר כזה נורא ואני אומר את ז אחרי שהיה לי חניך שהגיע להרצאות 3-4 פעמים לשיעור מאילת !!!
bar levy פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 בתור מי שמעביר קורס מקביל לזה של מיקי רק על מטוס טוב יותר :mrgreen: אני יכול להגיד שאם אני רוצה שהתכנים יעברו בצורה המיקסימאלית אני בחיים לא ייעשה זאת ב TS אין לי מוש איך מתנהל שיעור בIFS אני אישית לא מאמין בהעברת תכנים עיוניים דרך TS בלי אמצעים אלמנטרים כמו לוח וטושים, מי שהיה בשיעור אוטומציה שלי לפני שבועיים יודע שאחוז לא קטן מהשיעור והתרגילים הועבר לא על ידי סימולטור אלא על ידי טושים וציורים. לבוא פעם בשבוע לשיעור זה לא דבר כזה נורא ואני אומר את ז אחרי שהיה לי חניך שהגיע להרצאות 3-4 פעמים לשיעור מאילת !!! גם המראה מרשימה במיוחד! דני איפה הסרט?!??
E.Z פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 בתור מי שמעביר קורס מקביל לזה של מיקי רק על מטוס טוב יותר :mrgreen: אני יכול להגיד שאם אני רוצה שהתכנים יעברו בצורה המיקסימאלית אני בחיים לא ייעשה זאת ב TS אין לי מוש איך מתנהל שיעור בIFS אני אישית לא מאמין בהעברת תכנים עיוניים דרך TS בלי אמצעים אלמנטרים כמו לוח וטושים, מי שהיה בשיעור אוטומציה שלי לפני שבועיים יודע שאחוז לא קטן מהשיעור והתרגילים הועבר לא על ידי סימולטור אלא על ידי טושים וציורים. לבוא פעם בשבוע לשיעור זה לא דבר כזה נורא ואני אומר את ז אחרי שהיה לי חניך שהגיע להרצאות 3-4 פעמים לשיעור מאילת !!! גם המראה מרשימה במיוחד! דני איפה הסרט?!?? מעניין אותי אם חוץ מההמראה אתה זוכר משהו מהשיעור...... :roll:
Eldar Sella פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 בתור מי שמעביר קורס מקביל לזה של מיקי רק על מטוס טוב יותר :mrgreen: אני יכול להגיד שאם אני רוצה שהתכנים יעברו בצורה המיקסימאלית אני בחיים לא ייעשה זאת ב TS אין לי מוש איך מתנהל שיעור בIFS אני אישית לא מאמין בהעברת תכנים עיוניים דרך TS בלי אמצעים אלמנטרים כמו לוח וטושים, מי שהיה בשיעור אוטומציה שלי לפני שבועיים יודע שאחוז לא קטן מהשיעור והתרגילים הועבר לא על ידי סימולטור אלא על ידי טושים וציורים. לבוא פעם בשבוע לשיעור זה לא דבר כזה נורא ואני אומר את ז אחרי שהיה לי חניך שהגיע להרצאות 3-4 פעמים לשיעור מאילת ועוד בטיסה!!!
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 בתור מי שמעביר קורס מקביל לזה של מיקי רק על מטוס טוב יותר :mrgreen: אני יכול להגיד שאם אני רוצה שהתכנים יעברו בצורה המיקסימאלית אני בחיים לא ייעשה זאת ב TS אין לי מוש איך מתנהל שיעור בIFS אני אישית לא מאמין בהעברת תכנים עיוניים דרך TS בלי אמצעים אלמנטרים כמו לוח וטושים, מי שהיה בשיעור אוטומציה שלי לפני שבועיים יודע שאחוז לא קטן מהשיעור והתרגילים הועבר לא על ידי סימולטור אלא על ידי טושים וציורים. לבוא פעם בשבוע לשיעור זה לא דבר כזה נורא ואני אומר את ז אחרי שהיה לי חניך שהגיע להרצאות 3-4 פעמים לשיעור מאילת !!! בתור מי שכבר הריץ כמה מחזורים מוצלחים באותם שיטות שאתה כלכך סולד מהם, אני חייב להגיד שהפסקתי להאמין שאתה אי פעם תאמין בIFS. והאמת - אף פעם גם לא ביקשנו את חותמת האיכות שלך. וגם בעתיד כנראה נסתדר בלעדיה. בכל מקרה תודה על מילות העידוד.
E.Z פורסם אוגוסט 24, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2008 בתור מי שמעביר קורס מקביל לזה של מיקי רק על מטוס טוב יותר :mrgreen: אני יכול להגיד שאם אני רוצה שהתכנים יעברו בצורה המיקסימאלית אני בחיים לא ייעשה זאת ב TS אין לי מוש איך מתנהל שיעור בIFS אני אישית לא מאמין בהעברת תכנים עיוניים דרך TS בלי אמצעים אלמנטרים כמו לוח וטושים, מי שהיה בשיעור אוטומציה שלי לפני שבועיים יודע שאחוז לא קטן מהשיעור והתרגילים הועבר לא על ידי סימולטור אלא על ידי טושים וציורים. לבוא פעם בשבוע לשיעור זה לא דבר כזה נורא ואני אומר את ז אחרי שהיה לי חניך שהגיע להרצאות 3-4 פעמים לשיעור מאילת !!! בתור מי שכבר הריץ כמה מחזורים מוצלחים באותם שיטות שאתה כלכך סולד מהם, אני חייב להגיד שהפסקתי להאמין שאתה אי פעם תאמין בIFS. והאמת - אף פעם גם לא ביקשנו את חותמת האיכות שלך. וגם בעתיד כנראה נסתדר בלעדיה. בכל מקרה תודה על מילות העידוד. אולי אצלכם זה עובד אני לא רואה את עצמי מסוגל לעשות את זה ולהעביר את אותם תכנים באותה אייכות ספציפית על החומר שאני מתעסק איתו , אם מישהו חושב שהוא יכול והוא מניב תוצאות שיהיה לו לבריאות ובכיף. קפצת למסקנות מהירות מידי על המחשבות שלי לגבי IFS התייחסתי כאן לבקשת צבי לגבי שיעור עם תכנים המיועדים למטוסים הגדולים- זאת דעתי. בתור אחד שמאוד אוהב את תחום ההדרכה ונהנה לחלוק מהיידע שלי עם אחרים אני סולד משיטת ההדרכה על VOIP אני חושב שמדריך גם אם הוא טוב ישאיר אחריו הרבה פינות מעוגלות. להדריך זה לא רק לפלוט את כל החומר שאתה יודע ולהגיד לתלמידים שלך מה לעשות ולחכות שישאלו שאלות זה גם הרבה "להרגיש " את הקבוצה שלך במהלך השעור ואת זה אני מאמין שאפשר להשיג רק בתקשורת פנים אל פנים ולא דרך אוזניה במיקרופון על פס של 1.5 זאת דעתי אתה רוצה כרגיל לקחת את זה אישית אהלן וסהלן.
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 25, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2008 יש לי הצעה שאולי תתקבל בברכה,לפתוח קורס בביה"ס IFS למטוסיי נוסעים כדוגמת 737 ,אני בטוח שרבים מחבריי החטיבה ישמחו להצטרף ולקבל הדרכה מקצועית על המטוסים הללו,ישנם חברים אשר לימוד אישי קשה עבורם ויוצר במהלך הלימוד האישי המון שאלות שלבסוף היאוש גובר על הרצון להתקדם ,בלימוד קבוצתי אופי הלימוד שונה ולשאלות יש תשובות מידיות.אני אישית אשמח להצטרף לקורס שכזה. ומה רע בקורס של מיקי, שקיבל את כל הידע ממקור ראשון? אין רע כלל וכלל בקורסים של מיקי וכל הכבוד למיקי שלוקח על עצמו להדריך וללמד אבל מה רע בכך שפעם או פעמיים בחודש נתחבר ל-TS במסגרת ביה"ס IFS ונלמד בצורה מסודרת ?ואולי יש גם להתחשב באנשים כמוני למשל הגרים קצת רחוק מה-CTR ?למה לא לקחת את הדוגמה מהמפגש המוצלח האחרון ב-TS עם עמיר פז? אז ברוכי היקר אנו "העגלים " רוצים לינוק תביא לנו את "הפרה". מה שאני יכול לחשוב עליו בהקשר של מטוסי נוסעים. ולדעתי חסר בקורסים של מיקי ואלעד זה רקע כללי והבנה של מערכות המטוס זאת אומרת: מה עומד מאחורי שלל הכפתורים בקוקפיט. כמו שכתבתי קודם זה יעזור להכיר כל מטוס נוסעים שהוא בקלות יותר מכיוון שבסופו של דבר המערכות דומות. יעקב, קח כדוגמא 727. שגם איתו אתה טס מדי פעם. מטוס ישן ב30 שנה מ 737NG תשווה ותראה שחוץ מהFMC בעצם מדובר באותם מערכות, אולי פחות אוטומציה (כמו במערכת החשמל למשל), אולי נורות להט במקום LEDS אבל העיקרון הוא אותו עיקרון. סתם שאלה לדוגמא כדי לנסות להבין עד כמה אנשים בעניינים: מה ההבדל בין מערכת מיזוג רגילה (בבית, באוטו) לבין מערכת מיזוג במטוס?
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 25, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2008 סתם שאלה לדוגמא כדי לנסות להבין עד כמה אנשים בעניינים:מה ההבדל בין מערכת מיזוג רגילה (בבית, באוטו) לבין מערכת מיזוג במטוס? ההבדל העיקרי מבחינתי הוא שבניגוד לישיבה במטוס, אני יושב שעות מתחת למזגן בבית ולא נוסף לי מייל אחד אפילו לחשבון ה- frequent flyer. לעומת זאת היתרון בבית הוא שאין לי את הכפתור העגול המעצבן הזה שכל פעם צריך לקום ולכוון כדי לא למות מחנק או לקפוא מקור