4x-amr פורסם אוגוסט 28, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2008 הטייס הוא קצין ראשון באלעל ויבצע (אם יהיה פיקוח)מספר הקפות אני מנסה לקבל את אישורו של איציק בקשי אך הוא אוף ליין אם לא נבצע בטים ספיק (מקוה שזה בסדר מצד ההנהלה\) בכל מקרה דרוש ים פקחים
AaronDagan פורסם אוגוסט 28, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2008 הטייס הוא קצין ראשון באלעל ויבצע (אם יהיה פיקוח)מספר הקפות אני מנסה לקבל את אישורושל איציק בקשי אך הוא אוף ליין אם לא נבצע בטים ספיק (מקוה שזה בסדר מצד ההנהלה\) בכל מקרה דרוש ים פקחים למען הסדר הטוב אני מאד ממליץ לפונה הנכבד להציג את עצמו בשמו כדי שנדע כיצד לטפל ולמי להפנות. תודה.
E.Z פורסם אוגוסט 28, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2008 הטייס הוא קצין ראשון באלעל ויבצע (אם יהיה פיקוח)מספר הקפות אני מנסה לקבל את אישורושל איציק בקשי אך הוא אוף ליין אם לא נבצע בטים ספיק (מקוה שזה בסדר מצד ההנהלה\) בכל מקרה דרוש ים פקחים שמתי לך מסר פרטי
אורח פורסם אוגוסט 28, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2008 30 מטוסים במשמרת של שעתיים, היה מצוין ושלא לדבר על אביעד שהיה מצוין
4x-amr פורסם אוגוסט 28, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 28, 2008 גם לפרגן צריך..... אז הפיקוח בכלל ואביב בפרט קיבלו מחמאות על המקצועיות והגישה החיובית מיריב, ובכלל היתה תנועה שזה כיף בכל מקרה אז תודה לכולם
Zeev Bucki פורסם אוגוסט 28, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2008 חברים הטייס מאל על לא עשה הקפות ראייה אלא גישת מכשירים שזה הרבה יותר קל ועם 737! לעומת זאת אני מבצע הקפות ראייה TOUCH AND GO בבן גוריון מידי לילה עם 747-400 כאשר הדיילת יושבת לי על הברכיים ולפעמים נותנים לי אישור למשהו אתגרי כלומר לנחות במסלול 03 עם ה"מלכה" ואני מבצע זאת בשלמות:תשאלו את קרבל ושחר הפקחים. כך שאנחנו בוואטיל הרבה יותר טובים מטייסי אל על!!! בוקי זאב:4X-MJB
4x-amr פורסם אוגוסט 28, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 28, 2008 בוקי היקר לא היית צריך להזכיר שאנחנו יותר טובים זה ברור.....עצם זה שאתה מסוגל לנחות עם דיילת על הברכיים משביח את הגזע! תראה לי טייס אחד באל על שעושה את זה !בוקי שולט על הברכיים ובשמיים ואימרו אמן
Zeev Bucki פורסם אוגוסט 28, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2008 בוקי היקר לא היית צריך להזכיר שאנחנו יותר טובים זה ברור.....עצם זה שאתה מסוגל לנחות עם דיילת על הברכיים משביח את הגזע! תראה לי טייס אחד באל על שעושה את זה !בוקי שולט על הברכיים ובשמיים ואימרו אמן חהחהחהחהחה אהבתי את תגובתך וכמוני עם חוש הומור אז חברים ברצינות תבואו גם להקפות בבן גוריון!
Tal Elmishali פורסם אוגוסט 28, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2008 היה לי מאוד כיף היום חבל שלא ככה כל החופש :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :idea: :!: :?: :cry:
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 הטייס הוא קצין ראשון באלעל ויבצע (אם יהיה פיקוח)מספר הקפות אני מנסה לקבל את אישורושל איציק בקשי אך הוא אוף ליין אם לא נבצע בטים ספיק (מקוה שזה בסדר מצד ההנהלה\) בכל מקרה דרוש ים פקחים אהלן, כדי למנוע אי הבנות, נציין תחילה שאמיר היקר הוא חניך במחוזר 12 שטרם ביצע סולו הקפות ולכן נדרש לעלות לרשת עם מדריך כחלק מתקנון IFS. אמיר, התנצלותי על חוסר הזמינות ביומיים האחרונים, העבודה גמרה לי את הזמן, לפחות עכשיו יש מערכת שעות לעדו 3 בתי ספר
4x-amr פורסם אוגוסט 29, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 הטייס הוא קצין ראשון באלעל ויבצע (אם יהיה פיקוח)מספר הקפות אני מנסה לקבל את אישורושל איציק בקשי אך הוא אוף ליין אם לא נבצע בטים ספיק (מקוה שזה בסדר מצד ההנהלה\) בכל מקרה דרוש ים פקחים אהלן, כדי למנוע אי הבנות, נציין תחילה שאמיר היקר הוא חניך במחוזר 12 שטרם ביצע סולו הקפות ולכן נדרש לעלות לרשת עם מדריך כחלק מתקנון IFS. אמיר, התנצלותי על חוסר הזמינות ביומיים האחרונים, העבודה גמרה לי את הזמן, לפחות עכשיו יש מערכת שעות לעדו 3 בתי ספר אתה איש חינוך 24\7 !!ברוכים השבים לחלק המהנה של החיים (החלק התעופתי). תשמח לדעת לדעת שבני הטיפוחין של החטיבה (אביב ואביעד)קצרו מחמאות מטייס אל על (יריב שקד)ומצאתי לנכון לפרסם את זה בשרשור פרגון, בכל מקרה חסרת לנו ובהצלחה בארוע בשבת ובסולו של מחזור 12
4x-LIR פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 חברים הטייס מאל על לא עשה הקפות ראייה אלא גישת מכשירים שזה הרבה יותר קל ועם 737!לעומת זאת אני מבצע הקפות ראייה TOUCH AND GO בבן גוריון מידי לילה עם 747-400 כאשר הדיילת יושבת לי על הברכיים ולפעמים נותנים לי אישור למשהו אתגרי כלומר לנחות במסלול 03 עם ה"מלכה" ואני מבצע זאת בשלמות:תשאלו את קרבל ושחר הפקחים. כך שאנחנו בוואטיל הרבה יותר טובים מטייסי אל על!!! בוקי זאב:4X-MJB בוקי אתה מלך !