עבור לתוכן
4x-amr

הקפות בבן גוריון של טייס אל על

Recommended Posts

פורסם

הטייס הוא קצין ראשון באלעל ויבצע (אם יהיה פיקוח)מספר הקפות אני מנסה לקבל את אישורו

של איציק בקשי אך הוא אוף ליין אם לא נבצע בטים ספיק (מקוה שזה בסדר מצד ההנהלה\) בכל מקרה דרוש ים פקחים

פורסם
הטייס הוא קצין ראשון באלעל ויבצע (אם יהיה פיקוח)מספר הקפות אני מנסה לקבל את אישורו

של איציק בקשי אך הוא אוף ליין אם לא נבצע בטים ספיק (מקוה שזה בסדר מצד ההנהלה\) בכל מקרה דרוש ים פקחים

למען הסדר הטוב אני מאד ממליץ לפונה הנכבד להציג את עצמו בשמו כדי שנדע כיצד לטפל ולמי להפנות.

תודה.

פורסם

שמתי לך מסר פרטי

פורסם

30 מטוסים במשמרת של שעתיים, היה מצוין ושלא לדבר על אביעד שהיה מצוין 8)

פורסם

גם לפרגן צריך.....

אז הפיקוח בכלל ואביב בפרט קיבלו מחמאות על המקצועיות והגישה החיובית מיריב, ובכלל היתה תנועה שזה כיף בכל מקרה אז תודה לכולם

פורסם

חברים הטייס מאל על לא עשה הקפות ראייה אלא גישת מכשירים שזה הרבה יותר קל ועם 737!

לעומת זאת אני מבצע הקפות ראייה TOUCH AND GO בבן גוריון מידי לילה עם 747-400 כאשר הדיילת יושבת לי על הברכיים ולפעמים נותנים לי אישור למשהו אתגרי כלומר לנחות במסלול 03 עם ה"מלכה" ואני מבצע זאת בשלמות:תשאלו את קרבל ושחר הפקחים. כך שאנחנו בוואטיל הרבה יותר טובים מטייסי אל על!!!

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

בוקי היקר לא היית צריך להזכיר שאנחנו יותר טובים זה ברור.....עצם זה שאתה מסוגל לנחות עם דיילת על הברכיים משביח את הגזע! תראה לי טייס אחד באל על שעושה את זה !בוקי שולט על הברכיים ובשמיים ואימרו אמן

פורסם
בוקי היקר לא היית צריך להזכיר שאנחנו יותר טובים זה ברור.....עצם זה שאתה מסוגל לנחות עם דיילת על הברכיים משביח את הגזע! תראה לי טייס אחד באל על שעושה את זה !בוקי שולט על הברכיים ובשמיים ואימרו אמן

חהחהחהחהחה אהבתי את תגובתך וכמוני עם חוש הומור אז חברים ברצינות תבואו גם להקפות בבן גוריון!

פורסם

אהלן, כדי למנוע אי הבנות, נציין תחילה שאמיר היקר הוא חניך במחוזר 12 שטרם ביצע סולו הקפות ולכן נדרש לעלות לרשת עם מדריך כחלק מתקנון IFS.

אמיר, התנצלותי על חוסר הזמינות ביומיים האחרונים, העבודה גמרה לי את הזמן, לפחות עכשיו יש מערכת שעות לעדו 3 בתי ספר :lol:

פורסם

אהלן, כדי למנוע אי הבנות, נציין תחילה שאמיר היקר הוא חניך במחוזר 12 שטרם ביצע סולו הקפות ולכן נדרש לעלות לרשת עם מדריך כחלק מתקנון IFS.

אמיר, התנצלותי על חוסר הזמינות ביומיים האחרונים, העבודה גמרה לי את הזמן, לפחות עכשיו יש מערכת שעות לעדו 3 בתי ספר :lol:

אתה איש חינוך 24\7 !!ברוכים השבים לחלק המהנה של החיים (החלק התעופתי).

תשמח לדעת לדעת שבני הטיפוחין של החטיבה (אביב ואביעד)קצרו מחמאות מטייס אל על (יריב שקד)ומצאתי לנכון לפרסם את זה בשרשור פרגון, בכל מקרה חסרת לנו ובהצלחה בארוע בשבת ובסולו של מחזור 12 :o

פורסם
חברים הטייס מאל על לא עשה הקפות ראייה אלא גישת מכשירים שזה הרבה יותר קל ועם 737!

לעומת זאת אני מבצע הקפות ראייה TOUCH AND GO בבן גוריון מידי לילה עם 747-400 כאשר הדיילת יושבת לי על הברכיים ולפעמים נותנים לי אישור למשהו אתגרי כלומר לנחות במסלול 03 עם ה"מלכה" ואני מבצע זאת בשלמות:תשאלו את קרבל ושחר הפקחים. כך שאנחנו בוואטיל הרבה יותר טובים מטייסי אל על!!!

בוקי זאב:4X-MJB

בוקי אתה מלך !

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...